Otěhotnění a zánět močáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
14.4.11 14:50
Pututka píše:
no,my to teď řešíme s partnerem. V pátek se nám ta nehoda stala,tak jestli už dnes to může být od toho??? Není to moc brzo??? Byla jsem v lékárně a tam mi dali nějakej Uroval akut a prej to můžou i těhotné. Nechci do sebe rvát antibiotika pokud to nebude nutný.

V dalších dvou diskuzích to nepopisuješ jako „nehodu“…buď prosím jednotná!

A co se týče toho porstydlého močáku - já prvních pár dní lítala na záchod snad co hodinu, ale těhu jsem to nepřikládala, to až zpětně jsem si to uvědomila, že to asi souviselo…mě pomohl brusinkovej čaj a nohy v teple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.12.17 14:23
@Evick1
@Evick1 píše:
nevím jak dlouho po styku já jsem ani nevěděla že jsem těhu, jen jsem měla min. 5 týdnů trvající zánět močáku kterýho nešlo a nešlo se zbavit jindy mi stačilo pár pilulí brusinek a dva dny „prolejvat“ uro-čajem a bylo ale tohle bylo fakt na palici… těhu jsme zjistili v 7 týdnu ale to už mě močák přešel ale kdy po styku přesně to fakt nevím ráda bych pomohla víc, ale tohle jsem nesledovala bohužel

Ahoj ráda bych oživila toto téma.. mám dosti podobné problémy :( Už to trvá přes 3 týdny, doktorka mi nikde žádný zánět nenašla ani v moči ani v krvi, na gyndě vše v poho, test na hcg nic.. Dostala jsem pro jistotu antibiotika, teď je mam 5. den a pořád se to nezlepšilo, furt se mi chce na malou a ke konci čurání mě bolí břicho, jinak žádné jiné příznaky moc nemám a měla jsem záněty močáku hodněkrát, takže vím jak to probíhá, ale tohle ono prostě není.. :zed: Poslední MS mi skončila už 2.listopadu a furt nic, v pondělí jsem si dělala test a jedna čárka.. Nechápu prostě :( Taky jste měly negativní testy a pak těhu nebo jak jste na to přišly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.3.18 17:02

Zánět a těhotenství

Zdravím vidím ze už je to hodně staré ale zkusím štěstí trpím na opakované záněty močových cest nebo nachlazení je mi teprve 22 ale s přítelem moc chceme miminko snažíme se 3. Měsíc bojím se ale ze bych s otehotnenim mohla mít problemy kvůli zánětům :( jinak jsme s přítelem oba zdraví mám 10 dni po ovu ale v te době se mi rozjel zánět tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
26.3.18 17:16

@andy9696 a co s tím naděláš, má smysl se trápit dopředu? POkud budeš mít zánět, vyléčí se antibiotiky, které se v těhotenství mohou. Zánět močáku je kvůli e coli v pochvě a moči, pokud je máš časté je třeba vyléčit i pochvu lokálními antibiotiky, ty celková antibiotika vyléčí paradoxně jen tu e coli v moči. Dbej na hygienu, po velké hned mýt. To, že je to z nachlazení je spíše mýtus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.3.18 17:20

@pavla.souku mocak me boli fakt když hodně prochladnu nebo je mi velká zima pak si dam čaj a do hodinky už me neboli zánět jsem měla asi 4 za 3 roky což teda asi taky neni málo :( jinak je to spis to chvilkove ale i tak se bojím aby to nemělo vliv na těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
26.3.18 17:21

@andy9696 neboj, akorát se opravdu zbytečně stresuješ dopředu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.3.18 17:45
@andy9696 píše:
@pavla.souku mocak me boli fakt když hodně prochladnu nebo je mi velká zima pak si dam čaj a do hodinky už me neboli zánět jsem měla asi 4 za 3 roky což teda asi taky neni málo :( jinak je to spis to chvilkove ale i tak se bojím aby to nemělo vliv na těhotenství

No holt se musíš víc chránit a oblíkat, když víš, že jseš na tohle citlivá. Dlouhá trička, košilky, teplé oblečení, obutí, sukně s mírou. Pmáhají brusinky. Pokud si dáš pozor, tak by to mělo být v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.3.18 18:32

@andy9696 no já mívám záněty 4× do roka :lol: bohužel i v těhu tak6e malá dostávala 4 dávky ATB :zed: bohužel to u mě jinak řešit nejde mívám je hodně silné…ale teď teda 4m po porodu ani jednou tak třeba se to nějak upravilo porodem doufám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.3.18 18:33

@P4ja ono to není jen prochladnutím ale spíš bakteriema :nevim: mě prevence ani brusinky nepomohly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.3.18 19:15
@Celeste97 píše:
@P4ja ono to není jen prochladnutím ale spíš bakteriema :nevim: mě prevence ani brusinky nepomohly :zed:

Jasně no, jenže ty bakterie se právě přemnoží, když člověk prochladne nebo nastydne a nebo se třeba koupě ve špinavé vodě a tak. Boj s nima je běh na dlouhou trať, a pokud je přikrmuješ chladem, tak to se jim líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.3.18 20:22

@P4ja já na ně trpím hlavně v létě když je teplo :D a to sem se radči ani nekoupala právě kvuli tomu a stejně :nevim: je to boj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí