Mazání břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
12.2.12 23:53

Ahojky :mavam: ,ja se mazu od te doby co mi gynekolog potvrdil tehu..ze zacatku ElastiQem,pak jsem pridala GS Mamastrie, obcas Indulona modra, detsky olejicek Aviril..a tak to ruzne stridam…a zatim nemam zadne nove strie :dance: (jen ty z puberty :roll: ).. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.2.12 09:35
cheekymonkey píše:
Holky, kašlete na nějaké strie. Pro ty, o neumíte anglicky: Tvé tělo není zničeno, jsi zatracená tygřice a zasloužila sis své pruhy! Krásný den. mimochodem, já mám strie už od puberty, a předpokládám, že se to ještě zhorší, ale mažu Extra Panenským olivovým olejem- odkoukáno od černochů, mažou se s tím celý život :)

Super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.7.12 02:05

Prosim vás, nemazal jste někdo francouzskym krémem v zelený krabičce jménem Elancyl? Je dost drahej, ale prej zaručenej, tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy… jestli někdo nemáte zkušenosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.12 09:19

Holky, ušetřete peníze na výbavičku a mažte si bříško olivovím olejem nebo obyčejnou kosmetickou vazelínou jako já. Jsem ve 26tt a žádné nové strije nemám. Bohužel jich mám dost všude (břicho, boky, vnitřní strana paží)od puberty, ale s tim nic nenadělám. :oops: Důležité je že z těhu nemám navíc ani jednu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.7.12 10:53

@květinářka
Tak bacha, aby nevyskákaly po porodu. Taky jsem až do porodu žádnou neměla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.12 08:21

Tak jsem se radovala, že nemám žádné nové strije a hups,3 mršky z puberty začaly pokračovat dál :( No doufám, že se to ještě nezhorší, máme 33+4tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí