Matrace pro dítě do normální postele

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
9.11.14 15:15

@Radka84 Ale Zora bych řekla že to co píšeš splňuje, nebo se pletu? :think: My jsme s ní spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
9.11.14 15:24

@Genovesa je to PUR, ne studená pena. Pak je z takove te slepovane drti, to jsem nechtěla vůbec, a má nosnost jen 100 kg, my chceme víc, když tam bude příležitostně spat manžel nebo nějaká návštěva. Ale to už je samozřejmě jen nase podmínka, pro dítě je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.11.14 15:29

@Genovesa zoru má starší dcera, kupovali jsme ji před 6-ti lety. Tenkrát nám ji v obchodě doporučili, ovšem teď v tom samém řekl stejný prodavač, že tu slepovanou drť ne :mrgreen: tak hledám zase něco jiného. Asi jak u všeho, jednou je dobré to a za pár let zase něco jiného :think:
Ale jinak si na ni dcera nestěžuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.11.14 15:31

@Radka84 a nevadí, že na té matraci gita nejsou žádné větrací otvory? mě to přijde takové neprodyšné, ale možná se pletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
9.11.14 15:45

@Enoulik udajne by mely byt matrace ze studene peny diky pouzitemu materialu velmi dobre prodysne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.12.14 14:09

Dobrý den,
máme možnost získat za zvýhodněnou cenu k nákupu nábytku mimo jiné dětskou matraci viz. obrázek
Jádro: latexová deska o tloušťce 6 cm, obložená z jedné strany kokosovou deskou o tloušťce 2 cm. Potah: pletenina jersey, oboustranně prošívaná vatováním. Možnost praní při teplotě do 60 °C. Pletenina má Certifikát Öko-Tex 100. Výška: cca 10 cm.¨
nemám žádnou zkušenost s tou kokosovou deskou?? Na diskuzích jsem vyčetla, že je to takové tvrdší??
Mám to pro 8-letou dceru, myslíte, že je to vhodné?? Nebo mám raději zainvestovat a koupit matraci z paměťové pěny?? Hodně sportuje, tak chci aby spala kvalitně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Illinka
7.1.15 20:45

Dobrý den,

četla jsem Vás příspěvek, že by děti neměli mít matraci z líne pěny. Mohla bych se zeptat z jakého důvodu? Právě přemýšlíme, že pořídíme malé už konečně velkou postel a hledáme vhodnou matraci. My máme s manželem matrace z líné pěny a naprosto nám vyhovují, tak jsem překvapena, že není vhodná pro děti.

• Citovat
  • Upravit
Illinka
20.1.15 22:23

Tak jsme nakonec našli.. z líné pěny mi bylo řečeno, že je to vhodný materiál jak pro dětskou matraci, tak pro matrace dospělých.. nakonec jsem vybrali přes http://www.drsleep.cz/cs tak jestli někdo chcete mrknout.. mají to udělané celkem vtipnou formou :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510