Autoškola v těhotenství?

577
31.3.11 13:20

Autoškola v těhotenství?

Ahoj, co si o tom myslíte? Máte s tím někdo zkušenosti? Řidičák už bych docela potřebovala. V mém okolí na to má každý jiný názor (tchýně zásadně nesouhlasí, můj táta naopak nevidí důvod proč do toho nejít, těhotenství není nemoc) a já prostě nevím… :nevim: jsem na konci 22. tt, těhotenství zatím bez komplikací, skoro ani nevím, že jsem těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
31.3.11 13:23

Příspěvek upraven 04.02.16 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.3.11 13:24

S mimčem se bude dělat hůř, já bych do toho klidně šla, pokud se cítíš dobře a sama nevidíš důvod, proč to nezkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
31.3.11 13:25

No těžko radit :nevim: já bych do toho teda teď už nešla a udělala bych si jí až po porodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 13:26

Ahojky já jsem dělala autoškolu v 5měsíci a závěrečky jsem dělala 14 dnů před termínem porodu a úplně v pohodě. Bylo to náhodou strašně fajn (měla jsem super instruktora, který se teď semnou chlubí kde se dá, že moji první dceru mohl odrodit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
31.3.11 13:27

Přesně tak pokud ti nic není tak do toho jdi určitě ted,po porodu to bude určitě těžší,budeš muset shánět hlídání a už se ti do toho třeba ani nebude chtít.Rozhodně autoškola nejsou žádný nervy aspon já je tedy neměla a to jsem záběrečný jízdy dělala až napodruhý.Držim palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044

Hodně záleží na povaze člověka, protože já jsem se teda nestresovala a instruktor na mne i hodně přihlížel. A musím říct, že Nikolka jízdu autem od malička miluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

ja bych to zkusila ted, kdyz to nevyjde, tak mas dalsi pokus po porodu :mrgreen: Da se to uhrat na zdravotni potize, co jsem slysela, takze nic nemusis platit :wink:

Ja ridicak mam nastesti uz 4 roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
31.3.11 13:29

nevidim důvod proč do toho nejít… naopak pak už budeš mít vše z krku. Budeš mít klid i na učení na závěrečky. Já mám sice řidičák už dlouho, ale kdyz jsem cekala prvni detsko jezdila jsem až do porodu a kdyby me manzel nechal tak se snad i do ty porodnice odvezu :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

No pokud to nebude pro Tebe stres jakože málokdo tam je v poho, tak možná jo…ale já za sebe bych do toho teda nešla…já jsem řidičak akčně dělala už v 17 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044

A holky mají pravdu, potom budeš mít problém nají někoho na hlídání. My jezdili 2h tak 1-2× do týdne a echnický věci jsme řešili jednou týdně na 3h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.3.11 13:30

klidne bych do toho sla…pokud se ti nedela blbe v aute..tak ted mas nejvic casu na to..budes to mit za 14 dni hotovy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
31.3.11 13:31

Moje kamaradka dela autoskolu a za tyden sla rodit takze ja bych do toho sla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.3.11 13:32

tak řeším podobnej problém, já teda jsem rozhodnutá do toho jít, jen pořád řeším jakou autoškolu. Se dvěma prckama by to bylo asi ještě horší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
31.3.11 13:34

Pokuď se na to cítíš, tak do toho jdi. Já si řidičák začla dělat těsně předtím než jsem otěhotněla a na konci 6 měs. jsem v pohodě udělala zkoušky. Jediný co mě trošku deptalo byl neustálý strach zkušebního komisaře, jestli se mě nedělá špatně a jestli náhodou neporodím při zkoušce :mrgreen: Jinak jsem pak řídila až do porodu a taky úplně v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí