Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
,ja se mazu od te doby co mi gynekolog potvrdil tehu..ze zacatku ElastiQem,pak jsem pridala GS Mamastrie, obcas Indulona modra, detsky olejicek Aviril..a tak to ruzne stridam…a zatim nemam zadne nove strie
(jen ty z puberty
)..
![]()
cheekymonkey píše:
Holky, kašlete na nějaké strie. Pro ty, o neumíte anglicky: Tvé tělo není zničeno, jsi zatracená tygřice a zasloužila sis své pruhy! Krásný den. mimochodem, já mám strie už od puberty, a předpokládám, že se to ještě zhorší, ale mažu Extra Panenským olivovým olejem- odkoukáno od černochů, mažou se s tím celý život
Super! ![]()
Prosim vás, nemazal jste někdo francouzskym krémem v zelený krabičce jménem Elancyl? Je dost drahej, ale prej zaručenej, tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy… jestli někdo nemáte zkušenosti… ![]()
Holky, ušetřete peníze na výbavičku a mažte si bříško olivovím olejem nebo obyčejnou kosmetickou vazelínou jako já. Jsem ve 26tt a žádné nové strije nemám. Bohužel jich mám dost všude (břicho, boky, vnitřní strana paží)od puberty, ale s tim nic nenadělám.
Důležité je že z těhu nemám navíc ani jednu ![]()
@květinářka
Tak bacha, aby nevyskákaly po porodu. Taky jsem až do porodu žádnou neměla. ![]()
Tak jsem se radovala, že nemám žádné nové strije a hups,3 mršky z puberty začaly pokračovat dál
No doufám, že se to ještě nezhorší, máme 33+4tt.