Mindráky z postavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
30.6.12 09:16

@rezetovad Taky mám popraskané žilky, to už porstě neřeším, to bych se z toho zbláznila :lol:

• Citovat
  • Upravit
3241
30.6.12 09:16

Tak já bych potřebovala neopren na celé tělo, ideálně stahovací. :-) S push-up efektem. :-) :-) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.12 09:17
:potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
@k.a.c.k.a.1 píše:
Tak já bych potřebovala neopren na celé tělo, ideálně stahovací. :-) S push-up efektem. :-) :-) :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
30.6.12 09:25
@k.a.c.k.a.1 píše:
Tak já bych potřebovala neopren na celé tělo, ideálně stahovací. :-) S push-up efektem. :-) :-) :mrgreen: :mrgreen:

No tohle přesně tvrdím já :mrgreen: Nemusím si sice stěžovat, ale mám jizvy na boku a trošku povolenou kůži na břiše…ale pořád si říkám, že čumilové musejí brát to, že mám dítě. A já si pro svůj vlastní pocit musím pořídit plavky, které zamaskujou a skryjou pokudmožno co nejvíc.
Já myslím, že lidi ani tak nečučí, ale je to o vlastním pocitu…prostě když máme nedostatek, tak máme pocit, že lidi čučí, ale oni čičí i tak, i kdyby se po koupáku prošla modelka…No a na druhou stranu nám aspoň nikdo nezávidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
30.6.12 09:32

Ahoj, taky to řeším ne sice bříško to po dvou dětech vypadá skoro stejně až na dvě nepatrné jizvičky ale co mě trápí jsou má prsa mám je až na břiše :think: :oops: Tak hledám něco co by to zamaskovalo a nevylezli my z toho :lol: Nejen že je mám vytahané ale i celé zjizvené :,(

• Citovat
  • Upravit
LouLou
30.6.12 09:55

@rezetovad tak „v pohode“ bych to zrovna nenazyvala, jako lhat si do kapsy, ze po porodu je to ok a krasa, nevim k cemu je dobry, ale vsechno je otazka casu pripadne cviceni, to bricho takhle nemusi zustat vecne ;)

• Citovat
  • Upravit
10952
30.6.12 11:11

A co zkusit něco takového, to by možná pomohlo…mají jich víc druhů..
 http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.12 11:45

I já mám problém s postavou, mám bříško po porodu, strie a tmavý pigment kolem pupíku. Ale co nadělám, musím počkat, až se to zpraví a strie vyblednou a pigment se ztratí. Řekni si prostě: Moje tělo není dokonalé, ale nosila jsem dítě, rodila a kojila ho. Škoda, že nevypadám dokonale, ale každá ranka, každá strie, každý důlek na kůži představuje něco překrásného - moje dítě a všecko, co jsem udělala pro něho!
Mít děti není lehká úloha, jsem silná, odvážná a musím být na sebe hrdá. Jsem MATKA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
30.6.12 16:03

Ahoj, já jsem 33. týden a mám to samé už dlouho. Přesně celulitída úplně všude, oteklá od paty až nahoru :D Moje výchozí váha byla 46kg a nyní vážím 60kg. Mám už z toho deprese a nemůžu se dočkat až porodím a budu moct se sebou začít něco dělat. O žárlivosti na přítele ani nemluví jelikož vypadám tak jak vypadám žárlivost se stupňuje a vztek s ní. Jsem hrozně paranoidní a za vším vidím bubáka. S partnerem už ani moc nechci spát, jedině po tmě. Do porodu 2 měsíce a já se bojím toho jak to mé tělo ještě odnese nebo spíš moje nervy

• Citovat
  • Upravit
1939
1.7.12 07:24

@Anibas55 Ježkovy, to neměj depku :mrgreen: já jsem začala na 58kg a skončila jsem na 82 kg…šlo to velice rychle dolůůůů. Budeš kojit a to půjde samo. Sice mi zůstalo něco málo, ale je to pár kg a já byla až moc hubeňour.

Kačenko, tak vidíš, asi jsme na tom jako matky všechny stejně…tak trošku vačnatci, ale to se časem spraví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
4.7.12 12:42

Vsechno jde kdyz se chce- ja mela v 1.tehotenstvi o 22 kilo navic a po porodu se mi pro pohledu do zrcadla chtelo brecet. V roce a pul male- vsechno dole plus o 4 kila jeste min, oblikla jsem i veci co jsem nosila naposledy ve skole ;) Ale nebudu vam kecat, ze to slo samo. ne kazdy zhubne kojenim, me se kila drzela dokud jsem neodstavila a i potom bylo potreba hlidat jidlo a cvicit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky