Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já mám nové jen golfky (a máme ještě sourozenecký, podvozek pod autosedačku a Muru). Pokud si kočárek dobře prohlédneš, nekoupíš špatně. Kolikrát seženeš jetý ještě v záruce..
Podívám se po použitém kočárku
Vím, že nový seženu kdykoliv......ale určitě bude rozdílá cena ![]()
Ahoj, ja mela Mura 4 a byl docela v pohode. Na jednu stranu je dost tezkej, ale zase stabilni. Vadilo mi, ze nema skoro zadnou „strisku“, takze jsem dokoupila takovou plachtu na kocarek, ta to supr zastinila. Jinak nakonec jsem stejne skoncila s golfakem (koupila jsem si Maclaren, je krasne lehouckej). Ale MC porad pouzivame, kdyz jedem treba do hor, nebo do nejakyho horsiho terenu, kde by golfak neobstal. Tot moje zkusenosti ![]()
Moc dík za info.
Ještě se zeptám máte někdo zkušenost jak se sním cestuje vlakem???Myslím lokálkou a rychlíkem???Díky ![]()
Vlakem asi jako každým kočárkem.. Já s ním tedy vlakem nikdy nejela, ale co jsem zjišťovala, záleží na průvodčích a jejich ochotě. Takže radši si dojedu autem:-D
@alaprak píše:
Jsi moc hodná ale kočárek budeme kupovat až tak březen. Malá se má narodit v prosinci.Tak pomalu vybírám a přemýšlím o výbavě. A takhle dlouho čekat určitě nebudeš
Muzes si ho koupit driv ![]()
Ahoj kdyz drive tak az v lednu nebo az se mala narodi termin je 20.12.
![]()
@ janka174
ahoj, chtela jsem se zeptat jakou mas barvu a predstavu o cene..diky
jsem se byla divat v sobotu v nemecku na nove, tak abych mela predstavu ![]()
Ahoj, barva SWEET CERISE a BRESS BLUE má představa sportovní verze a vajíčko. Cenu neodhadnu.Dik Alča ![]()
Takze to mas bez korbicky, jestli jsem to spravne pochopila?
a sedacka je jaky typ?
Ahoj kolekce 2011 a 2012.Ano chci jen sportak a vajíčko. Nevim jak to myslíš se sedačkou ![]()
Ja myslela, ze mi odpovida prodejce a ne poptavajici stejnou vec jako ja:-)
ja bych chtela i korbicku.. ![]()
Ahoj, určitě ho v krámu vyzkouším…
uvidím jestli nový nebo použitý…