Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim holky,
mám neskutečný mindráky z mojí postavy. Jsem ve 28tt, nabrala jsem 11 kg, což by mi ani nevadilo, moje výchozí váha byla 53 kg, teď jsem na 64 kg, ale ta celulitida… Mám jí snad úplně všude ![]()
Mažu se masážním olejem od Hippu, strie sice nemám, ale ďolíčků jsem si všimla i na zádech, nad zadečkem!!!! Ani jsem nevěděla, že tam je to taky možný. S tím přišly deprese a stupňující se žárlivost na manžela. Nesnášim i pohled do zrcadla
Měla jste to taky některá? Nebo jsem jedinej blbec, který to řeší???
neřeš to:)))nosíš v sobě miminko a po porodu to půjde dolů uvidíš:(Mluví ze mě dvojnásobná zkušenost
nežárli:)pro partnera jsi jistě ta nejkrásnější těhulka pod sluncem ![]()
Jsi zcela normální! ![]()
já jsem taky měla celulitidu i na zádech!!
A po několika měsících jsem byla na původní váze a přibrala jsem za celé těhu 15kg (v obou těhu). Však až budeš mít mimíska v náručí, tak se na nějakou celutidu vyprdneš a bude ti připadat nedůležitá. A stejně pohybem to jde rychle dolů !
Ahoj, já při prvním dítěti přibrala 19 kilo a teď mám o 25 méně
I s tím, že jsem vypadala jako slonice jsem si připadala nesmírně krásná a sexy, to asi dělaly ty hormony
, a teď když se dívám na fotky, tak nestačím zírat, jak moc jsem byla prostorově výrazná
Ale na tom FAKT NEZÁLEŽÍ, nejdůležitější jsou ti naši tvorečkové mrňouskové bobískové.
P.S. A já mám svou celulitidu ráda, je to moje kámoška a jsme na sebe za ta leta zvyklé ![]()
Tak já měla celulitidu i před těhu, sice hrůza, ale ještě se to dalo, ale teď v 38. týdnu jsem začala otíkat a to se ty ďolíky, tak zviditělnily, že je to hnus, no krátery, jak blázen…
Takže jen doufám, že až splasknu, tak to snad nebude už tak hrozný nebo už fakt nebudu moct vylezt ani na koupák…
No jsem ráda, že tim neprocházím sama.. Manžel mě samozřejmě ujišťuje jak jsem krásná, bla bla a to mu vždycky ještě pomalu vynadam, že to řiká jen tak a podobně. Chudák.. ![]()
neřeš to ![]()
Já si myslím, že mám snad celulitidu až na ksichtě ![]()
Jsi těhu, tak si to užívej, mysli na to, že mimi je v pořádku, a že to hold trošku ta žena „odnáší“
Ale za ten nový život to snad stojí ne
![]()
holky já měla taky krutou celulitidu, ještě tak před dvěma měsíci jsem jí měla, ale teď už je to ok, jako trochu jí mám na zadku, ale tak stejně jako před otěhotněním, takže to není finální stav, neboj ![]()
jojo taky jsem si těch mindráků užila
ale jsi těhu tak to vůbec neřeš ![]()
mě teprve ty pravé depky kvůli postavě přišli po porodu
nejradši bych šla celá na plastiku ![]()
ale co každej je nějakej ![]()
Upřímně, co bych dala za celulitidu, té se dá zbavit ( i když pracně), já mám víc strií než kůže po těhu a ty už jsou na furt ![]()
Ahoj,jestli tě to potěší,tak když já jsem byla těhotná,tak jsem se strašně styděla za to,jak vypadám,a to tolik,že jsem se i bála chodit ven.A to mi všichni říkali,že ani nemám tak velké břicho.depku jsem měla hroznou
a do zrcadla jsem se na sebe ani nedívala…manžel chtěl pořídit nějaké fotky s bříškem,a já to rázně odmítla,protože jsem to břicho nenáviděla.Dnes je mi to trochu líto,když vidím ty hezké ateliérové fotky.Ale nadělam,když jsem blbá,tak jsem blbááá ![]()
Zakladatelko nestyd se. Tehotenstvi je vyjimecny stav, uzivej si i sve pribrane kilca. Pak uz budes jen vzpominat, zes tu celul. mela na co svest
Jsi krasna i tak!!!!!!!!
Holky, co blbnete?
Jste přece těhotné
Jen výjimky v těhotenství nepřiberou.
Jak tu někdo psal, já to řešila po porodu, naštěstí jsem bez jakékoliv snahy po šestinedělí byla zas na své váze.
ja byt tebou tak to neresim..segra mela to same..mela taky hodne celulitidu uz na lytkach ale bylo to hlavne otokem..to jak v sobe zadrzujes vodu..po pordu jde voda rychle pryc a bude to zase OK…
Ahoj tak já jsem také ve 28 týdnu a mám 12kilo nahoru.Jenže moje výchozí váha byla 80 kilo.Nabrala jsem jak jsem přestala brát antikon.Takže si z toho nic nedělej.Mám v bříšku mimčo a po porodu se to vše spraví.Já v to teda doufám.