Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zvědavá borůvka my si kupovali asi před měsícem a nakonec sme vzali madrace dvou tvrdosti. Z jedné strany uplne tvrdá a z druhe strany o cislo měkčí a sme moc spokojeni
@Lenek to můžu potvrdit, že je dobré. Máme to taky tak, máme s partnerem stejnou matraci, ale každý spí na jiné straně.
Matrace
Dobrý den, jen bych chtěla upozornit, že jsem si koupila matraci Mimma, která byla doporučená k posteli co jsem si taky kupovala zároveň,–ale matraci absolutně nedoporučuji-po půl roce se v ní udělal uprostřed důlek, děs, nedá se na tom spát o bolesti zad ani nemluvím, budu muset kvůli tomu koupit novou, taky potřebuji koupit matraci už i pro malého syna, akorát teda nevím jakou, jestli máte doma prosím nějakou na které spíte už delší dobu a zdá se Vám být ok, tak mi prosím napište, poraďte, chtěla bych nějakou kvalitnější aby něco vydržela, asi si radši připlatím, co půl roku kupovat matraci na to fakt nemám.. sama s dětmi, nevíte které jsou kvalitní a vydrží aspoň pár let?… moc děkuju za případné odpovědi…
@svituska píše:
Doporučuji Gumotex matrace
Také je doporučuji ![]()
@Midiana píše:
MatraceDobrý den, jen bych chtěla upozornit, že jsem si koupila matraci Mimma, která byla doporučená k posteli co jsem si taky kupovala zároveň,–ale matraci absolutně nedoporučuji-po půl roce se v ní udělal uprostřed důlek, děs, nedá se na tom spát o bolesti zad ani nemluvím, budu muset kvůli tomu koupit novou, taky potřebuji koupit matraci už i pro malého syna, akorát teda nevím jakou, jestli máte doma prosím nějakou na které spíte už delší dobu a zdá se Vám být ok, tak mi prosím napište, poraďte, chtěla bych nějakou kvalitnější aby něco vydržela, asi si radši připlatím, co půl roku kupovat matraci na to fakt nemám.. sama s dětmi, nevíte které jsou kvalitní a vydrží aspoň pár let?… moc děkuju za případné odpovědi…
Ahoj, my si v loni na veletrhu objednali matrace se zárukou na dvacet let myslím http://www.spacisystemy.cz/ jsou udělané přesně podle váhy a otisku člověka. Po roce jsme zavolali že se zdají měkčí a že chceme vyměnit ty vnitřní molitany (manžel upravil váhu tak mu dali jiné), přijeli vyměnili a matrace jako nové. Stály okolo 11tis za jednu, my jsme kupovali i s postelí z masivu asi za 40tis, ale fakt tedy jsme spokojeni, jiné matrace (dormeo atdp) s mojí nesouměrnou postavou jsem proležela za půl roku, tady se nám ta investice fakt vyplatila.
Holky, budeme shánět matraci na dětskou postel - rozměr matrace musí být 160*80.
Má být matrace tvrdá? Z čeho nejlépe?
Nejlépe latex, ten je ovšem nejdražší. Potom studená PUR pěna, ideální je ortopedická matrace. Při nákupu se orientujte váhou dítěte, dobrý obchodník doporučí optimální matraci. Pro dítě nekupujte matraci s paměťovou pěnou.
Ahoj, nemáte prosím nekdo zkušenost s matrací Mpo Viola natur? Shanim matraci pro dvouleté dítě do postele 90×200 a tato me zaujala. Ale nemáme kde ji vyzkoušet.