ochlazování mimča

168
3.6.08 09:37

ochlazování mimča

Ahoj,
jak jsou tyhle vedra, tak i když jsme doma a malej má na sobě jenom plínku, potí se. Nemáte nějakou radu,jak je možný mimčo trošku zchladit? Namočila jsem žínku v ne moc studený vodě a trošku ho potírala, ale to jsem se pak zase bála, aby mu nebyla zima (to je hrůza, ty mimča nic neřeknou :lol: ). A ještě jedna otázka. Doktor nám řekl, že už můžem přes ty vedra začít dávat čaj. Jako alternativu teda beru i vodu, kterou bych asi chtěla začít. Ale nevím, jak má být teplá. Musí mít těch 37 stupňů, nebo stačí, když bude v pokojový teplotě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
3.6.08 09:50

Ahojky,já mám taky mimi 4 měsíce a chladíme ji normálně v bazénu,sice je na chvilku studená ale spokojená :D ,jinak namoč do vlažné vody plínu,vyždímej a na chvilku ho tou plínou přikryj,uvidíš,a s tou zimou to tak hrozné nebude,kdyžtak si zařve no :lol: .

• Citovat
  • Upravit
5546
3.6.08 10:49

Loni v létě jsem na malýho stříkala minerálku ve spreji od Vichy, kterou jsem měla v ledničce…krásně jemně rozprašuje a příjemně osvěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
3.6.08 12:46

Voda na pití by neměla být studená, stačí oražená na teplotu těla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
3.6.08 13:28

Ahoj, my dáváme na pití vodu pokojové teploty a malá si mlaská. Jinak taky otírám žínkou, mezi tím se asi tak 4× denně cachtáme v kyblíku ( koupacím). Jen pozor na průvan - včera se mi rozletělo okno, děsnej vítr, malý naskočila husí kůže - no a dneska kejchá :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
3.6.08 20:05

Naše MUDr. nám zrovna říkala, že vodu podávat o pokojové teplotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí