Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nooo, povedala, ze mali maminu s plus 27 kg, tak ze to ja som este v pohode. ![]()
Tak teraz uz ani pohyb nemam, ale priorita je udrzat maleho vnutri. Este by som mohla skusit menej jest, ale som tak rozjedena, ze pochybujem, ze by sa mi to podarilo.
Tak já mám dnes opět žravku.Teď jsem dojedla brambůrky na,které jsem měla neuvěřitelnou chuť.A pak kde se ty kila berou.
Ahojte holky,
tak jak se máte a co vaše váha?Já mám 14 kilo nahoře a hlavně mám pořád hlad.
Nohy mi hrozně otékají a vypadají strašně.
Ja mam 13 kg navyse, vcera to bolo dokonca 13,8, a mam termin mesiac po Tebe, tak to si este v pohode
Tiez som stale hladna a navyse mam ten kludovy rezim, takze pohyb v podstate ziadny.
Já už tomu pohybu taky moc nedám.Je to náročnější.Funím jak lokomotiva a mám nateklé nohy.Hrozně.
A bude hůř. ![]()
@Kačenkaaaa já jdu dne po třetím porodu poprvé k vodě, moc se jako netěším, ale nakonec mám hezký plavky vcelku, jestli jsou out je mi jedno, zakryjou co mají
Ahoj nic si z toho nedělej a na lidi peč
určitě taky nejsou dokonalý. mě po dítěti taky zůstalo visací břicho
Přece se kvůli lidem nevzdáš koupání a nebudeš se někde pařit
@Kačenkaaaa píše:
Přídávám fotkujenže na mě v celku vypadají ještě huř kvuli tomu převisu
mně to přijde v pohodě, já nevím, vždyt opravdu nejsou všichni dokonalí! Fakt nemá smysl si dělat hlavu, co si kdo pomyslí. Já bych řekla, že jsme nakonec každýnu ukradená
Na lidi bych prděla, jsi matka na bazéně né modelka na molu. Jinak já mám od loňska taky tankiny, nemám převis, ale povolené břicho, takže dvoudílné až když bude pekáč buchet
![]()
Příspěvek upraven 30.06.12 v 08:22
Jé ty jsi mě vyfotila???Vypadám naprosto stejně, a to mám po porodu 3 roky. Popřídila jsem si také tankiny, ale protože tankiny všeobecně nedrží prsa, nosím pod nimi klasickou plavkovou podprdu. Opravdu to pomůže.
Jjo, to jsem viděla a vypadá to moc pěkně
Anebo na popocházení na koupáku je pěkné i takové to pareo, to uvážeš jako sukni, nebo pod prsy, nad prsa, či v předu překřížíš za krk… Já tak kryju zadek ![]()
Mam tankiny z bonprixu a maji i vyztuzene s podprsenkou. mam taky vetsi prsa a drzi mi je v pohode
Jeeeeeeezis, vypadas uplne v pohode, nic neres, das satek a je to
Ja mam zase sice postavu jakz takz, ale po poslednim pobytu u more (cca 3 roky zpet) mam od slunicka cele nohy flekate a od tehotenstvi hodne popraskane zilky i na stehnech. Takze mne ani satek nepomuze, spis bych potrebovala nejake plavky s dlouhou nohavici…