Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chci se zeptat, jak jste to měly s trávením v těhotenství. Teď nemluvím o těhotenstkých nevolnostech. Těmi jsem trpěla a hodně silnými, cca do 16 týdne. Mám teď namysli obecně zažívání. Dost často se mi stává, že mám žaludek na vodě, pálí mě žáha, jsem taková „přecpaná“ i když zase až tak moc nejím…máte s tím zkušenosti a poradíte mi, co na to? Včera mě to večer chytlo docela silně,jenže si připadám tak celkově, jakoby „na mě něco lezlo“, tak nevím
díky za odpovědi
zaha me pali nonstop od zacatku kazdy den…uz jsem si nejak zvykla,takze pouzivam rennie a nebo sklenku birela…
taky mi kolikrat prijde,jak kdybych mela uvnitr sutr
Příspěvek upraven 11.04.11 v 10:06
a ten birel mi pomaha od toho tlaku a pocitu plneho zaludky,vzdycky si po nem paradne odbrkam a je lepe ![]()
ahoj,přesně ty stejné pocity. cpu se rennie pepermint, to pomáhá jak od žáhy tak pocitu přeplněnosti
ok díky, takžel birel jako pivo? se tak hloupě ptám, ale asi ano ![]()
Ahoj, tak to je naprosto přesný , dám si jen trochu jídla nebo třeba i jen jablko a břicho se mi nafoukne a tlačí, jak kdybych snědla svíčkovou s devíti a půl pařížskýho dortu
Můžu potvrdit, že Birell je na to fakt dobrej, taky jsem ho začala domů kupovat. A jo, je to pivo
Nealkoholický, můžeš si vybrat světlý nebo polotmavý
fajn, Holky, díky moc, koukám Loraine, že jsi skoro stejně jako já…takže máme obdobné potíže
no já mám takové podezření, že jak mi je šoufl hlavně to odvčera, že jsem si to udělala tím, že jsem zdobila perníčky a olizovala ten sníh…a asi mi ten rozpuštěnej cukr nesednul…
Tak mne nejvic zabira:
Jist malo ale casteji.
Sklenice ledove vody s citronem
Sklenice hodne studeneho mleka
Coca Cola
Voda s jedlou sodou ( To ale piju jen kdyz je nejhur)
Lezet na levem boku
Nelehat si po jidle
Rennie mi nepomohlo, ale nekomu treba pomuze
Zkus to vsechno a uvidis. Mam dva tydny do porodu a diky temto vecem uz nemam problemy.
Taky moc nejez sladke, to to vetsinou jeste zhorsi. ![]()
vegiska píše:
fajn, Holky, díky moc, koukám Loraine, že jsi skoro stejně jako já…takže máme obdobné potíženo já mám takové podezření, že jak mi je šoufl hlavně to odvčera, že jsem si to udělala tím, že jsem zdobila perníčky a olizovala ten sníh…a asi mi ten rozpuštěnej cukr nesednul…
Vidíš, to jsem si ani nevšimla. Byl to zjevně plodný měsíc ![]()
vegiska píše:
fajn, Holky, díky moc, koukám Loraine, že jsi skoro stejně jako já…takže máme obdobné potíženo já mám takové podezření, že jak mi je šoufl hlavně to odvčera, že jsem si to udělala tím, že jsem zdobila perníčky a olizovala ten sníh…a asi mi ten rozpuštěnej cukr nesednul…
jojo,zkus birel polotmavy,moc prijemne se pije,me pomaha fakt dobre a nebo pak ty rennie