Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky chtela bych se ucastnit a hodit prihoz na jednu aukci ale nevyznam se v tom jak poradite mi prosim nekdo?
diky moc
Předně musíš být zaregistrovaná. Poté klikneš na přihodit a potvrdíš příhoz.
Ahoj, nevíte jestli jde na mimibazaru přihodit na aukci pouze jednorázově? mám členství zadarmo, prodám tam tak jednu věc ročně a ani balíček aukcí za 175 Kč nepotřebuju ![]()
Ahoj, nějak se v tom nevyznáma zajímalo by mě co znamená ta zkratka MMB a kde to najdu na netu. Docela ráda bych se tam podívala, ale nemůžu to nikde najít. Děkuji ![]()
@pavlisk - nemyslíš spíš založit aukci? Protože přihodit můžeš i s členstvím zdarma. Podívej se do popisu druhu členství a najdeš to tam - ale jestli máš to členství zdarma, tak by jsi si musela balíček aukcí koupit
.
MMB je mimibazar, hodila jsem dotaz do starší diskuze, myslela jsem, že je to celosvětově známá zkratka ![]()
jinak Milli děkuju, já jsem to teda asi pochopila úplně naopak, jako že si musím kupovat příhozy, chci nakupovat ne zakládat aukci
@pavlisk - jediné omezení tam myslím je, že musíš být registrovaná určitou dobu - min. 1 týden, jinak to nedovolí přihodit. Ale ty už budeš asi registrovaná dýl, tak je to v pohodě.