Matrace pro dospělé - výběr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
12.5.13 22:54

Dobrý den, mohu se zeptat, zda se vám ta Medea plus nezdá příliš měkká? Kolik cca vážíte a měříte? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
12.9.13 10:53

Ahoj holky,
kupuji nové matrace do ložnice a dostal se mi do ruky leták od firmy VISCOSENSE, matrace vypadají slušně (i cena), ale neobjevila jsem žádné recenza. Neznáte je někdo - nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
25.11.13 18:10

Ja takovou doma mam a je to bezva. Hlavne kdyz jsem byla tehotna, tak jsem ocenila, ze si ji muzu otocit na mekci stranu. Mam ji teda v celku na manzelskou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.12.13 11:31

Nedávno jsme koupili do manželské postele matrace na ***Po měsíci stále velká spokojenost :)

Příspěvek upraven administrátorem 10.12. 13:58 - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.10.14 16:45

Rodiče mají také problémy se zády a zvažovali koupi matrace + vhodné rošty, no nakonec si nechali ve staré posteli desky co měli a objednávali si na i-matrace Sára Klasik (teď si nejsem jistá jestli s tou PUR pěnou nebo jinou :nevim: ), no každopádně od té doby jsou jako vyměnění, hlavně táta přestal být takový morous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.2.15 21:28

Máme matrace s Ikea a jsme spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.5.15 21:39

U nás nevede jedna značka, ale možnost si matraci přímo vyzkoušet. Takhle máme každej jinou značku, ale všichni maximálně spokojení. :lol: Mně třeba vyhovuje taková ta líná pěna, manželovi ne. Proto bych třeba nikdy nešla do nákupu jen tak přes internet. My nakupovali tady http://www.centrum-matraci.cz/…c-22_27.html. Maj kamenný obchod, kde si na matracích můžete krásně poležet. :D Samozřejmě jsme si nechali jen doporučit a šli pryč, pak si info co nám dali ověřili na netu a až potom si u nich objednali, ale nakonec jsme dali na to co nám v obchodě obsluha radila. Dneska se orientovat v nabídce je fakt masakr, je toho všude hrozně moc, já ale můžu doporučit tenhle krám a já jejich Magniflex. Co to má manžel za tvrďárnu už ani nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.16 20:11

Prosím o radu. Kupuji novou matraci do postele pro syna. Matrace je 20 cm vysoká, jen tam píši, že je vhodná na rošt minimálně 18 lamel. V posteli máme ale dřevěný rošt s jen 12 lamelami. Myslíte, že tu matraci můžu na to dát? Nový rošt se mi teď kupovat nechce.

• Citovat
  • Upravit
12
3.8.16 23:30

Myslím, že by to nemuselo vadit. Když jsem kupovala matraci našim z www.bedino.cz, tak podstatná byla šířka mezer. Lamel měly tuším jen 14 a funguje vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.20 14:01

Čaute, :mavam: shanim matraci jelikoz moje Sultan z Ikea (pořizena před cca 6 lety) se po a nedavnem prestehovani jevi jako prolezena.
mam par dotazu:
1: pokud mam manzelskou postel 160×200 je lepsi pořidit 2 matrace 80×200 nebo jednu 160×200??
2: zatizeni např 120kg se vztahuje na jednoho spícího? jak se to řesí v případe manželske postele?
3: zkouším matraci něčim podložit, v míste proleženi, ale nefunguje to, zada boli stale
4: maji rošty nejaky efekt na funkci matrace? pokud je proležela je to pouze matraci nebo to může být i špatným roštem?
5: doporucujete koupit pres FB MarketPlace, jsou tam mraky nabidek okolo 2500kc za matraci, nebo si radeji připlatit a koupit přímo v obchodě?
6: je lepší koupit tvrdší a spolehat na to že se trosku propadne a nebo středně tvrdou a doufat ze vydrži pevnost?
7: kvuli nedavnem stehovani jsem musel matraci smotat, je možné, ze se timto poskodila a od te doby nedrži pevnost a je proležela?

díky moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
29.6.21 11:12

S manželem jsme si objednali lamelovou ortopedickou matraci od firmy Jelínek, tak se jí už nemůžeme dočkat, protože se nám líbilo to hodnocení, ale hlavně je to věc, na kterou jsem se chystali už dlouho a pořád jsme se k ní neměli. Škoda, že jsem se k tomu nedokopali dřív než začal mít manžel takové problémy se zády.

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
6.7.21 17:03

@AnettkaMalus Na kolik takové matrace přijdou?

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
7.7.21 05:02

@Kikinka01 to hrozně záleží na tom, jak si matraci sestavíš ;)

• Citovat
  • Upravit
2
16.7.21 10:09
@katyca píše:
Ahoj holky,
kupuji nové matrace do ložnice a dostal se mi do ruky leták od firmy VISCOSENSE, matrace vypadají slušně (i cena), ale neobjevila jsem žádné recenza. Neznáte je někdo - nemáte?

Dobrý den,

máme též matraci Viscosense. Prodávají ji na e-shopu ***
Jsme spokojeni. Sice byly dražší (cca 4500,– Kč za jednu)

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
4.8.21 22:05

@AnettkaMalus No tak tady v tom se moc nevyznám a upřímně vůbec nevím jak bych si ji měla poskládat, aby mi vyhovovala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510