Otěhotnění a zánět močáku?

51
11.4.11 14:41

poraďte...

ahojky,mám problém. Je možný,že bych byla pár dní těhotná a měla od toho zánět močáku??? Máte s tím někdo zkušenost??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
11.4.11 14:48
Pututka píše:
ahojky,mám problém. Je možný,že bych byla pár dní těhotná a měla od toho zánět močáku??? Máte s tím někdo zkušenost??? :nevim:

možný to je, akorát asi nepůjde prokázat jestli je to od toho těhu :wink:
Jinak takhle jsem to měla já, začátek těhu (pár pozitivních testů) a zánět jak vyšitej…hlavně u dr. řekni, že můžeš být těhu, ať se případná antibiotika volí s ohledem na prcka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.4.11 14:53

no,my to teď řešíme s partnerem. V pátek se nám ta nehoda stala,tak jestli už dnes to může být od toho??? Není to moc brzo??? Byla jsem v lékárně a tam mi dali nějakej Uroval akut a prej to můžou i těhotné. Nechci do sebe rvát antibiotika pokud to nebude nutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.4.11 14:55

tak to je na těhu test asi ještě brzy.. nevím no, třeba poradí zkušenější… A může to být zánět močáku a nemusí.. mohla jsi jen nastydnout někde :think: hodně pít a prolejvat se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.4.11 14:57

Jůů nejsi ty ta co otěhotněla ve vaně? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.4.11 14:59

no jo,to jsem já :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.4.11 16:13
Laskecka píše:
Jůů nejsi ty ta co otěhotněla ve vaně? :-D

OT - super podpis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.4.11 16:14
Pututka píše:
no,my to teď řešíme s partnerem. V pátek se nám ta nehoda stala,tak jestli už dnes to může být od toho??? Není to moc brzo??? Byla jsem v lékárně a tam mi dali nějakej Uroval akut a prej to můžou i těhotné. Nechci do sebe rvát antibiotika pokud to nebude nutný.

aha tak to je vážně dost brzo :lol:
já močila krev takže tam už nebylo o atb pochyb
přeju ať brusinky zaberou :mavam:
a těhu test tak za 14 dní a bude jasno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
11.4.11 16:45
Pututka píše:
no jo,to jsem já :mrgreen: :lol:
:mrgreen: že by už takhle brzy, taky jsem si říkala, odkud ten nick znám :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.4.11 17:03

ahoj u mně to tak bylo.. rvala jsem do sebe brusinky po tunách a vypila asi sto litrů urolo čaje a protože mi nějak blbla antiko tak jsem šla na gyndu a hele co tam +bylo… 7+1tt :mrgreen: ale jestli podle toho poznáš těhu tak to fakt netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.4.11 17:51

Jakože by ti těhotenství způsobilo zánět močáku? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.4.11 21:49

dr povídal že ani né tak dítě jako hormony protože z moči zánět nebyl ale čúrala jsem s bolestí a nepomáhalo mi naprosto nic, neměla jsem v moči krev jak to někdy bývá při delším zánětu a když mi pak dr řekl že z moči podle toho papírku přistydnutí znát není tak jsem koukala jak vyvoraná myš.. připadala jsem si jako že si to asi vymýšlím.. pak jestli prý není možný že jsem těhotná.. jenže to jsem mu tvrdila že možný není protože jsem byla přesvědčená že přes prášky těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.4.11 22:21

a kdy to bylo??? Jak dlouho po styku si měla?? Já mám 3 dny po styku a dnes mi dr. na urologii řekla,že to tak odpovídá a někdy,že to může být…že je to počátkem těhotenství…aji na internetu to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.4.11 22:35

nevím jak dlouho po styku já jsem ani nevěděla že jsem těhu, jen jsem měla min. 5 týdnů trvající zánět močáku kterýho nešlo a nešlo se zbavit jindy mi stačilo pár pilulí brusinek a dva dny „prolejvat“ uro-čajem a bylo ale tohle bylo fakt na palici… těhu jsme zjistili v 7 týdnu ale to už mě močák přešel ale kdy po styku přesně to fakt nevím ráda bych pomohla víc, ale tohle jsem nesledovala bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
14.4.11 14:46

no já při prvním těhotentsví- hned po oplození tedy v prvním týdnu po, pořád čůrala,i v noci a měla jsem pocit prostydlýho močáku ( i když u toho máš nucení i když toho moc nevyčůráš a já byla jak koroptev i když jsem moc nepila),pak jsem začala být vzápětí nafouklá a pak začali bolet bradavky.Byla to sranda,vždy jsem měla ploché břicho a z dovolený kde jsme zplodili jsem letěla v letadle nafouklá jak balon.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky