Mindráky z postavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6311
19.4.11 21:18

Nooo, povedala, ze mali maminu s plus 27 kg, tak ze to ja som este v pohode. :lol:

Tak teraz uz ani pohyb nemam, ale priorita je udrzat maleho vnutri. Este by som mohla skusit menej jest, ale som tak rozjedena, ze pochybujem, ze by sa mi to podarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
19.4.11 21:37

Tak já mám dnes opět žravku.Teď jsem dojedla brambůrky na,které jsem měla neuvěřitelnou chuť.A pak kde se ty kila berou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
26.4.11 18:55

Ahojte holky,
tak jak se máte a co vaše váha?Já mám 14 kilo nahoře a hlavně mám pořád hlad.
Nohy mi hrozně otékají a vypadají strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
27.4.11 07:27

Ja mam 13 kg navyse, vcera to bolo dokonca 13,8, a mam termin mesiac po Tebe, tak to si este v pohode :))) Tiez som stale hladna a navyse mam ten kludovy rezim, takze pohyb v podstate ziadny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
27.4.11 22:01

Já už tomu pohybu taky moc nedám.Je to náročnější.Funím jak lokomotiva a mám nateklé nohy.Hrozně.
A bude hůř. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.6.12 08:10

@Kačenkaaaa já jdu dne po třetím porodu poprvé k vodě, moc se jako netěším, ale nakonec mám hezký plavky vcelku, jestli jsou out je mi jedno, zakryjou co mají

• Citovat
  • Upravit
1857
30.6.12 08:10

Ahoj nic si z toho nedělej a na lidi peč :) určitě taky nejsou dokonalý. mě po dítěti taky zůstalo visací břicho :)Přece se kvůli lidem nevzdáš koupání a nebudeš se někde pařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
30.6.12 08:13

A co tankiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.6.12 08:16
@Kačenkaaaa píše:
Přídávám fotku :( jenže na mě v celku vypadají ještě huř kvuli tomu převisu

mně to přijde v pohodě, já nevím, vždyt opravdu nejsou všichni dokonalí! Fakt nemá smysl si dělat hlavu, co si kdo pomyslí. Já bych řekla, že jsme nakonec každýnu ukradená

• Citovat
  • Upravit
cher
30.6.12 08:19

Na lidi bych prděla, jsi matka na bazéně né modelka na molu. Jinak já mám od loňska taky tankiny, nemám převis, ale povolené břicho, takže dvoudílné až když bude pekáč buchet :lol: :lol:

Příspěvek upraven 30.06.12 v 08:22

• Citovat
  • Upravit
3241
30.6.12 08:25

Jé ty jsi mě vyfotila???Vypadám naprosto stejně, a to mám po porodu 3 roky. Popřídila jsem si také tankiny, ale protože tankiny všeobecně nedrží prsa, nosím pod nimi klasickou plavkovou podprdu. Opravdu to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
30.6.12 08:27

Jjo, to jsem viděla a vypadá to moc pěkně :palec: Anebo na popocházení na koupáku je pěkné i takové to pareo, to uvážeš jako sukni, nebo pod prsy, nad prsa, či v předu překřížíš za krk… Já tak kryju zadek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
30.6.12 08:27

Mam tankiny z bonprixu a maji i vyztuzene s podprsenkou. mam taky vetsi prsa a drzi mi je v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
30.6.12 08:30

Tadyyyy, to jsem našla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.12 09:14

Jeeeeeeezis, vypadas uplne v pohode, nic neres, das satek a je to :) Ja mam zase sice postavu jakz takz, ale po poslednim pobytu u more (cca 3 roky zpet) mam od slunicka cele nohy flekate a od tehotenstvi hodne popraskane zilky i na stehnech. Takze mne ani satek nepomuze, spis bych potrebovala nejake plavky s dlouhou nohavici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí