Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, co si o tom myslíte? Máte s tím někdo zkušenosti? Řidičák už bych docela potřebovala. V mém okolí na to má každý jiný názor (tchýně zásadně nesouhlasí, můj táta naopak nevidí důvod proč do toho nejít, těhotenství není nemoc) a já prostě nevím…
jsem na konci 22. tt, těhotenství zatím bez komplikací, skoro ani nevím, že jsem těhotná ![]()
S mimčem se bude dělat hůř, já bych do toho klidně šla, pokud se cítíš dobře a sama nevidíš důvod, proč to nezkusit.
No těžko radit
já bych do toho teda teď už nešla a udělala bych si jí až po porodu ![]()
Ahojky já jsem dělala autoškolu v 5měsíci a závěrečky jsem dělala 14 dnů před termínem porodu a úplně v pohodě. Bylo to náhodou strašně fajn (měla jsem super instruktora, který se teď semnou chlubí kde se dá, že moji první dceru mohl odrodit).
Přesně tak pokud ti nic není tak do toho jdi určitě ted,po porodu to bude určitě těžší,budeš muset shánět hlídání a už se ti do toho třeba ani nebude chtít.Rozhodně autoškola nejsou žádný nervy aspon já je tedy neměla a to jsem záběrečný jízdy dělala až napodruhý.Držim palce ![]()
Hodně záleží na povaze člověka, protože já jsem se teda nestresovala a instruktor na mne i hodně přihlížel. A musím říct, že Nikolka jízdu autem od malička miluje
ja bych to zkusila ted, kdyz to nevyjde, tak mas dalsi pokus po porodu
Da se to uhrat na zdravotni potize, co jsem slysela, takze nic nemusis platit ![]()
Ja ridicak mam nastesti uz 4 roky ![]()
nevidim důvod proč do toho nejít… naopak pak už budeš mít vše z krku. Budeš mít klid i na učení na závěrečky. Já mám sice řidičák už dlouho, ale kdyz jsem cekala prvni detsko jezdila jsem až do porodu a kdyby me manzel nechal tak se snad i do ty porodnice odvezu ![]()
No pokud to nebude pro Tebe stres jakože málokdo tam je v poho, tak možná jo…ale já za sebe bych do toho teda nešla…já jsem řidičak akčně dělala už v 17 ![]()
A holky mají pravdu, potom budeš mít problém nají někoho na hlídání. My jezdili 2h tak 1-2× do týdne a echnický věci jsme řešili jednou týdně na 3h
klidne bych do toho sla…pokud se ti nedela blbe v aute..tak ted mas nejvic casu na to..budes to mit za 14 dni hotovy ![]()
Moje kamaradka dela autoskolu a za tyden sla rodit takze ja bych do toho sla ![]()
tak řeším podobnej problém, já teda jsem rozhodnutá do toho jít, jen pořád řeším jakou autoškolu. Se dvěma prckama by to bylo asi ještě horší ![]()
Pokuď se na to cítíš, tak do toho jdi. Já si řidičák začla dělat těsně předtím než jsem otěhotněla a na konci 6 měs. jsem v pohodě udělala zkoušky. Jediný co mě trošku deptalo byl neustálý strach zkušebního komisaře, jestli se mě nedělá špatně a jestli náhodou neporodím při zkoušce
Jinak jsem pak řídila až do porodu a taky úplně v pohodě ![]()