Malá a tlustá těhotná

711
11.4.11 20:50

Malá a tlustá těhotná

Ahoj spolu čekatelky - trpitelky. Mám trošku problém s velkým brichem, jsem teprve v 18tt a už ho mám jako normální těhotné v 7 měs. Myslíte si, že to může být tím, že jsem prcek 156cm a plod se prostě nevejde tam kam se má normálně vejít? Ke všemu jsem ještě tlustá začala jsem na 70kg a ted mám 74kg takže se mi ta pneumatika pěkně vypoukla. Máma i babička jsou stejně vysoké jako a já a nepamatují si že by měly takhle velké břicho, ale oni byly štíhlé. Prosím řekněte, že nejsem jediná slonice v 18 tt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
11.4.11 20:52

Prosimtě klid, každá je jiná, tohle se ani nedá porovnávat. já sem teď konec 7. měsíce a kamarádka ve 20 tt a přátelé tvrdí, že má větší bříško. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.4.11 20:52

4 kila nahoře nic neznamená :wink: Hoď fotku a posoudíme :kytka:
Mě břísko vyskočilo taky hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
11.4.11 21:00

Když mě už pouštějí v tramvaji sednout jak jsem břichatá. Vím, že nejde porovnávat, ale nedá mi to. Za břicho se stydím takže se fotit určitě nebudu. Pro lepší předtavivost těh. kaltohy 46 jsou mi břes břicho akorát:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.4.11 21:05

Vždyť to břicho snad nebudeš mít nafurt, nestresuj a užívej=)
Třeba máš více plodové vody…
Nedá se porovnávat, nedá, neporovnávej břicha, neporovnávej porod, neporovnávej pak miminko=) Ušetříš si spoustu nervů :palec:
Každé bříško, ve kterém je schované miminko, je krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.4.11 21:06
hefilka píše:
Když mě už pouštějí v tramvaji sednout jak jsem břichatá. Vím, že nejde porovnávat, ale nedá mi to. Za břicho se stydím takže se fotit určitě nebudu. Pro lepší předtavivost těh. kaltohy 46 jsou mi břes břicho akorát:-)

mě taky pouštěli sednout v MHD, protože jsem si pyšně držela pupík vždycky.. :mrgreen:

Mno, ale tak jsi těhu, takže máš právo na to vypadat žensky :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.11 21:06
hefilka píše:

Šak jsi těhotná, tak ať tě pustí, ne? Já jsem se pozorovala včera, těhotná nejsem a jsem dost ráda, že nejezdím MHD :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
11.4.11 21:08

já bych jen řekla za bříško se nestyď!!!Buď na něj pyšná-nosíš tam svoje miminko.A navíc teď ho máš větší a v 6 měsíci může vypadat stejně jak teď.
Já do 7 měsíce vypadala jako bych se přejedla(a to jsem začínala s váhou 73kg a mám 163cm) a pak najednou bum a šla jsem rodit s 87kg a pupíkem jak ďas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
11.4.11 21:11
hefilka píše:

no vidíš to mě v 9 měsíci v porodních bolestech nikdo nepustil :mrgreen: ,tak máš výhodu :wink:
Nebud smutná co by jiný za to daly :wink:

• Citovat
  • Upravit
3576
11.4.11 21:12
hefilka píše:

Me bohuzel pousti sednout taky, 3 roky po porodu.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.4.11 21:14

:lol: :lol: :lol: , já už mám skoro rok po porodu. I když jsem přibrala v těhotenství jenom 8 kg, tak jsem si připadala „tlustá“ a taky jsem se nefotila, čekala jsem první mimčo a teď můžu říct, že hrozně blbá jsem byla.
Foť se, věř mi, že až se miminko narodí a budeš ho fakt zbožňovat, tak ti bude líto, že nemáš žádnou fotku s bříškem. Ono když člověk čeká první mimčo, tak mu některý věci dojdou až hodně později.
A navíc, od té doby co máme doma prcka, tak mě připadají všechny těhotný maminky strašně krásný a ty kulaťoučký se mi líbí víc, než ty co jim lezou ty kyčelní kosti :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
11.4.11 21:16

ahoj, meris teda stejne jako ja, taky mam 156cm a desila jsem se toho, ze naberu 20kilo a nepovejdu se do dveri :lol: Nijak jsem se ale extra neporovnavala s ostatnima tehulema a ty se taky neporovnavej. Uzivej si tehu a ze si v preplnenym MHDecku muzes pohodlne sednout…Brisko nebudes mit navzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.4.11 21:19

jsi v 18 týdnu a máš teprve o 4kg více?To si děláš legraci né?To já už měla aspon 16kg a 3 měsíce po porodu sem už měla svou váhu což je 50kg aiž bych něco dělala,takže neplaš a užívej si :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
11.4.11 21:19

Díky za podporu, asi nejsem klasická těhule. Těhotenství bylo chtěné a počítala jsem s tím. Ale i přesto, že jsem si přečetla milion informací co bude a jak bude, nepočítala jsem, že to na mě bude mít takový dopad.
S břichem jsem nepočítala tak brzo, hodinové intervaly čůrání mi brání chodit jako dřív, nic mi nechutná, jsem věčně nasraná, vůbec mi to nemyslí v práci jsem už úplně zbytečná, všechno zapomínám a není na mě spoleh.
Z těhotenství se vůbec netěším už aby to bylo za mnou a měli jsme toho chlapáka, už máme pindoura a dvě kouličky :-D
Díky za rady a pokusím se přestat srovnávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.4.11 21:21

nemáš zač… :kytka: a věr mi, KAŽDÁ má takové nebo alespoň trošku podobné stavy.. :mrgreen:

Takže si to těhu koukej užívat než bude pozdě… uteče to jako voda, budeš mít malýho u sebe… a jak pak budeš vzpomínat na ty časy, kdy byl ještě v bříšku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí