Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak název té skladby mě teda nenapadá a ni jsem ji nemůžu najít
ale včera jsem pohledala a našla ve Vysočanech klub kde berou od 4.let-takže tam zkusíme zavolat jestli jsme neprošvihli přihlášky
doufám že ji to bude bavit, byla bych ráda kdyby chodila na nějaký pohybovky.
Nemyslíte že by na mažoretky byla ještě malá??
rubberbear píše:
Tak název té skladby mě teda nenapadá a ni jsem ji nemůžu najítale včera jsem pohledala a našla ve Vysočanech klub kde berou od 4.let-takže tam zkusíme zavolat jestli jsme neprošvihli přihlášky
doufám že ji to bude bavit, byla bych ráda kdyby chodila na nějaký pohybovky.
Nemyslíte že by na mažoretky byla ještě malá??
Koukala jsem, že malý budou v létě 4 roky, tak tam zkus zavolat a uvidíš, podle mě by tomu nemělo nic bránit, třeba by vás vzali od září
![]()
Rubberbear - myslím, že přihlášky jste neprošvihli, většinou jsou až po prázdninách. A odkud z Prahy jsi? Já mám docela dobrý tip na mažoretky, pošlu ti sem odkaz, chodí tam dcera od kamaráda a viděla jsem i jejich vystoupení a trénink mají jednou týdně, takže se to dá krásně zvládat. A stránky mají také pěkné, mají tam i ukázky z vystoupení. Tak koukni.
http://www.babystar.estranky.cz/
Ale mají tam napsáno, že berou od 5, ale já bych se tam stejně zkusila zeptat. Vím, že u nás byli taky už čtyřletý. A kdy bude dcerce pět?
v červenci jí budou 4 ![]()
jsme z Prahy 13 a ty mažoretky co nabíraj od 4let jsou ve Vysočanech(jinajk co jsem našla,tak všude berou tak od 6let)-sice to je přes celou Prahu ale pořád lepší než nic. Zkusim zavolat tý trenérce, jestli se můžeme přijít podívat aby to viděla, na you tube se jí to moc líbylo tak uvidíme
Ahoj, obnovuji diskusi a přidávám fotku mojí dcerky. Snad se to povede.
Rubberbear, tak co, už jsi zjistila, jestli dcerku ve 4 letech vemou?
Pokusím se oživit téma.
Dcera začala chodit do mažoretek - nevíte, kde se dá koupit ta hůlka? Našla jsem jen internetové obchody, ale v podstatě ani nevím, co vybrat. Pokud máte zkušenosti a tipy, budu ráda za radu. Díky.
Vam to nenabidne lektorka? U nas automaticky objedná hromadne a my je zaplatíme, to samé s kostýmy…
U nás se to taky nakupuje přímo v sokolovně od trenérky, aby měly holky stejné hůlky.
Ahoj, moje 5- ti letá dcera chodí taky na mažoretky od loňského září,bylo jí v tý době 4,5 trénink mají 1× týdně hodinu. Měly za tu dobu už dvě vystoupení a 1× soutěž a v červnu nás čekají taky dvě vystoupení, na kroužek dojíždíme asi 10 km. přidávám fotku.