Mazání břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
7.2.12 09:45
Monca85 píše:
metalmajkl píše:
ahoj, díky za podporu…snažím se na to nemyslet. Na světě jsou přece důležitější věci. Ale znáte to, občas na nás dolehne splín…Určitě si po porodu pořídím znovu ten Elasti-Q - exclusive, ten je prý dobrý i na již vzniklé strie…víc pro to udělat asi nelze. Cena výrobku je fakt v pohodě…:).
No víc pro to udělat jde. Strie jdou odstranit lejzrem..

ty menší jdou odstranit, jinak to lze laserem jen zmírnit. Neexistuje úplné odstranění strií bohužel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.2.12 14:21
elena85 píše:
Monca85 píše:
metalmajkl píše:
ahoj, díky za podporu…snažím se na to nemyslet. Na světě jsou přece důležitější věci. Ale znáte to, občas na nás dolehne splín…Určitě si po porodu pořídím znovu ten Elasti-Q - exclusive, ten je prý dobrý i na již vzniklé strie…víc pro to udělat asi nelze. Cena výrobku je fakt v pohodě…:).
ty menší jdou odstranit, jinak to lze laserem jen zmírnit. Neexistuje úplné odstranění strií bohužel :-)

Laser možná zkusím do budoucna,…ale chtěli bychom ještě jedno dítko, tak je to zatím zbytečný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.2.12 20:58
metalmajkl píše:
elena85 píše:
Monca85 píše:
metalmajkl píše:
ty menší jdou odstranit, jinak to lze laserem jen zmírnit. Neexistuje úplné odstranění strií bohužel :-)
Laser možná zkusím do budoucna,…ale chtěli bychom ještě jedno dítko, tak je to zatím zbytečný…

Nic si z toho nedělej, to miminko za to stojí, hlavně, že jste zdravý a v pořádku :hug: Bohužel chlapům to občas nemyslí a plácnou nesmysl a nedochází jim, že to druhyho může ranit, taky mám takovýho doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.2.12 21:00

Ahojky,

já mažu do počátku 3.měsíce /ted jsem 29+4tt/ 1× denně Elasti-Q a zatím spokojenost, nikde nic a doufám, že to už „doklepeme“ :)) Souhlasim- je to o genech, jakou kdo má elasticitu, ale aspon pro ten pocit, že človek neco udelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.2.12 18:36

ahoj…pravda je, že zdraví je pro mě na prvním místě. Na miminko se moc těším, a ty jizvy, to bude taková památka na něj :lol: :mrgreen: …věřím, že si časem zvyknu, a přítel bude muset taky :cert: …a mazat nepřestanu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.2.12 19:51

Příspěvek upraven 03.05.16 v 14:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.2.12 22:01
gabi.design píše:
Já mazala celé těhotenství, do porodu jsem neměla ani čárku (kromě zadku, ale ten jsem taky flákala … v podstatě jsem se na něj vybodla a začala mazat, až když mi strie vyskočily). Ale na břiše jsem šla k porodu s holým štítem. Jakmile jsem porodila a hrozně rychle mi splaskávalo břicho, tak mi vyskákaly na břiše. Takže ony se ty mršky nedělají jen v těhotenství, ale i po porodu.

ale přijde mi to nespravedlivý.....celou dobu mažeš jako o život a v konečný fázi si ty mršky stejně najdou cestu :D :) …prý časem zesvětlají a někomu se i mírně vyhladí…jak jsi na tom? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.2.12 22:08

Mazala jsem olejem od Weledy ( obě těhotenství ), nemám ani čárečku :potlesk: :potlesk: :potlesk: , ale jak se tu píše, záleží na dispozicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.2.12 22:18
terinka píše:
Mazala jsem olejem od Weledy ( obě těhotenství ), nemám ani čárečku :potlesk: :potlesk: :potlesk: , ale jak se tu píše, záleží na dispozicích.

šťastná to žena :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.2.12 08:48

Mazala jsem olejem od Eucerynu (dražší lahvička asi 350 kč) a jsem bez strií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.2.12 12:18

Příspěvek upraven 03.05.16 v 14:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
10.2.12 02:16
gabi.design píše:
metalmajkl píše:
gabi.design píše:
Já mazala celé těhotenství, do porodu jsem neměla ani čárku (kromě zadku, ale ten jsem taky flákala … v podstatě jsem se na něj vybodla a začala mazat, až když mi strie vyskočily). Ale na břiše jsem šla k porodu s holým štítem. Jakmile jsem porodila a hrozně rychle mi splaskávalo břicho, tak mi vyskákaly na břiše. Takže ony se ty mršky nedělají jen v těhotenství, ale i po porodu.
ale přijde mi to nespravedlivý.....celou dobu mažeš jako o život a v konečný fázi si ty mršky stejně najdou cestu :D :) …prý časem zesvětlají a někomu se i mírně vyhladí…jak jsi na tom? 8o
Osm měsíců po porodu jsem na tom takhle. Na fotce je to na břiše vidět. Jako vyledlo to opravdu hodně (narozdíl od zadku, ten mám teda fakt fialovej :roll: ), ale ty praskliny v té kůži hold jsou. Ale tak miminko za to stojí, nějak to neřeším. Mohla jsem dopadnout i hůř. :mrgreen:

Děvče, tak to jen tiše závidím.....máš krásnou štíhlou postavu…a pevnou,…ani by člověk neřekl že jsi rodila…a to fakt nepřeháním…klobouk dolů! :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.2.12 11:21

Příspěvek upraven 03.05.16 v 14:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
10.2.12 15:21

Holky, kašlete na nějaké strie. Pro ty, o neumíte anglicky: Tvé tělo není zničeno, jsi zatracená tygřice a zasloužila sis své pruhy! Krásný den. mimochodem, já mám strie už od puberty, a předpokládám, že se to ještě zhorší, ale mažu Extra Panenským olivovým olejem- odkoukáno od černochů, mažou se s tím celý život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.2.12 11:21
cheekymonkey píše:
Holky, kašlete na nějaké strie. Pro ty, o neumíte anglicky: Tvé tělo není zničeno, jsi zatracená tygřice a zasloužila sis své pruhy! Krásný den. mimochodem, já mám strie už od puberty, a předpokládám, že se to ještě zhorší, ale mažu Extra Panenským olivovým olejem- odkoukáno od černochů, mažou se s tím celý život :)

Tohle je tak hezký :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky