Mažoretky

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
8.5.11 17:36

Mažoretky

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda některá nemá dítko, které chodí na mažoretky. Najde se tady nějaká mamina? Mohly bychom si vyměňovat zkušenosti nebo jen tak pokecat. Kolik času trávíte voděním dítěte na kroužek, jak často máte vystoupení apod. Já vím, že tady máte většinou menší děti, ale třeba se někdo najde. Nebo nějaká maminka, která chodila na mažoretky jako malá. A hned se rovnou můžu zeptat: zrovna dneska jsem hledala název této písničky, hodím sem odkaz vystoupení. Nevíte to někdo?
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
336
8.5.11 17:57

Ahojky,tak moje dcera chodila pět let mažoretit,ale loni jsme museli přerušit kvůli mojemu těhu,protože jsme jezdili 2× týdně 25km na „kroužek“ - od září zas nastupuje a strašně mooooc se těší :palec: Je to fantastycký zážitek vidět holky po drsných trénincích soutěžit a tu jejich nenahraditelnou a bezelstnou radost třeba z vítěztví :hug: fakt nádhera!!!! :-D DOPORUČUJI :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.5.11 18:52

Příspěvek upraven 24.05.16 v 23:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.5.11 18:53

Příspěvek upraven 24.05.16 v 23:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
8.5.11 18:54

ta písnika je v originále od ATC-All Around The World (la la la la la la la la) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.5.11 18:56

Příspěvek upraven 24.05.16 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
8.5.11 18:58
gabi.design píše:
rubberbear píše:
ta písnika je od ATC-All Around The World (la la la la la la la la) :palec:
Ono jí asi nazpívalo víc „lidí“. :mrgreen: Jen možná budou někde jiný slova, ale melodie je stejná. Je fakt, že já jsem to až tak nezkoumala a znám jí hlavně ve spojení s Be Four. :mrgreen:

:mrgreen: vidíš, já zase neznám Be Four :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
8.5.11 19:02

Hele holky a od kolika tak berou na kroužek mažoretek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.5.11 19:10

Příspěvek upraven 24.05.16 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
8.5.11 19:13

Moje holky chodí na mažoretky, ale máme tu jen takový vesnický kroužek, vystupují na místních akcích, občas jedou někam do města. Tréning mají ve škole 2× týdně. Chodí tam samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.5.11 19:39

Moje cácora mažoretí od roku 2009.
2 z leva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
8.5.11 20:35

Zakladatelko smim se zeptat odkud si?? že si sem dala odkaz na kutnohorský Scarlett??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
8.5.11 20:42

Hoja holky,
tak i já jako ,,malá,, chodila do mažoretek. I teď se ráda zajdu podívat na vystoupení a soutěže. Teď nedávno jsem koukala,jakou budeme mít v okolí. Tak už s etěším až se tam dsoatneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
8.5.11 21:02

Ahoj moje dcera chodí na mažoretky prvním rokem je jí 7 let. Na trénink jezdíme dvakrát do týdne a to 40km. Vystoupeni maj tak jednou maximálně dvakrat do měsíce akorát před vánoci jich měli hodně a ted během dubna a května mají celkem asi tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.5.11 08:47

Ahoj, tady zakladatelka. Já jsem z Kladna. Tréninky má dcera 2× týdně v sokolovně, jmenují se Květinky, takže to máme kousek, pár stanic busem. Ale je to docela náročné. Chodí do druhé třídy a 2× týdně odpoledne trávíme v sokolovně (já tam na ní musím vždy počkat) a mají to hodinu a půl. A teď na jaře k tomu ještě přibyly pátky, takže vlastně 3× týdně. Jsem s ní sama, takže ji vodím skoro pořád já.
Mažoretky jsou super, vždycky na ní koukám a říkám si, jak by mě to taky bavilo. Škoda, že nejsou i nějaké mažoretky pro starší:).A vystoupení a soutěže - to je nádhera, když jsou oblečené a načesané. Přihlásila jsem tam dceru tak úplně náhodou, nečekala jsem, že se to tak chytí, a že ji to bude tak bavit.
Teď měly několik vystoupení, 1. května byl národní šampionát na Sletišti, jestli jste tam taky některá nebyla.
A odkud jsi Petru ty? Ten Kutnohorský Scarlett byl úplně náhodou, jen kvůli té skladbě.
Docela jsem koukala kolik z vás dojíždí takovou dálku za kroužky.
Jinak moc děkuji za název té skladby, hodím sem ještě jedno vystoupení s prosbou o název písničky, jestli někdo zase budete vědět. Předem díky.
 http://www.youtube.com/watch?…

Já jsem včera právě stahovala nějaké písničky (aby si dcera mohla doma trénovat) a hledala jsem to na youtube, ale bohužel tam u těch vystoupení není název písničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová