Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáš ji zablokovanou? Jinak, čím méně toho dáš na internet, tím méně o tobě toho bude vědět.
@izabe ona zablokovala mňa a zaroveň mi píše z fake účtov. Vždy keď ich bloknem, tak založí nový. Na internet dávam svoju prácu (fotografie) a tie odo mňa neustále kopíruje
@Anonymní píše: Více
Jako, že dáš např. na net profi fotku rybníka a ona si ji uloží a pak vydává za svoji? Tak to máš tak na právníka a trestní oznámení.
@JancaS84 aj to sa stalo párkrát, ale potom to hned stiahla. Ale napr. že odfotím kreátivne umelecky kyticu tulipánov. Ona urobí tie fotky také isté (väčšinou nepovedené pokusy) a jediné, čo zmení, že tie tulipány nie sú fialové, ale žlté. Dá sa inšpirovať niečím, ale robiť fotky 1:1, je otrasné správanie. Keď si s tým niekto dá námahu a zaberie mu to hodiny času a potom niekto príde a ukadne celý nápad a ešte zato zožne aj úspech, tak to po tých rokoch lezie dosť človeku na nervy
Promiň, ale hodiny fotíš a upravuješ jednu kytici tulipánů?
![]()
Já teda nechápu, vždyť instagram, Pinterest, atd. je plný nápadů, které jsou ve finále všechny od sebe okopírované
.
@smile_xxx sú ľudia, ktorým stačia aj také nepovedené pokusy a budú ich lajkovať a zdieľať na svoje účty
@Bytsamsebou tá kytica bol len príklad. Takéto fotenie zaberie niekoľko hodín, lebo to nie je o tom, že sa postavíš a odfotíš západ slnka. Musíš si všetky pripraviť, nastaviť a snažiť sa zachytiť správny moment. Fotka ešte nie je upravená, bude vo finále ešte lepšia
A? Vždyť toho je plný internet. Navíc pokud jsou nekvalitní tak to tvá profesní konkurence asi nebude, ne?
@andrasteia kradne mi ľudí. Píše rad za radom mojím sledovateľov s tým, že ja nepridávam vlastné fotky, ako ich ona dávno videla na nete a že keď chcú vidieť pekné fotky, nech sledujú ju. Našlo sa dosť ľudí čo jej uverili a prešli ku nej. Neriešim sledovateľov, ale to že sú medzi nimi aj moji klienti a týmto ma okráda o prácu a peniaze
Ahojte. Ako by ste reagovali, kebyže je vami niekto posadnutý viac ako 10 rokov? Kopíruje každý váš krok, každé vaše rozhodnutie. Ignorujem ju, ale aj tak ma to dosť vytáča. Každodenné vypisovanie o tom, ako je ona lepšia, každodenné nadávanie. A pritom všetko po mne opakuje. Nikdy v živote sme sa nestretli, našla ma len na internete. Chápem, že v tom musí byť nejaká závisť, ale prečo sa každý nedokáže starať jednoducho sám o seba?