Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mne najviac chyba intenzivny pohyb, na ktory som bola zvyknuta. Niekde nastudujem, co vsetko sa da robit pri kojeni (behat asi nie) a budem na tom pracovat, ak mi babo dovoli. A aj manzel urcite hodinku postrazi, len aby som zapracovala na figure ![]()
Holky tak já jsem v těhotenství přibrala 30kg! Během 6tinedělí jsem dala dolů 25 ani nevím jak. Po půl roce jsem otěhotněla znova, přibrala 17 a do měsíce po porodu jsem měla 20kg dole! Takže nezoufejte! Já jsem byla fakt vychrtlina 50kg na 170cm, kost a kůže
Ale to už je dáááávno. Přestala jsem teď kouřit a do měsíce jsem přibrala 13kilo a nejdou dolů
Přítel ale tvrdí, že vypadám konečně jako žena
Takže taky záleží na úhlu pohledu ![]()
ww
haha, tak se přidávám do dobře zaběhnuté diskuze.. Pročítala jsem to a všichni mi řikali, že ty moje chutě (čím víc sladkého tím líp, všechno musí být s obsahem cukru
), takže je to tím, že čekám holčičku, ale koukám, že i vy co čekáte kluky jste na tom stejně. Stejně jako jedna z vás (zapomněla jsem nick), jsem byla zvyklá se pořád hýbat, něco dělat, sportovat a teď mi to hrozně chybí. Vynahrazuju si to alespoň častýma nebo delšíma procházkama v přírodě se psem.
A hladová jsem taky pořád. Sotva něco dojim, už bych se cpala něčím jiným ![]()
No a jak jsem psala na začátku, jsem ve 28tt a mám 11 kg nahoře. Zatím je to dobrý, ukazuje se to jenom na bříšku, prsa o číslo větší, ale zadek mám jak almaru. A nejspíš to taky nebude jen voda, ale spíš tuky a špeky.. Fuj, musim to pak shodit ![]()
Věř, že po porodu ta kila zmizí, já se vzbudila z narkozy o deset kilo lehčí a dalších pět šlo dolů kojením, pak jsem ale mléko stratila a od té doby jsem neshodila. Jen tak jedno kilo a to už mám zase zpět… ![]()
Ahoj holky, závidím těm z vás, které to shodily rychle. U mě platilo „9 měsíců nabíráš - 9 měsíců schazuješ“. Ale z 19 nabraných jsem nakonec dala dolů 25. Nejvíc samozřejmě v porodnici, pak to nešlo, nekojila jsem. Jenže nemám auto, takže všude pěšky a panečku, to byla dietka
Ovšem až se vrátím do práce, tak to asi půjde zase nahoru
, před MD jsem byla kancelářská krysa. Na dietu nemám silnou vůli, no.
Moja mama vzdy nabrala 20 kg, aj ich hned zhodila - kym sme byvali na dedine, kde bolo treba nosit vodu zo studne, drevo zo sopy na kurenie a podobne
Po najmladsej sestre - sme tri - uz nevedela zhodit, to uz sme byvali v Bratislave
Ze by som sa prestahovala po porode na chalupu?
ale uz tam je plyn aj vodovod.
Inak pozerala som tu na emimine diskusie o sporte pri kojeni a vyslo mi z toho, ze kludne si mozem ist aj zabehnut, ak sa prilis nezadycham, aby som nemala kysle mlieko. Tak ak sa na to budem citit (predpokladam, ze budem nevyspaty zombik), sla by som na hodinku na bike, zabehat si alebo na jogu. Manzel rad postrazi maleho, len nech sa kila stracaju ![]()
sonam píše:
Moja mama vzdy nabrala 20 kg, aj ich hned zhodila - kym sme byvali na dedine, kde bolo treba nosit vodu zo studne, drevo zo sopy na kurenie a podobnePo najmladsej sestre - sme tri - uz nevedela zhodit, to uz sme byvali v Bratislave
Ze by som sa prestahovala po porode na chalupu?
ale uz tam je plyn aj vodovod.Inak pozerala som tu na emimine diskusie o sporte pri kojeni a vyslo mi z toho, ze kludne si mozem ist aj zabehnut, ak sa prilis nezadycham, aby som nemala kysle mlieko. Tak ak sa na to budem citit (predpokladam, ze budem nevyspaty zombik), sla by som na hodinku na bike, zabehat si alebo na jogu. Manzel rad postrazi maleho, len nech sa kila stracaju
No neboj se nic, že neplánuju též nějaký sport po porodu. Napadl mě běh se psem. Nevím jak se to jmenuje, ale pes je uvázaný u tvého pasu a pomáhá ti s během. Je to dobré pro tebe i pro něj. Nebo prostě něco. I když já bych spíš chtěla zpevnit a zbavit se tý proklatý celulitidy. Fuj mám ji na zádech, zadku, nohou..
Za chvíli ji budu mít i na krku ![]()
Dogtrekking asi. Mne sa tiez rozliezla celulitida zo zadku na stehna a dokonca na chrbat - keby som sa nevidela v zrkadle, tak tomu neverim
Este ma caka tri a pol mesiaca, som zvedava, ako budem vyzerat pred porodom ![]()
sonam: Jojo, dole po celém kříži mám tu mrchu taky. Mohla by si na mě hrát kuličky ![]()
A též mám tři měsíce do porodu. Doufám, že se mi neobjeví ještě jinde do tý doby. Už takhle budu muset v létě chodit ve stanu ![]()
Holky vidím,že máme podobné termíny.V tom létě to bude celkem záhul.Já jsem celulitida sama o sobě.
Taky mě zajímá jak to zvládnu za 2 měsíce,když už teď mám problémy.
IvaX píše:
já spoléhám na to že snad při té honičce s mimkem nebudu mít čas, tak žrat a budu se beztak i víc hýbat, tak doufám,že ty špeky snad slezou…
Jo tak na to se spoléhám taky ![]()
Holky já mám dnes takovou žravku,že nevím co bych do té huby strčila.Katastrofa.Jdu si dát asi zmrzku.Mých 120 kilo je jasných.Hlavně zdraví. ![]()
A celulitidu mam taky všude…dokonce i na rukou,to jsem vůbec netušila že to taky jde
No a zadek a stehna to je uplná katastrofa ![]()
J-Zicek píše:
Holky já mám dnes takovou žravku,že nevím co bych do té huby strčila.Katastrofa.Jdu si dát asi zmrzku.Mých 120 kilo je jasných.Hlavně zdraví.
Ja som vecerala necelej tristvrte pizze, lentilky a par jahod, a teraz som este bola hladna, tak som si dala este nejake piskoty ![]()