Malá a tlustá těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
711
11.4.11 21:22
MMartina1 píše: :lol: :lol: :lol: , já už mám skoro rok po porodu. I když jsem přibrala v těhotenství jenom 8 kg, tak jsem si připadala „tlustá“ a taky jsem se nefotila, čekala jsem první mimčo a teď můžu říct, že hrozně blbá jsem byla.
Foť se, věř mi, že až se miminko narodí a budeš ho fakt zbožňovat, tak ti bude líto, že nemáš žádnou fotku s bříškem. Ono když člověk čeká první mimčo, tak mu některý věci dojdou až hodně později.
A navíc, od té doby co máme doma prcka, tak mě připadají všechny těhotný maminky strašně krásný a ty kulaťoučký se mi líbí víc, než ty co jim lezou ty kyčelní kosti :lol: :lol: .

S fotkama počkám až před porodem, to už se nebudu muset stydět, zatím mám fotky chlapáka z UZT a to stačí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
11.4.11 21:22
MMartina1 píše: :lol: :lol: :lol: , já už mám skoro rok po porodu. I když jsem přibrala v těhotenství jenom 8 kg, tak jsem si připadala „tlustá“ a taky jsem se nefotila, čekala jsem první mimčo a teď můžu říct, že hrozně blbá jsem byla.
Foť se, věř mi, že až se miminko narodí a budeš ho fakt zbožňovat, tak ti bude líto, že nemáš žádnou fotku s bříškem. Ono když člověk čeká první mimčo, tak mu některý věci dojdou až hodně později.
A navíc, od té doby co máme doma prcka, tak mě připadají všechny těhotný maminky strašně krásný a ty kulaťoučký se mi líbí víc, než ty co jim lezou ty kyčelní kosti :lol: :lol: .
:palec:

jojo presne tak…fot se co nejvic, pak ti to bude lito, ze nemas vzpominku na tehotenstvi. Ja se taky moc nefotila a jak je mi to ted lito. Mam jen nekolik fotek z osmyho mesice a je to malo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.4.11 21:24

a foť se už teď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
11.4.11 21:25

No já jsem začínala na své životní váze, takže chlapák čerpá z mých zásob, ale nedělám si iluze že už nepřiberu. Máma to měla za 22 kg, snažím se abych nedopadla stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
11.4.11 21:26
Monny89 píše:
Takže si to těhu koukej užívat než bude pozdě… uteče to jako voda, budeš mít malýho u sebe… a jak pak budeš vzpomínat na ty časy, kdy byl ještě v bříšku :hug: :hug:

přesně tak :palec:
vzpomínám jak jsem byla uplně neštastná a ted bych si to ještě zopakovala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1702
11.4.11 21:27
hefilka píše:
S fotkama počkám až před porodem, to už se nebudu muset stydět, zatím mám fotky chlapáka z UZT a to stačí:-)

Vzdyt se nemusis nechat fotit nekym, kdyz se tedy stydis, fot se sama pro sebe, nikomu to ukazovat nemusis…bude to jenom tvoje vzpominka a uvidis, az se za cas na fotku podivas, budes rada, ze ji mas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
11.4.11 21:27
Monny89 píše:

Ty vy mi dáváte, já se stydím prohlídnout se v zrdcadle, natož se vyfotit :oops: Uvidím po utz ve 20tt, jestli všechno dobře dopadne tak se začnu fotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.4.11 21:29
hefilka píše:
Monny89 píše:
Ty vy mi dáváte, já se stydím prohlídnout se v zrdcadle, natož se vyfotit :oops: Uvidím po utz ve 20tt, jestli všechno dobře dopadne tak se začnu fotit.

je to pro tvoji vzpomínku, uvidíš jak na to budeš za 10let pyšná… až budeš malýmu ukazovat jaký měl domeček :srdce:

Já jsem se fotila už od 13tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.4.11 21:30

Tak se nestyď, nemusíš to někomu ukazovat :mrgreen:

Jiný maminky zas řeší, že bříško nemají a kdy se vyklube. Taky bych bya ráda za větší, vždyť si ho užívej, to k tomu patří, ukaž celýmu světu, že budeš maminka :kytka: A výhody z toho plynoucí jsou někdy dost dobrý. Mě až teď začali leckde pouštět - dokonce i u doktora mě lidi pustili :-) Blaho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
11.4.11 21:34

Díky za rady, docela jste mě uklidnily. Jdu si lehnout abych byla zítra alespon částečně použitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
11.4.11 21:43

ahojky..nezoufej..kazda ma brisko jiny..znama mela v 6.mesici bricho jak s dvojcatama pred porodem a narodil se ji krasnej 3kilovej chlapecek..kazdy to ma jinak..j ajsem 23.tt a nahore mam skoro 6 kg a pripadam si tak tlusta..ja mam to stesti ze merim 180 cm…a stim ze si to vubec neuzivas tak to se treab za tyden muze uplne zmenit..ja nedavno taky brecela ze me to uz steve ze zapominam, mam porad strach jestli je vse ok a podobne..no a ted jsme se dozvedeli ze cekame chlapecka ja si zacla tehulkovani poradne uzivat..i pohybama kdyz pekne mimco kope tak to je hned krasnejsi..a sice uz ted pri mluveni hrozne funim ..hlavne pri chuzi ale ted si to opradu uzivam a segra ma mesicniho chlapecka..je to zlato ale rikala ze jak se rika at si kazdy uziva dokud je mmco v brise tak ze na tom je neco pravdy..ikdyz to kord ke konci leze uz krkem..takze uzivej si to…me je uz ted lito kdyz si vzpomenu ze za par let az budeme mit s detma splneno ze uz tehu nikdy nezaziju..asi je to i tim ze jsem doma a uzivam si pohodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
11.4.11 21:48

