Špatné spaní přes den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
18.9.12 20:57

špatné spaní přes den

Ahojky, chtěla bych se zeptat. Bojujem se spaním přes den. V noci mi spí vcelku pěkně. Večer usíná sám s plyšákem, případně plenkou, budí se 1 - 2 x na kojení a z toho někdy spí celou noc.Ale přes den, to je boj.Asi první tři týdny po návratu z porodnice mi spal v postýlce, pak se něco zlomilo a usnul jedině v kočáře, kde spal pěkně. Načež po nějaké době nastal zlom, spal mi tak 20 až 30 minut a probudil se.Tak jsem opět udrndala a spal další hodinu. Odpoledne spal třeba i tři. No a poslední dny mi spí tak 10 - 15 minut, probere se a ne a ne usnout.Tak ho vemu zpět do bytu a snažím se ho uspat v postýlce. V posledních dnech ho nechávám ubrečet. No, ale to mě prvně volá a pak ho chytne amok a je schopnej řvát i dvě hodiny a stejně se neuřve. a nepomáhá chování, houpání........spal by, ale prostě mi přijde, že to nějak neumí. Jsem z něj zoufalá, doma nic neudělám. Jsem ráda, že zvládnu uvařit jednoduchá jídla. No a pak odpoledne mi v kočárku dokáže spát i tři hodiny jak je pak utahaný. V postýlce mi neusne vůbec. Co s ním? Jinak je nám 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
18.9.12 21:00

A dřív bylo denní spaní ok? asi je to tím, jak je akčnější a víc vnímá, tak toho má v hlavě moc a tak nemůže zabrat.
Nám pomohlo zavinování (ale v pěti měsících už je dost pozdě s tim začínat) a pak i na denní spaní udělat tmu (zatáhnout závěsy, dát do okna tmavou deku) a ticho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.9.12 21:09

Dřív to byl taky problém, ale nakonec jsem ho udrndala.Sice nám to trvalo, ale udrndala jsem ho.Jo a zuby se nám taky neklubou.Do pusiny mu lezu každý den pokud se mě teda nesnaží pojíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
18.9.12 22:00

Naše malá až do pěti měsíců nespala přes den vůbec ( v noci 12 hodin vkuse) a pak se najednou něco zlomilo a ze dne na den si naordinovala dopolední i odpolední spánek. Teď má 8 měsíců, v noci 2hodin. dopoledne spí 2 hodiny odpoledne taky 2 někdy tři.
Ale tan začátek byl drsný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7674
18.9.12 22:07

U nás byl přelom právě kolem 4.-5.m. - spaní snad každé 3dny jinak :zed:!!!Takže jsem se s tím, že jsme bezrežimový prostě smířila 8)!Hodně cestujeme a kojeňátka jsou trošku neklidnější v tomto…Nakonec se vše uklidnilo po zavedení příkrmů a dnes máme režim a spinkání na minuty :palec: a je jedno, kde právě jsme a kojím taky dál :dance:!
No ale myslím taky, že je to hodně v tomto období o těch vjemech, které už stačí registrovat a v hlavičce je toho pak moc…
No, určitě bych ho nenechávala vyřvat, myslím, že je to ještě horší než aby nespal vůbec :(!!!
Chce to prostě jen trpělivost,on už si cestičku nějak najde nebo taky ne :nevim:,je to těžké se v nich vyznat a myslím, že největší problémek mají stejně oni :srdce:!
Držím všechno, aby se to brzo dalo do pořádku ;):hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
18.9.12 22:09
@Chocolate píše:
Naše malá až do pěti měsíců nespala přes den vůbec ( v noci 12 hodin vkuse) a pak se najednou něco zlomilo a ze dne na den si naordinovala dopolední i odpolední spánek. Teď má 8 měsíců, v noci 2hodin. dopoledne spí 2 hodiny odpoledne taky 2 někdy tři.
Ale tan začátek byl drsný :mrgreen:
:palec:

Přesně tak to bylo i u nás :potlesk: - nějak se to prostě „zlomilo“ a najednou spí 3× denně hodinku a v noci 10hodin s jedním kojením ;)!Ale ty týdny před tím byli taky hustý :mrgreen:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí