Mindráky z postavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6311
18.4.11 08:40

Tak tomu rozumiem, ja som chodila cez tyzden behat a cez vikendy sme s manzelom chodili na vysokohorsku turistiku, liezt, nejake lahsie skialpy a podobe. Tak teraz bol bezo mna na skialpovom sustredeni styri dni vo Vysokych Tatrach, zavidim. Sice chodim aj na tury, ale viac ako trojhodinovu uz proste nedam, fucim ako lokomotiva :) Tiez mi vadi, ze som musela komplet zmenit zivotny styl. Postavu som mala tiez vydretu sportom a zdravym stravovanim a teraz je to vsetko v haji. No ale ked sa maly narodi, tak sa budem snazit v ramci moznosti zase toho sportu pridat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.4.11 08:59

No to já určitě taky začnu cvičit, už ted mi chybí kolo, s tou tříhodinovou túrou tě obdivuju, mě stačí krátká procházka a už mám dost. Ono to chce se trochu umět ovládat v tom jídle, myslím že když si předtím jedla zdravě, tak by to nemělo být až zas tak těžké, i když ty těhu chutě jsou asi hrozné, no já se snaží držet, protože vímm jak bych se rozežrala tak to by byl konec, to už bych fakt asi seděla jen doma. Včeera jsem měla strašnou chut na sladké, tak sem si musela dát nanuka, ale aspon že jsme pak šli na tu procházku a měla sem pak lepší pocit,že jsem aspon něco spálila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
18.4.11 09:19

Jj, bike mi tiez chyba. No ja som prave polavila v zdravom stravovani, mam prave strasnu chut na sladke a vacsinou si dam kazdy den aspon nieco, dneska to boli kakaove venceky. Tiez byvam ovela hladnejsia ako predtym a tak aj viac jem. Dalej som pridala viac veci ako tuniak, smotanove jogurty a pod., kvoli malemu. Nebudem ho krmit nizkotucnymi sajrajtmi. No a naposledy som zvykla jest okolo siestej, ale teraz proste este musim zjest nieco okolo desiatej, inak nezaspim od hladu. Takze to je jedno s druhym, minus pohyb, a tak sa to pekne nabaluje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.4.11 09:42

NO mě hlad a chutě postily hlavně na začátku těhu, pak nechutenství a nakonec sem taky měla chut víc na sladký, ale když sem zjistila že sem víc pak nabrala, tak sem řekla dost a ted jim sladký fakt miminálně, sice si každý den něco dám, ale jen hodně málo, pořád si říkám že nesmim, už sem to kdysi zažila že jsem hodně přibrala a dalo mi to dost práce zhubnout. Ono čím víc jíš tím víc máš pak hlad, rozmlsáš ty svoje chutový bunky, proto je lepší je odvykat. Lepší je si teda nic nezakazovat ale pořád se ovládat a dát si jen trochu. Je to hodně těžký, ale jde to, tak se zkus zabavit když máš ty chutě. Já dřív měla návaly žravosti. Řekni si dnes si dám teda něco tučnějšího ale zítra si dám o to víc něco lehčího aby se to vyvážilo. Můj osobní názor je, že všechny těhulky co jeděj víc taky víc přibíraj, pokud to samozřejmě není pak ke konci voda. Já sem pořád u tý spodní hranice jen díky tomu že jím jako dřív, mě to tak stačí, víc nepotřebuju a prcek si myslím že má taky dost ode mě a kdyby něčeho neměl, tak si o to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
18.4.11 10:00

No mala by som sa asi aj ja viac ovladat s tym sladkym, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
18.4.11 15:08

Holky tak já dnes řeším to,že jsem od včerejška přibrala 2 kila.Nechápu to.Jestli je to ta voda.Nejhorší je,že s tím člověk nemůže nic udělat.
Jsem z toho úplně v šoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
18.4.11 15:09

Teď mám taky pocity,že bych raději zůstala doma než,abych šla ven kvůli té postavě.Připadám si jak vorvaň a né jak těhotná.Je to hrůza co si v tom těhotenství člověk prochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.4.11 15:42

pro J-ziček a to si včera nějak víc jedla? Co vim, tak aby normální člověk přibral kilo,musel by sníst 30 tisíc kj za den, co že je docela do st natož pak těhotná žena má podle mě ještě větší výdaje, takže si myslím že ten rychlej nárust bude tím jak v tobě vše roste, zvětšuje se, naplnuje a tak. Akorát taky nevim jak to může jít tak naráz. No já ted byla venku a dlouho sem to nevydržela, protože nevim jaká bunde by se mi hodila k těm volným halenkám když mi všechny koukaj ze sáčka, tak sem šla jen tak a samozřejmě mi byla zima. Sukni co sem plánovala nosit na hice už ted sotva narvu, takže až bude teplo, tak už mi jistě nebude, takže asi budu chodit v jedněch volných šatech nebo v pytli. Nějak si na to svoje tělo nemůžu pořád zvyknout a ani mě netěší už chodit po venku:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
18.4.11 15:46

Právě,že nejedla.Byla jsem asi pět hodin venku.Jako,že jsem byla na procházce.Takže nechápu to jak je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
18.4.11 15:47

I tak kdybych toho snědla tolik tak přece nemůžu přibrat 2 kila.
Teď už ven nevylezu vůbec.Nemám co na sebe.Na takového hrocha ani nic není. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
18.4.11 15:50

Ja som uz tiez zistila, ze tehotenstvo nie je len brusko, na ktore si kazdy rad siahne, a inak pohoda, ale aj tie kila vsade, brnenie noh, busenie srdca, zhorsenie dychanie, celulitida, zhorsenie spanku a pod. Ale za tych prckov to stoji, nie? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.4.11 16:05

pro j-zycek, no tak pokud si se vážila ješě den před tím abys věděla že to je opravdu jen za včerejšek tak to si mě i trochu uklidnila, že opravdu je to asi tou vodou nebo já nevim a né tim že by člověk hodně jed. Vždyt já jedla takhle celou dobu před těhu a váhu jsem měla pořád stejnou. No jinak nám to za ty p rcky asi fakt stojí, ale už se na jednu stranu těším až to budu mít za sebou, ale na druhou zas přibudou další starosti, co ted ještě nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
18.4.11 16:22

Já se vážím každý den,tak právě proto to vím a zaskočilo mě to.
Já si jinak to těhotenství užívám maximálně a nechci ať to tak brzo skončí,ale s tou váhou je to hrůza.
Připadá mi,že to uteklo hrozně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.4.11 16:25

No já mám váhu jen u rodičů a tam se ted stejně nedostanu, takže mě čeká vždy překvapení jednou za 14 dní na kontrole, vždy o kilo víc. ALe před těhu jsem se v ůbec nevážila a vždy sem odhadla přesně kolik asi mám, ale ted sem ráda, že ji nemám doma, to bych asi byla nanervy ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.4.11 16:26

Sonam: jo o tom funění mi mluv, vyjdu jen pár schodů a jsem udýchaná jak kdybych běžela maraton, celulitida to je kapitola sama o sobě, a ten spánek taky děs. Bývala jsem spáč a nevzbudila mě ani sbíječka a teď??? Každý přetočení z jednoho boku na druhý mě vzbudí, každej kosák co si zazpívá pod oknem mě budí.. :zed:
Teď jsem byla ve městě, prolezla x krámů a sehnala tričko.. jedno blbý tričko, co by mi bylo. V týdnu mě čeká zátěžový test, takže na tu sladkou břečku se fakt netěšim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí