Maxi cosi citi, nebo Cybex Aton Basic

Máte zkušenost s Cybex Aton?

Přidejte zkušenost s Cybex Aton
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
30.5.13 11:25

@Terezie231 každý model má polstrování jiné, Aton byl první, má polstrování pod celou hlavičkou, Aton basic má polstrování menší, jen takový kroužek, Aton 2 má polstrování skoro stejné jako Aton, jen okraje má více vystouplé, a Aton 3 má už velkou opěrku hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.5.13 11:26

@angor všechny atony jdou nasadit na kočárek pokud máte adaptér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
26.6.13 20:35

Máme Cybex basic a jsme vcelku spokojení. Určitě se dají sehnat i pohodlnější dražší sedačky, ale Cybex byl v testech vždy na předních místech. My se rozhodovali v poměru cena/bezpečnost. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.14 22:03

Dobrý den,
můžu se zeptat, jaké máte zkušenosti se sedačkou Cybex Aton Basic? Chystám se koupit Cybex Aton Basic 2014, ale vůbec nemám žádnou představu. Díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.3.14 22:33

@Luciana Polis jen drobný postřeh z obchodu, moje sestra sháněla vajíčko. v úvahu připadal aton 3 nebo MC Cabriofix (bezpečnost, s bázemi na isofix..). při porovnání na místě vyhrála MC, ačkoliv papírově vypadal cybex úžasně. důvody - váha sedačky, cybex byl výrazně těžší, a hlavně prostor - cybex měl opravdu málo místa, nevyndatelnou vložku, zatímco do cabrio se mi vlezly děti v 11m (moji obříci..)

Basics je jednodušší, má více místa než aton 3 - pohledem, ale nějak i když cybex miluju, jejich kočárky, pallas a solution sedačky (mám jich několik), tohle mi nepřišlo v porovnání s MC tak super, no.. :) určitě se na ní podívej v obchodě, porovnej s MC, roemer, nějakými bezpečnými z testů.. a mezi nimi pak vyber citem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.14 22:36

@Nataša díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
25.3.14 07:06

Tak já mám Cybex Aton 2 a jsem max. spokojená :palec: Jsou tam 2 vložky který jdou vyndat, syn má 7 měsícu a 8 kg a v pohodě se tam vejdě. A má i bezpečnost proti bočním nárazum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.3.14 08:23

@Terezie231 mně se původně Aton hrozně líbil, pro ségru, byl to aton 2 ale ta Aton 3 mě vyloženě zklamala, řekněte mi někdo, že ty vložky se dají vydat i u ní.. fakt jsem nepřišla na to jak.. :zed: taky je výrazně těžší..
Aton 2 tehdy v obchodě neměli.. jen Aton basics a Aton 2 a MC. takže volba byla pak jasná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.4.14 21:02

Dobrý večer, prosím o radu :-) právě vybíráme mezi novou Cybex Aton Basic nebo starší Maxi cosi cabrio fix, nevím k čemu se přiklonit více co jsem tak pročetla výjdou tak nějak podobně, ale stejně nevím která bude lepší nevím jestli u cybexu jde ta novorozenecká vložka oddělat. Díky za Vaše názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí