Špatný spánek ročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2292
20.9.12 13:36

Špatný spánek ročního dítěte

Ahoj holky, potřebovala bych poradit.. Mám 13 měsíční holčičku, od 7m spinká celou noc občas se vzbudila když ji vypadl dudlík ale hned usnula, ale poslední 14 dní se po 2h neustále budí sedá si chce lézt a vůbec ji nemůžu uspat vzbudí se tak 4× a to po4 ji musim dát mlíčko pak usne kolem 5 h a v 7 už je zase vzhůru. Chodí spát pravidelně kolem 20.00.Už vůbec nevim co s ní mám dělat jsem nevyspalá protože celkem je tak tři hodiny v noci vzhůru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
20.9.12 13:44

Budí se s pláčem? Nerostou jí zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
20.9.12 13:46

@Kallistó ptávě že se nebudí pláčem, vypadá že je jakoby vyspalá, přitom přes den spí jen max 1.5h po obědě, jinak je dost živá večer je pak unavená a po mlíčku hned usne, ještě mě napadlo dávat ji spát dýl ale to zase nevydrží už má takový režim a po tý 20.00je už protivná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
20.9.12 13:50

Neuci se treba zrovna chodit nebo tak neco? To jsou pak decka nadsena, ze umi neco noveho a hur spi, protoze to chteji trenovat. To by pak mohlo po chvili samo prejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.9.12 13:50

Ahoj, syn to v noci dělá taky. Nemá hlad, ani žízeň, prostě si chce hrát, dělá paci paci, tancuje, zpívá si, no všechno kromě spinkání. Radu nemám, jen přidávám zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.9.12 13:51

@katule9 a jak na tom se zoubkama je? Nemusí se ani budit s pláčem, jen ta bolest může být nepříjemná a nedá jí spát.
Nebo ještě jsem kdysi četla, že paradoxně čím méně děti přes den spí, tak tím hůř spí i v noci, bývají přetažené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
20.9.12 13:52

@Easinka No jako učí se chodit no. myslíš že by to mohlo být tím? vždycky si sedne začne lézt směje se, ale potom k ránu už knourá a má hlad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
20.9.12 13:54

@Kallistó no to je když přes den spí jen chvilku tak je pak přetažená ale ta hodka a půl to je maximum co spí a už to má takhle asi 4 měsíce, zoubky zatím nevypadají že by chtěli dásničky má v pohodě teda aspon mi tak přijdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.9.12 13:57

Tak kdyby si ti něco nezdálo, tak zkus namazat Mundisalem, třeba bude líp spinkat, pokud je to zoubkama. Taky to může být opravdu tím, jak holky psaly, že se něco nového učí a nedá jí to spát. To pak bude muset asi přejít samo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
20.9.12 14:00

Zoubky ji nikdy nebolely ani nevim že narostly ale tak neznamená to že by ji ted bolet nemohly. Teda jestly je to tím že se učí něco nového tak už by to ale mohlo přejít, nebo že bych sní vstala a začala chodit.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
20.9.12 14:13

A co takhle delat mrtvyho brouka. Pises, ze ji nemuzes uspat. Treba je rada, ze k ni maminka vstala a doufa, ze bude nejaka sranda. Tak nevstavej, nerozsvecej a uvidis. Ve tme by ji to treba mohlo za chvili prestat bavit a treba by si zase lehla. Nebo by se rozervala? :think: Tak bych vstala, ale nerozsvecela a jenom ji rikala, ze se spinka, polozila a zase si sla sama lehnout, aby me netusila u postylky. Ona pak treba zas vstane a bude delat skopiciny a budes to muset parkrat zopakovat, ale s minimem odezvy by si mohla zas lehnout. Pripadne zkusit dat i v noci mlicko, treba by ji to uspalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
20.9.12 14:17

@Easinka No já právě dělám mrtvýho brouka mám tvrdý spánek :)) mám postýlku hned vedle sebe takže nevstávám jen ji pozoruju, ona sama pokud ji nepoložim neumí usnout, to mlíčko jí akorát nabije energii ale má hlad takže ji ho zase musim dát… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
23.9.12 13:06

Ahojda, mám podobný problém, mám rok a půl holčičku, momentálně přišlo další nespací období..večer usíná okolo osmé, sama, v noci není zvyklá ani pít ani jíst, zuby jí teď zrovna nerostou…padne druhá až třetí ráno, procitne a kňourá třeba 1-2 hodiny..přijde mi že je naštvaná že nemůže usnout nebo nevim..už to trvá asi 14 dní a já už docela padám na „hubu“ Nemáte někdo obdobný problém nebo radu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí