Mazání břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
3.4.11 13:56

Příspěvek upraven 04.11.18 v 00:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
24.1.12 22:04

x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tini
24.1.12 22:23

Mažu denně krémem na strie od Bonella (67,– Kč) a nemám strie žádné (35. týden)

• Citovat
  • Upravit
182
27.1.12 19:43

ahoj holky, já mazala čím to šlo - nejdřív Elasti Q, potom Indulonou, naposled Saloos, mažu bříško, boky a prsa 2× denně, nyní jsem ve 34týdnu a nemám ani jednu jizvičku, nebo náznak, doufám, že už to ani nepřijde :)
(bříško mám teda pořádné :D ) .. myslím, že je hlavně důležité NĚČÍM PROMAZÁÁVAT, aby kůže neměla možnost praskat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
5.2.12 15:35

Ahoj, celé těhotenství mažu poctivě bříško. Začínala jsem s tím Elasti-Q,…naprostá spokojenost,…pak mi krém došel a já koupila ten levný z DM - baby love. Hůř se vstřebával i roztíral…ale měla jsem aspoň dobrej pocit, že je bříško něčím namazaný. Nicméně, bříško mi po nějaké době totálně popraskalo. Přišlo to z ničeho nic, praskliny nad pupíkem a hlavně pod pupkem…nedá se to ani popsat, chtělo by to foto :). Těžko říct, jestli to bylo méně kvalitním krémem…to si myslím že ne. Mám prostě smůlu, moje kůže to nevydržela. Nějak se s tím nedokážu smířit a stydím se před přítelem. Navíc i on si toho dost všímá a moc mě nepodporuje. Naposledy mi v posteli řekl, tyjo, ty to máš teda už popraskaný, až dolů…cítila jsem se hrozně…nechci si to brát tak k srdci, ale jsem prostě cíťa. Jsem zvědavá jak budu vypadat po porodu. Zapomněla jsem napsat, že bříško mi popraskalo hlavně teď ke konci těhu - cca ten 36.týden to začalo a čím dál víc se to prohlubuje. Teď jsem 40+4…zítra mám druhý termín porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
5.2.12 19:25

nic si z toho nedělej… určitě se to alespoň částečně vyhladí a jsou různé kvalitní krémy, které věřím, že pomůžou, a co se týče chlapů - oni občas neví, kdy je lepší nic neříkat :) držím palce u porodu ! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.2.12 19:32

Ahoj, já mazala krémem proti striím z Oriflame, po čas těhotenství se mi strie neudělaly, ale po porodu se mi bříško rychle zatáhlo, tak se mi jich pár udělalo, ale není to žádná tragedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
5.2.12 19:34

ahoj, ja mam elastoQ z lekarny, cena dobra, uz ani nevim, ale asi 150 kc. Kamaradka to pouzivala cele tehu a spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.2.12 14:31

ahoj, díky za podporu…snažím se na to nemyslet. Na světě jsou přece důležitější věci. Ale znáte to, občas na nás dolehne splín…Určitě si po porodu pořídím znovu ten Elasti-Q - exclusive, ten je prý dobrý i na již vzniklé strie…víc pro to udělat asi nelze. Cena výrobku je fakt v pohodě…:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.2.12 16:10

a hlavně je důležitý pitný režim, 3 litry neperlivé vody denně, případně čaj (ne černý) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
6.2.12 16:22

To fakt někdy neovlivníš … známé popraskalo až po porodu … Za to miminko to stojí … ;)

metalmajkl píše:
Ahoj, celé těhotenství mažu poctivě bříško. Začínala jsem s tím Elasti-Q,…naprostá spokojenost,…pak mi krém došel a já koupila ten levný z DM - baby love. Hůř se vstřebával i roztíral…ale měla jsem aspoň dobrej pocit, že je bříško něčím namazaný. Nicméně, bříško mi po nějaké době totálně popraskalo. Přišlo to z ničeho nic, praskliny nad pupíkem a hlavně pod pupkem…nedá se to ani popsat, chtělo by to foto :). Těžko říct, jestli to bylo méně kvalitním krémem…to si myslím že ne. Mám prostě smůlu, moje kůže to nevydržela. Nějak se s tím nedokážu smířit a stydím se před přítelem. Navíc i on si toho dost všímá a moc mě nepodporuje. Naposledy mi v posteli řekl, tyjo, ty to máš teda už popraskaný, až dolů…cítila jsem se hrozně…nechci si to brát tak k srdci, ale jsem prostě cíťa. Jsem zvědavá jak budu vypadat po porodu. Zapomněla jsem napsat, že bříško mi popraskalo hlavně teď ke konci těhu - cca ten 36.týden to začalo a čím dál víc se to prohlubuje. Teď jsem 40+4…zítra mám druhý termín porodu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.2.12 19:14

čím dřív se začne mazat tím líp :) sice to nezaručí 100% úspěch, ale aspoň mírnější strie a navíc to dobré svědomí, že jsem pro lepší pokožku udělala maximum a nemůžu si tak stěžovat :-) já používám GS Mamastrie a jsem moc spokojená a prý je ještě dobrý krém od Elasti-Q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
6.2.12 21:58

To jo, přesně pro to svědomí to minimálně dělat … já mazala a mazala a břicho mám fialové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.2.12 22:45

jj to je pak trochu zklamáním, ale co za to mimi to stojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.2.12 05:48
metalmajkl píše:
ahoj, díky za podporu…snažím se na to nemyslet. Na světě jsou přece důležitější věci. Ale znáte to, občas na nás dolehne splín…Určitě si po porodu pořídím znovu ten Elasti-Q - exclusive, ten je prý dobrý i na již vzniklé strie…víc pro to udělat asi nelze. Cena výrobku je fakt v pohodě…:).

No víc pro to udělat jde. Strie jdou odstranit lejzrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí