Mdloby a nízký tlak v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
13.4.11 10:16

:mrgreen: jo jo je to normální! v těhotenství jsem měla návaly omdlévání.. a většinou když jsem zůstala stát ve frontě kdekoliv! bylo to strašné! ale pak jsem to dokázala rozpoznat a stačilo si dřepnout! a hlavu dát mezi kolena… ale jak jsem zůstala ve frontě stát.. padla bych jak špalek!
a dcera mi též omdlévá.. ta s kterou jsem byla tehdy těhotná.. :mrgreen: ale je to zajímavý i když to s tím asi nemá spojitost.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
13.4.11 10:23

Ahoj, taky mi bývá od začátku těhu na omdlení, hlavně v zadýchaných prostorách, když dlouho stojím, bojím se pomali chodit do obchodu na nákup, aby to tam se mnou neseklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
13.4.11 10:33

Jojo, je to normální, já dokonce jednu dobu nemohla v těhu ani řídit, byla jsem schopna omdlít i za volantem… ale je fakt, že když déle stojím, tak jsem schopna omdlít i netěhotná… třeba se mi to povedlo v tanečních :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.4.11 11:01

ano, je to normální. Snaž se dluuho nikde nestát, chodt na čerstvý vzduch, nosit s sebou flašku vody, a ráo si třeba dej kafe, pokud se ti z něj nedělá špatně. Nejhorší je to v krámech a na uřadech a pod, no. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.4.11 11:02
Macík74 píše: :mrgreen: jo jo je to normální! v těhotenství jsem měla návaly omdlévání.. a většinou když jsem zůstala stát ve frontě kdekoliv! bylo to strašné! ale pak jsem to dokázala rozpoznat a stačilo si dřepnout! a hlavu dát mezi kolena… ale jak jsem zůstala ve frontě stát.. padla bych jak špalek!
a dcera mi též omdlévá.. ta s kterou jsem byla tehdy těhotná.. :mrgreen: ale je to zajímavý i když to s tím asi nemá spojitost.. :roll:

Pravda, já si musím takhle sedat doma, když to na mě přijde, když to na mě přijde ve společnosti, tak se aspoň opř o zeď, nebo si dřepnu a opřu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
13.4.11 11:07

Dekuju,jj kafe piju,to mi chutnat nepřestalo,ale samozrejme to hlídám,max 2 denne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
13.4.11 12:42

Mě se to stávala taky docela často. Do pátého měsíce jsem chodila do práce a měla jsem už vypozorováno, že když nastoupím ráno do metra, tak vydržím stát dvě stanice a pak už se mi začly dělat mžitky před očima, studenej pot, tak buď jsem honem někoho poprosila, aby mě pustil sednout nebo jsem si sedla na zem :-), pití vždy u sebe většinou zabrala coca cola a něco sladkýho :-), tak se drž a dávej na sebe pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
13.4.11 14:31

Ahoj, no já právě u doktora mám tlak vždycky normální, ale na omdlení mi taky občas bývá. Myslela jsem,že je to tlakem,ale ne :( Nejhorší je, že to mám občas i když sedím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
13.5.11 18:20

Ahoj, já sebou nedávno sekla v obchodě,ale naštěstí tam byli v pohodě prodavač s prodavačkou a dali mě trochu dohromady naž si mě vyzvedl manžel-chudák vypadal, že z toho taky omdlí. Když někam cestuji, tak musím sedět. Jinak je mi špatně hned na druhé zastávce. Mám to od nízkýho tlaku,ale káva mě moc nepomáhá. Nemáte ještě nějaký typ? Piju hodně a bez pití nevyjdu z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 18:30

Mě ze začátku pomáhala ledová coca cola,brala jsem si jí sebou,dávala jsem si ji i na krk,čelo a pod. když to na mě šlo.Nedělala jsem dlouhé nákupy,vždycky jen šup šup a pryč z obchodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.5.11 19:23

já měla to samé, začala se mi motat hlava,návaly horka.. :-( kolikrát jsem si myslela,že sebou praštim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
13.5.11 21:27

mě nejvíce pomáhala sklenička studené coca-coly hned ráno nalačno - ze začátku. A pak po zbytek celého těhotenství jsem nesměla mít sebemenší pocit hladu! furt jíst - po malých dávkách,ale pořád! :wink: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
13.5.11 21:33

taky jsem měla nízký tlak v těhu a mám ho pořád i po porodu.většinou je mi špatně ve vydýchaných místostech.bylo mi na omdlení když jsem byla v obchodě,najednou jsem myslela že sebou seknu takže jsem nechala košík tam kde byl a musela na vzduch.takže mě pomáhal čerstvý vzduch a taky se napít.při nejhorším si sednout klidně na zem.ono v těhu to je nebezpečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.5.11 09:57

tak jak to tu tak pročítám tak zjišťuji že asi bude normální vše co za normální nepovažuji. Jsem ve 22 týdnu a přadstava vyšších teplot venku je noční můra. Pořád musím mít po ruce na pití minimálně vodu… Je mi zle i vsedě i přesto že jsem najedenaá a napitá. Nerozumím tomu o to víc, že jsem na začátku žádné nevolnosti neměla, je to tak 14 dní co to začlo a jsem na ohrabky. nechci sedět doma a trpět, ale asi mi nic nezbyde, pač tatínka máme v práci a ryskovat sama to je o zdarví. Na jednu stranu mě těší že nejsem jediná a na druhou mě neskutečně zajímá čím to je. Doktorovi bych zavolala ale nechci dělat chudinku, ale asi mu to stejně řeknu jak tam půjdu. Tak se držme děvčata. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.5.11 10:00

a nemáte někdo recept jak to aspoň zmírnit? Vím že je to individuální ale na vysoký tlak je věcí až hanba a na nízký prostě nic není, doktor říkal že si na to každý musí dojít sám, tak poraďte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí