Maturitní ples - nechci se zúčastnit vystoupení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35268
18.8.25 09:52
@Kateřina Bartoňová píše: Více

To je ale velká škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41944
18.8.25 10:11

a to se tam s nimi chceš „ožrat“? 8o ti nevím, pokud se stydíš, tak bych se obávala toho, co se pod vlivem stane a co kdo zadokumentuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41944
18.8.25 10:13

tak ono to je hlavně o soustavné a dlouhodobé práce a n to shodit s tím, že už nic nepomáhá, nepomůže, zbytečná a nesedí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Bartoňová
18.8.25 10:15
@Keyllah píše: Více

Nevím proč ale toho se nebojím

• Citovat
  • Upravit
41944
18.8.25 10:17

chápu, ožrat se je dost jednoduchý proces, jeden se nemusí nějak víc snažit ani vyvíjet nějak víc úsilí. tak to asi zas tak jen o tom studu nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Bartoňová
18.8.25 10:23

Spis vim ze se dokazu ovladat pod vlivem vzdy jsem pod kontrolou takova je moje tolerance

• Citovat
  • Upravit
41944
18.8.25 10:24

chceš se „ožrat“ a být přitom pod kontrolou :think: tak to hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Bartoňová
18.8.25 10:26

Rikam ze z minulych zkusenosti kdyz jsem se opila tak jsem pod kontrolou byla a zaroven jsem se nestydela tak to ja mam, neni to to co chci je to to co tak bude

• Citovat
  • Upravit
15209
18.8.25 10:30

Na tvé místě bych netančila. My jsme měli maturitní vystoupení jen o tom, že jsme nastoupili na pódium, vybraná dvojice spolužák - spolužačka přečetla nějaké hezké vlastnosti daného jedince, ten pak přešel k učiteli (ne třídnímu), který ho pasoval na maturanta. A když si odbyly vystoupení všechny třídy, tak se tančilo. Já netančila, nepila.

Kdybychom měli vystoupení, které se nacvičuje, tak bych se ho neúčastnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15209
18.8.25 10:58

Vždyť může být lehce přiopilá natolik, aby se tak nestyděla, a zároveň být pod kontrolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
18.8.25 11:13

Proc by se mela ozirat? Když zna míru, tak se napije jak se říká „do nalady“ a přitom nemusi byt ozrala jak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
18.8.25 11:14

@Dn0712 Sama píše, že se chce " ožrat". " Ples mě láká, protože se chci hezky upravit a pobavit se(ožrat se) ". Já tedy pod pojmem ožrat se nemám, že se chci napít do nálady. :nevim:

Příspěvek upraven 18.08.25 v 11:15

• Citovat
  • Upravit
41944
18.8.25 11:14
@Dn0712 píše: Více

sama v úvodním příspěvku napsala, že se chce „ožrat“, pod tím si fakt nepředstavuju dát si skleničku na náladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41944
18.8.25 11:15
@Janča6 píše: Více

to jistě může, ale pak by to sama neměla nazývat tak, že se chce „ožrat“, což sama napsala hned v úvodním příspěvku a proto mě to zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
18.8.25 11:17

@Kateřina Bartoňová rozumím ti, jak se cítíš. Takhle silnými úzkostmi jsem si prošla taky. Pamatuji si, jak jsem se třeba strašně bála, že mě matikář vyvolá k tabuli. Ale já jsem se nebála toho příkladu, já jsem se bála toho, že se mi bude třást ruka a nebudu schopná to tam křídou napsat. Dá se s tím pracovat, ale nejde to lámat na sílu. Po člověku, co má fobii na pavouky, taky nikdo nechce, aby si vzal sklípkana do rukou. Musí jít o postupnou práci. Takže nenech si zkazit celý rok tím, že se budeš nervovat z maturitního plesu, ale postav se k tomu tak, že hned na začátku spolužákům řekneš, že ty se tance nezúčastníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová