Výběr kam na 2. ultrazvuk?

919
12.4.11 11:29

Ultrazvuk

Ahoj, čeká mě první ultrazvuk.Druhý bych měla ráda ve 3D.Prý je někde v Karlových Varech.Nevíte někdo kde a jestli se dá ovlivnit kam na druhý ultrazvuk půjdu nebo je to jen rozhodnutí gynekologa?
Při prvním těhotenství jsem byla v karlovarské nemocnici a byl to děs a hrůza.Komunikace žádná,arogance prvního stupně.Nějak nechápali,že se na to člověk těší a rád by se něco o dítěti dozvěděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20522
12.4.11 12:16
Phoebe13 píše:
Ahoj, čeká mě první ultrazvuk.Druhý bych měla ráda ve 3D.Prý je někde v Karlových Varech.Nevíte někdo kde a jestli se dá ovlivnit kam na druhý ultrazvuk půjdu nebo je to jen rozhodnutí gynekologa?
Při prvním těhotenství jsem byla v karlovarské nemocnici a byl to děs a hrůza.Komunikace žádná,arogance prvního stupně.Nějak nechápali,že se na to člověk těší a rád by se něco o dítěti dozvěděl…

ahoj, já jsem tedy chodila do Mostu na UTZ.. ale od dr jsem měla do 20 týdne asi 2-3 UTZ.. pak jsem musela chodit častěji, kvůli většímu množství plodové vody. ALe 3D UTZ není hrazený (pokud ho nemá tvůj dr a nedělá ho v rámci vyšetření třeba zadarmo). Já jsem si v Mostě našla dr, který 3D UTZ měl a objednala jsem se sama.. platila jsem asi 1000 CZK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
12.4.11 13:42

Ovlivnit to můžeš, řekni dr., kam chceš - pokud to víš, je u vás nějaké reprodukční centrum, bližší dobrá nemocnice nebo něco takového. Gyndr. ti to napíše na žádanku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí