Maxi-Cosi Mura 4

Boo
264
10.9.10 14:59

Maxi-Cosi Mura 4

Ahoj holky,
tak se tak přebírám pořád těmi kočárky a zatím u mě vedlo Firkon Verano. Ale dneska jsem si pečlivě studovala Muru 4 a docela mě nadchla. Co si o ní myslíte? U Verana se i líbí velká korbička, ale sporťák mi nepřijde zrovna dobrý.
Jen dodám, že budu mít lednový mímo, takže počítám, že korba bude asi na hóódně dlouho - možná i dvě zimy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
10.9.10 15:28

no dve zimy mi pripadaji dost nerealny, sousedka ma muru 4 a kluk jezdi od 6 mesicu normalne ve sportaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
10.9.10 15:34

A ja mam taky lednovy deti a s hlubokou korbou pocitej tak do prazdnin, i kdyby se ti tam veslo mimi dyl, nez tech 7 nebo 8 mes, tak to nevydrzi a bude chtit sedet a koukat ven.. my menili za sportak v 7 mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
10.9.10 15:41

tak aspoň vím s čím počítat, mě se ta Mura začala líbit, takže asi do ní půjdu. (i když to jsem si říkala minulý týden o Veranu, že? :-) )
Je fakt, že prťata chtěj rychle čumákovat, takže ta korba asi nebude zas tak „horká“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.9.10 15:50

Já měla Muru taky vyhlídnutou, ale nakonec mi neprojela výtahem. No a nakonec jsem docela ráda. Někdo se jí tu teď zbavoval, že mu nevyhovoval sporťák. Sedačka je hrozně malá (délka), téčko je sice hezké, ale pro větší dítko ho potřebuješ, aby se mělo čeho chytit a když ho tam máš v zimě, tak vše musíš kupovat originál a není to zrovna levné. Bouda je moc letní, takže jsou mezi sedačkou na ležato a boudičkou díry a fouká tam (je to zkrátka italský kočár a ten není do našich podmínek, podobně jako Casualplay, který jsme měla také vyhlédnutý). Ale designově se mi Mura taky moc líbila.
Ale nakonec jsem se rozhodla pro Mutsy a to je zkrátka o třídu někde úplně jinde :-) Takže jsem nadšená. A sehnala jsem ho nový za super cenu.
Když tady pohledáš, tak tu nedávno nějaká nespokojená majitelka Muru prodávala a uváděla další věci se kterými nebyla spokojená. Myslím, že téma bylo nějak, jak říct manželovi, že chci už potřetí jiný kočár nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.9.10 16:48

mura je bozska…byl to muj sen…aaale odradila me vaha kocaru…nakonec mam mutsy UR je to takovej podobnej typ kocaru jen je lehci..ale taky bozskej :mrgreen: . jinak jak tu psaly holky…dve zimy v hluboky asi nepocitej :nevim: . navic treba mymu diteti zacal hlubokej kocar vadit ze nevidi ven uz ve 4 mesicich a vztekala se jak diva..takze sla taky do sportaku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.9.10 17:02

Já mám Muru 3..
S tou korbičkou, na 2 zimy určitě ne :wink: Nemám nějak moc velké mimčo a vidím to v korbičce do té doby, než vytáhnu fusak, pak se tam už stopro nevejde..
Jen zrovna řeším, že sporťák je trochu na prd :-? Kolekce 2009 byla o moc lepší než 2010 - stříška malá, kde nic, tu nic, s děsným patentem na otevírání a zavírání…nánožník k tomu není, místo madla téčko - takže tam jde jen jejich fusak, který je ale docela slabý a taky docela drahý…jo, kočár jako takový je moc pěkný, ale sporťák mě zklamal, takže uvažujeme o tom, že koupíme kočár jiný :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.9.10 17:04

Jinak, jak psala Mafina, ta diskuze tu je, a musím s onou zakladatelkou bohužel ve všem souhlasit, co se týče sporťáku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.9.10 20:48

Jen tak pro zajimovost, zakladatelko, mrkni se na test kocarku z roku 2009, ten tvuj favorit, obsahuje spoustu skodlivych latek a je uveden pro dite jako nevhodny http://www.babyweb.cz/…astrofa.aspx. Kdyz sem kocar vybirala, dost jsem tyto informace vyhledavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.9.10 21:33

Ahoj, já mám taky muru 3, vlatně nemám prodala jsem jí

kočárej je nádhernej, ale je jen na parádu, spousta věcí je nedořešená, malá stříška, v zime je dítě celé vystavené zimě, opěrka na nohy nic moc, skoro nedrží klárka jí pořád sklápí dolů, není k tomu nánožník, navíc tíha kočáru je hodně znát 17 kg kočár + nákup + dítě a jsi spocená hned, ohledně šířky kočáru do panelákových výtahů se vejdeš na centimetr, ale do některých dvěří si musím otevírat obě křídla, krom toho že je ten kočár krásnej jsem na něm nenašla jedinou výhodu co by ostatní kočáry nemely :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
11.9.10 16:05

ahojte, tak my máme taky muru kolekce 2009 a tak zlá mi teda nepřijde…korba je super velká, ale do sporťáku jsme šli taky asi v 7 měsících, protože se malá už samozřejmě chtěla dívat ven. A co sporťák mi přijde taky fajn, nejdřív jsem taky řešila tu stříšku, ale nakonec jsem koupila emitex fusak, to tecko normalne vyndala a malá byla celou dobu krásně v teple. Navíc stříška jde krásně přetahovat, takže nám dobře sloužila i proti větru. Co se týče velikosti sportovní sedačky, tak nevím, nám stačila, ale malá je drobek. Ale nevýhoda kočáru je rozhodně jeho váha, v zimě se člověk fakt nadře a šířka těch zadních koleček mi taky dost vadí, když neprojdu polovinou dveří…já se s ním chystám odjezdit ještě tuhle zimu, protože na terén super kočár a pak nás asi stejně čeká PaT, ale Muru si chceme nechat, třeba pro třetí dítko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.9.10 18:45

Mura 2009 měla tu stříšku fakt mnohem líp vymakanou než ta 2010…škoda :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
11.9.10 19:06

a v té nové kolekci je ta stříška jak? já jsem u té naší byla nejdřív nešťastná z toho materiálu (ta šusťákovina), ale pak už mi to vůbec nevadilo, malá měla za hlavou ten fusak, takže zima jí nebyla a ta stříška se dala aspoň právě krásně přetáhnout až dopředu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.9.10 19:22

V kolekci 2010 je stříška jakoby na dvě části, jedna přední vytahovací, ale třeba když fouká vítr nedrží…vím, že kolekce 2009 měla ten šusťák vzadu pokud se nepletu, teď tam žádný šusťák není, stříška končí hned za opěrkou..a v poloze ležmo tam po stranách teda pěkně fouká.. :-?
Snad jsem to popsala trochu srozumitelně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.9.10 19:24

marocka, stejně jsem ale přemýšlela, že tam to téčko budu muset jednou dát, až bude chtít prcek být opřený o madlo…a pak už tam fusak nedám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí