Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já bych potřebovala neopren na celé tělo, ideálně stahovací.
S push-up efektem.
![]()
@k.a.c.k.a.1 píše:
Tak já bych potřebovala neopren na celé tělo, ideálně stahovací.S push-up efektem.
![]()
![]()
![]()
@k.a.c.k.a.1 píše:
Tak já bych potřebovala neopren na celé tělo, ideálně stahovací.S push-up efektem.
![]()
![]()
![]()
No tohle přesně tvrdím já
Nemusím si sice stěžovat, ale mám jizvy na boku a trošku povolenou kůži na břiše…ale pořád si říkám, že čumilové musejí brát to, že mám dítě. A já si pro svůj vlastní pocit musím pořídit plavky, které zamaskujou a skryjou pokudmožno co nejvíc.
Já myslím, že lidi ani tak nečučí, ale je to o vlastním pocitu…prostě když máme nedostatek, tak máme pocit, že lidi čučí, ale oni čičí i tak, i kdyby se po koupáku prošla modelka…No a na druhou stranu nám aspoň nikdo nezávidí ![]()
Ahoj, taky to řeším ne sice bříško to po dvou dětech vypadá skoro stejně až na dvě nepatrné jizvičky ale co mě trápí jsou má prsa mám je až na břiše
Tak hledám něco co by to zamaskovalo a nevylezli my z toho
Nejen že je mám vytahané ale i celé zjizvené ![]()
@rezetovad tak „v pohode“ bych to zrovna nenazyvala, jako lhat si do kapsy, ze po porodu je to ok a krasa, nevim k cemu je dobry, ale vsechno je otazka casu pripadne cviceni, to bricho takhle nemusi zustat vecne ![]()
A co zkusit něco takového, to by možná pomohlo…mají jich víc druhů..
http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?…
I já mám problém s postavou, mám bříško po porodu, strie a tmavý pigment kolem pupíku. Ale co nadělám, musím počkat, až se to zpraví a strie vyblednou a pigment se ztratí. Řekni si prostě: Moje tělo není dokonalé, ale nosila jsem dítě, rodila a kojila ho. Škoda, že nevypadám dokonale, ale každá ranka, každá strie, každý důlek na kůži představuje něco překrásného - moje dítě a všecko, co jsem udělala pro něho!
Mít děti není lehká úloha, jsem silná, odvážná a musím být na sebe hrdá. Jsem MATKA!
Ahoj, já jsem 33. týden a mám to samé už dlouho. Přesně celulitída úplně všude, oteklá od paty až nahoru
Moje výchozí váha byla 46kg a nyní vážím 60kg. Mám už z toho deprese a nemůžu se dočkat až porodím a budu moct se sebou začít něco dělat. O žárlivosti na přítele ani nemluví jelikož vypadám tak jak vypadám žárlivost se stupňuje a vztek s ní. Jsem hrozně paranoidní a za vším vidím bubáka. S partnerem už ani moc nechci spát, jedině po tmě. Do porodu 2 měsíce a já se bojím toho jak to mé tělo ještě odnese nebo spíš moje nervy
@Anibas55 Ježkovy, to neměj depku
já jsem začala na 58kg a skončila jsem na 82 kg…šlo to velice rychle dolůůůů. Budeš kojit a to půjde samo. Sice mi zůstalo něco málo, ale je to pár kg a já byla až moc hubeňour.
Kačenko, tak vidíš, asi jsme na tom jako matky všechny stejně…tak trošku vačnatci, ale to se časem spraví
![]()
Vsechno jde kdyz se chce- ja mela v 1.tehotenstvi o 22 kilo navic a po porodu se mi pro pohledu do zrcadla chtelo brecet. V roce a pul male- vsechno dole plus o 4 kila jeste min, oblikla jsem i veci co jsem nosila naposledy ve skole
Ale nebudu vam kecat, ze to slo samo. ne kazdy zhubne kojenim, me se kila drzela dokud jsem neodstavila a i potom bylo potreba hlidat jidlo a cvicit.
@rezetovad Taky mám popraskané žilky, to už porstě neřeším, to bych se z toho zbláznila