Viděla jsem název diskuze, a říkám si „sakra, kdo o mě píše“? :lol: Já mám ještě chlapa, kterej když stojí bokem, tak je prakticky neviditelnej, sama jsem normálně mrňavá, akorát s velkejma prsama, teď to dohnalo břicho, takže jsem kulička na nožkách. Chlap mi říká soudku, kulatino a tak vůbec, ale nikdy mě nenapadlo, že bych s tím měla mít nějakej problém… v modelku 180cm se asi neproměním, kdyby mě chlap neměl rád takovou, jaká jsem, tak by se mnou asi nebyl a zbytek nemá cenu řešit. Řeším, jak se cítím - jestli mi třeba je zrovna blbě a podobně - ne, jestli jsem kulatá, šišatá nebo hranatá. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.4.11 21:51

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak jsem si nejdřív říkala, jestli náhodou nejsem schizofrení a nějaké mé druhé já se sem nepřipojilo pod jiným nockem a nezaložilo tuhle diskuzi :-D
Jsem na tom naprosto stejně, jen že já ještě před těhu vypadala na 5. měsíc :-D. Taky měřim 156cm, ale začínala jsem asi na 65kg, teď mám asi něco přes 75kg a jsem v 32+0. Taky mě to strašně trápilo, lidi si už v 5. měsíci mysleli, že za chvilku budu rodit a já z toho byla strašně nešťastná, jak jsem chěla mít jen takové to malé roztomilé bříško… Do toho jsem celá popraskala, prsa mi začínají povadávat a nohy mě nenesou. Taky, jak by ty naše malé kostričky mohly tohle unést, že?
Taky se nefotím, protože u mě není o co stát. Ale víš co, každá jsme nějaká a proč řešit to, co už nezměníme :-). Já už teď řešim spíš to, že ještě nemám vůbec připravenou výbavičku a vůbec se mi do ní nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
11.4.11 21:59
hefilka píše:
Ahoj spolu čekatelky - trpitelky. Mám trošku problém s velkým brichem, jsem teprve v 18tt a už ho mám jako normální těhotné v 7 měs. Myslíte si, že to může být tím, že jsem prcek 156cm a plod se prostě nevejde tam kam se má normálně vejít? Ke všemu jsem ještě tlustá začala jsem na 70kg a ted mám 74kg takže se mi ta pneumatika pěkně vypoukla. Máma i babička jsou stejně vysoké jako a já a nepamatují si že by měly takhle velké břicho, ale oni byly štíhlé. Prosím řekněte, že nejsem jediná slonice v 18 tt :-(

ahoj, obecně platí - malá maminka, větší bříško, vysoká maminka (např. já 180cm), malé bříško.
Hlavně že jsi těhu :srdce: to je nejdůležitější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
11.4.11 22:08
petratavali píše:
hefilka píše:
Ahoj spolu čekatelky - trpitelky. Mám trošku problém s velkým brichem, jsem teprve v 18tt a už ho mám jako normální těhotné v 7 měs. Myslíte si, že to může být tím, že jsem prcek 156cm a plod se prostě nevejde tam kam se má normálně vejít? Ke všemu jsem ještě tlustá začala jsem na 70kg a ted mám 74kg takže se mi ta pneumatika pěkně vypoukla. Máma i babička jsou stejně vysoké jako a já a nepamatují si že by měly takhle velké břicho, ale oni byly štíhlé. Prosím řekněte, že nejsem jediná slonice v 18 tt :-(
ahoj, obecně platí - malá maminka, větší bříško, vysoká maminka (např. já 180cm), malé bříško.
Hlavně že jsi těhu :srdce: to je nejdůležitější :palec:

No tak to chci vidět sebe, až budu taky těhu :roll: Já už teď (při 158 cm) vypadám na 5 měsíc.. a když teda menší ženský maj břichulky větší, potěš koště :lol: Moje maminka, když čekala mě, přibrala 20 kg a nemohla si přes bříško zapnout kabát - nedosáhla tam.. Jsem zvedavá co čeká mě :lol:
K tématu - já těhu nejsem, ale jak vidím těhotnou, tak se hned culím jako sluníčko na hnoji a nejraději bych na onu těhulku skočila a ošmatlala ji bříško :mrgreen: Buď šťastná za bříško :-P Mnohé ti ho závidí :-P a jak říkají zkušené - uteče to rychle a budeš určitě ještě s láskou vzpomínat.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí