Mazání břicha

25243
31.3.11 14:23

mazání břicha

Ahoj holky, chtěla bych se na něco zeptat i když asi ještě brzy … :-)
Jsem teprve 11.tt, ale když jsem dostala od paní doktorky průkazku, tak mi dala ještě prenatal box. Jsou tam nějaké časopisy, mraky reklamních letáků a vlhčené ubrousky, vzorek nějakého krému a oleje. Až teď jsem se začetla a zjistila, že je to krém na strije (prvně jsem myslela, že je na miminko a strčila to do skříně) a proto se ptám … čím jste si mazali, nebo mažete rostoucí bříško. Já byla a jsem rozhodnuta pro sádlo, ale určitě zkusím i tetno olejíček, když už ho mám. Je to značka HIPP, ale cena normálního balení mě dost překvapila, ale ono se na tom nedá šetřit, že? :-)
Tak prosím o vaše názory a zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
31.3.11 14:28

Mazala jsem se kvůli ekzému modrou Indulonou a strii nemám ani jednu jedinou.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.3.11 14:30

Příspěvek upraven 03.05.16 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 14:32

Ahoj, taky jsem to dostala (ten prenatal box) a olejíček se chystám vyzkoušet, když už ho mám. Jinak se sem tam namažu normálním tělovým mlékem, když si na to vzpomenu, břicho stejně ještě skoro neroste, i když jsem v 18tt, takže nevím.

Ono stejně ty krémy jsou podle mě spíš takové placebo, prostě kdo ty strije má dané geneticky, tak mu od toho stejně nepomůžou, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
31.3.11 14:33

já mazala právě tím od Hippu, kupovala jsem ho v DMku, masírovala jsem břicho každý den po sprše asi 3 minuty tak od 3 měsíce a strie není ani jedna :-) ale je fakt, že asi hodně to je taky o genetice, u nás v rodině je nemá nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
31.3.11 14:41

Já mazala jak zběsilá nějakým krémíkem za 450,– a strií mám plný břuch :cry: Takže je to tak, jak píšou holky, záleží na genetických dispozicích. V naší rodině je máme všechny :cert: :cert: :cert: Teď v druhém těhu už jsem na to kašlala, ty nový by se mi už stejně nikam nevešly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.3.11 14:44

Ja se mazala dvakrat denne GS Mamastrie (v lekarne za 167,–), ted v pokrocilem stadiu tehu jsem si koupila Elasti-Q (v lekarne za 155,–)
Takze urcite maz co to jde :cert: :cert: :cert:

Ale Hippu bych moc neverila :nevim: co jsem slysela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.3.11 14:44

podle me

• pokud mas malo elastickou kuzi, tak zadny ani znackovy, predrazeny krem nepomuze.
  • pokud ne, tak se strie neudelaji, ani kdyz nemazas.

ja mazala jen obcas obyc kremm a strie nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
31.3.11 15:06

Já v prvním těhu téměř nemazala, přibrala jsem 25kg a striji jsem měla jednu větší až ke konci. Teď jsem ve 22.týdnu, mám nahoře kilo a břichoh celé poseté růžovými strijemi :cert: Ale já jsem popraskaná všude, akorát už je to vybledlé, jen břicho mi chybělo. A nemazala jsem taky. Kámoška mazala vším možným a měla břicho samou striji, takže opravdu je to tou genetikou :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
31.3.11 15:24

Souhlasím a potvrzuju, že pokud je ke striím dispozice, nejspíš se jim nevyhneš.
Já mazala Elasti Q a strie mám všude.
Takže mě teď točí reklama na tento krém na emimi, kde píší krásné bříško bez strií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.3.11 15:27
chocholka píše:
Souhlasím a potvrzuju, že pokud je ke striím dispozice, nejspíš se jim nevyhneš.
Já mazala Elasti Q a strie mám všude.
Takže mě teď točí reklama na tento krém na emimi, kde píší krásné bříško bez strií.

urcite je to dane geneticky…

ja s timto kremem nemam ani jedu strii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
31.3.11 15:49

ja som mazala olejíčkom od Weledy, stojí asi 350 Kč. Nemám ani jednu striu, ale záleží hlavne na genetike. No snažila som sa to i tak nepodceniť, pre pekné brucho som urobila čo sa dalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
31.3.11 16:04

ahoj, důležité je asi aby byl krém hodně mastný a kůži pořádně promastil, já používala krém s kakaovým máslem, doporučují i bambucké máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.3.11 16:17

Strie ale vznikají v podkoží. Mazání je dobrý spíš pro kůži, která se v těho napíná. Mazala jsem krémem s DM, ale spíš protože jsem měla kůži suchou, šupinkatou, strie jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
31.3.11 16:25

Ahojky..Já si taky myslím že záleží na genetice…a u každého je to individuální ale já se taky mažu hodně tělovýma mlekama a ted jsem dostala od mamči mleko s bambuckym maslem..krasne voní a zvlacnuje kůži… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí