Maturitní ples - sponzoři

19.10.22 17:52

Maturitní ples-sponzoři

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na radu. Nevím, jestli se to sem hodí teda. Ale jsem studentkou OA Beroun a 9.6. 2023 se nám koná maturitní ples. Chtěla bych se jen zeptat jestli náhodou neví někdo o sponzorech. Týkalo by se to sponzorského daru, peněžního, nebo daru do tomboly (za reklamu, či zviditelnění firmy).
Děkuji za rady

e-mail: ****

edit adminom - e-mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65282
19.10.22 17:54
@domi_smidova píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na radu. Nevím, jestli se to sem hodí teda. Ale jsem studentkou OA Beroun a 9.6. 2023 se nám koná maturitní ples. Chtěla bych se jen zeptat jestli náhodou neví někdo o sponzorech. Týkalo by se to sponzorského daru, peněžního, nebo daru do tomboly (za reklamu, či zviditelnění firmy).
Děkuji za radye-mail: ***

tak se snažte, obvolávejte okolní firmy, rodiče at se ptají ve svých firmách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
19.10.22 18:33

Opravdu 9.6?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15877
19.10.22 18:46
@lleennttiillkkaa píše:
Opravdu 9.6?

Taky jsem se podivil, inu to je dnes taková móda. Ještě nedávno frčelo okrádání lidí přes ezo, astrální cestování, koučing a podobné zhovadilosti, dnes jedou šmejdi přes charitu a sponzorské dary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
19.10.22 19:01

@domi_smidova radu ti dám, začněte obcházet firmy ve městě, tak sme to dělali my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
19.10.22 19:05

Co je podezřelého na datu 9.6. a shánění sponzorů na maturitní ples?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15877
19.10.22 19:08
@ZuzaM píše:
Co je podezřelého na datu 9.6. a shánění sponzorů na maturitní ples?

Obvykle jsou plesy v plesové sezóně. Nicméně je fakt, že třeba i OA Beroun měla tzv. pomaturitní ples v květnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.22 19:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.22 19:15

@lleennttiillkkaa ano, máme to takhle neobvykle, protože jsme se nebyli schopní dohodnout, budeme mít sice po maturitě, ale má to své výhody i nevýhody. V lednu a únoru většinou bývají maturitní plesy, ale aspoň na náš maturak přijde víc lidi, když se například nebudeme krýt s jinym maturitním plesem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.22 19:19
@Zumpa píše:
Taky jsem se podivil, inu to je dnes taková móda. Ještě nedávno frčelo okrádání lidí přes ezo, astrální cestování, koučing a podobné zhovadilosti, dnes jedou šmejdi přes charitu a sponzorské dary.

Opravdu nechci okrádat lidi, jen jsme zoufalí a pouze se ptám na rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15877
19.10.22 19:21
@domi_smidova píše:
Opravdu nechci okrádat lidi, jen jsme zoufalí a pouze se ptám na rady.

Beroun je dost velké město, je potřeba obejít místní firmy. A zapojit rodiče - ti mají také různé známé atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.10.22 19:21

@domi_smidova Domi a máte to jen vy, jako třída? Nebo celý ročník? Vaše nevýhoda může být právě to, že se firmy s touto formou podpory vytřískají v sezóně a v červnu už myslí na své zaměstnance, kterým chtějí nějakou kačkou přilepšit na prázdniny… Podle mě je to dost nešťastné datum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.22 19:33

@neila Máme to my jako třída, minulý rok jsem byla i na maturáku o rok staršího kamaráda a ti to měli taky v tuhle dobu a bylo to v pohodě. To je možný, ale aspoň když teďka budou lidi návštěvovat ty maturáky v únoru/lednu, tak aspoň pak budou mít více času (nebude se to překrývat s jiným termínem), více návštěvnosti, nějaký důvod na zábavu a je to jako víc tématický na to zakončení střední. Ale chápu tradice je maturitní ples v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.22 19:36

A ano, snažím se ve třídě domluvit, aby se taky poptávali, ale bohužel to neberou tak vážně dopředu a pouze si říkají, že na to je dost času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
19.10.22 19:36

@domi_smidova Minulý rok to bylo kvůli covidovým opatření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie