V 8 měsících se stále budí

712
17.9.12 08:47

V 8 měsících se stále budí

Ahoj všem,
po přečtení všech příruček jsem se hrozně těšila jak malá bude od půl roku spát celou noc :-D Ted jí je 8 a půl měsíce a v noci se budí ještě častěji a s pláčem. Máme venku 4 zuby a přes den bych neřekla, že jí rostou další a navíc u těch předchozích se v noci nebudila. Vždycky chodila spát v 8, ale ted už chce v sedm. Takže ted spí od sedmi do sedmi, ale já chodim kvůli práci spát po jedenáctý a potřebovala bych spát v kuse :( Malá když se vzbudí tak chce nakojit, pak se hroznou dobu převaluje a tak za hodku se vzbudí znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
17.9.12 08:50

AHojky. :mavam: To jsem si taky rikala, nam je 17 mesicu, a budime se porad v noci na piti!! ;) ;) Ale uz jsem zvykla, ale rada bych kdyby spal uplne bez probuzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
17.9.12 08:51

Malá má dnes 14 měsíců a budí se stále, starší spala už dááávno celou noc. Nezmůžu nic! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
17.9.12 08:55

A nenaučila se něco nového? To pak většinou děti spí hůř. Jinak si vezmi malou do postele, strč prso a spi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
17.9.12 08:56

Dcera se budila co dvě hodiny až do jednoho roku, kdy jsem ji odstavila a po dvou krušných nocích jsem se teprve mohla vyspat. přeju hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
17.9.12 08:56

@Andýsek92 Mě se malý přestal budit někdy ve 20 měsících… takže příručkám člověk nesmí věřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
17.9.12 08:57

No, tak to jste mě teda potěšily :-D :-D Jinak malá se mnou spí i v posteli, ale občas se sebere a chce odlézt a já se bojim, že spadne nebo mi občas přijde, že jí v posteli rušim a v postýlce usne líp. Takže mám ještě nějaký rok vydržet? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.9.12 09:01

Syn se budil do roku a půl. Vyspala jsem se až jsem přestala kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.9.12 09:02

Já si říkám, že dýl jak 15 let to snad trvat nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
17.9.12 09:03

U nás je to určitě zubama, má 14 měsíců a leze jí 15. a 16. zub, vlastně jí jdou zuby neustále od začátku července a od té doby nespím.

Kojím ji stále, nedovedu si představit, co bych dělala v noci, kdybych nekojil, mléko z lahve si nevezme, po tom se mi málem poblila, když jsem to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
17.9.12 09:07

Nase mala spala krasne do pul roku. Od ty doby, co se naucila lizt a stat je to hruza hruz. Budi se nekolikrat za noc a vydrzi byt i 2hod vzhuru. Ted ji bude rok a ja doufam, ze se to brzo zpravi…

• Citovat
  • Upravit
14856
17.9.12 09:14

Dcera spala od pul roka durch, ale musela jsem zasahnout. Budila se teda kvuli prsu, ale hlad to nebyl. Me stacila malickost, odstehovat se z loznice do obyvaku na gauc a jak me necitila, nevzpomnela si. Spali jsme od prvniho nocniho kojeni taky spolu, ale usinala v postylce a pak tam zustala dyl a dyl. Takze minimalne tohle za pokus stoji. Nebo knizka: Kazde dite umi dobre spat, tam je taky mnoho dobrych rad.

Ja uz to neustale nocni kojeni nemohla dal snaset, nastesti to slo fakt snadno. Uvidime co druha priserka, planuju to same. Na nekoho to ale neplati.

Ted se dcera taky obcas vzbudi, hlavne na flasku, ale uz to neni pravidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.9.12 09:15

My jsme na tom podobne, v sesti mesicich spal celkou noc a od te doby se porad budi…rekla bych ze to je horsi a horsi… :/ posledni noci kazdy dve hodiny…je mu osm mesicu tak doufam ze z toho co nejrive vyroste… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
17.9.12 09:17

Malá taky moc extra nepije, přijde mi, že je spíš na prso zvyklá než, že by měla hlad. My se budeme brzo stěhovat a malá bude mít svůj pokoj tak jí zkusim odstěhovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.9.12 09:18

33měsíců a stále se budí… :kytka:

No a holka zas spí celou noc od 2m. a já z toho mám málo mlíka. Tak si vyber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí