Malá a tlustá těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
12.4.11 06:38

Hondy, vážně?? Takže mám u druhého naději na pěkné bříško :pankac: :mrgreen:
Je to fakt asi individuální.. Je fakt, že jak jsem vysoká a ač jsem bývala hubená, měla celkem širokou pánev, mimčo fakt mělo hodně prostoru. Třeba pohyby jsem taky cítila mnohem dýl než se píše…
Suik, bříško :palec: Taky se pokusím vyhrabat fotku, mám někde s bříškem těsně před porodem.

• Citovat
  • Upravit
653
12.4.11 06:58

Ahojky :mavam: hele vubec to neřeš a jak říkaj holky užívej si těhotenství.První těhotenství sem tak nevnímala ale druhý sem si pěkně vychutnávala a je fakt že bříško sem měla taky brzy vidět.měřim 155cm a váhu sem měla 63kg a ve třetim měsíci sem měla už 71kg takže nevěš hlavu a naopak si užívej a těš se na mimíska.Ono to bříško zmizí :wink: Taky sem si připadala jak meloun a to sem přibrala 24kg.Šla sem rodit s váhou 86kg.A vyfot si bříško.Budeš mít hezkou vzpominku.Mě mrzí že nemám fotky prvního těhulkování,ale za to ted??mám fotek spousty a ráda si je prohlížim. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
12.4.11 08:13
petratavali píše:
hefilka píše:
Ahoj spolu čekatelky - trpitelky. Mám trošku problém s velkým brichem, jsem teprve v 18tt a už ho mám jako normální těhotné v 7 měs. Myslíte si, že to může být tím, že jsem prcek 156cm a plod se prostě nevejde tam kam se má normálně vejít? Ke všemu jsem ještě tlustá začala jsem na 70kg a ted mám 74kg takže se mi ta pneumatika pěkně vypoukla. Máma i babička jsou stejně vysoké jako a já a nepamatují si že by měly takhle velké břicho, ale oni byly štíhlé. Prosím řekněte, že nejsem jediná slonice v 18 tt :-(
ahoj, obecně platí - malá maminka, větší bříško, vysoká maminka (např. já 180cm), malé bříško.
Hlavně že jsi těhu :srdce: to je nejdůležitější :palec:

Tož to teda nevim, já mám 160cm a celý těhotenství mě nikdo nepustil sednout, na začátku 6. měsíce sem se vdávala v normálních korzetových šatech…Břicho mi vyskočilo asi 10 dní před porodem (tedy ve 31.tt :mrgreen: )…Asi to neplatí úplně obecně. Mně asi do pátýho měsíce kamarádky pořád říkaly, že jim lžu, že sem těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.4.11 09:25
Hotaru píše:
petratavali píše:
hefilka píše:
Ahoj spolu čekatelky - trpitelky. Mám trošku problém s velkým brichem, jsem teprve v 18tt a už ho mám jako normální těhotné v 7 měs. Myslíte si, že to může být tím, že jsem prcek 156cm a plod se prostě nevejde tam kam se má normálně vejít? Ke všemu jsem ještě tlustá začala jsem na 70kg a ted mám 74kg takže se mi ta pneumatika pěkně vypoukla. Máma i babička jsou stejně vysoké jako a já a nepamatují si že by měly takhle velké břicho, ale oni byly štíhlé. Prosím řekněte, že nejsem jediná slonice v 18 tt :-(
ahoj, obecně platí - malá maminka, větší bříško, vysoká maminka (např. já 180cm), malé bříško.
Hlavně že jsi těhu :srdce: to je nejdůležitější :palec:
No tak to chci vidět sebe, až budu taky těhu :roll: Já už teď (při 158 cm) vypadám na 5 měsíc.. a když teda menší ženský maj břichulky větší, potěš koště :lol: Moje maminka, když čekala mě, přibrala 20 kg a nemohla si přes bříško zapnout kabát - nedosáhla tam.. Jsem zvedavá co čeká mě :lol:
K tématu - já těhu nejsem, ale jak vidím těhotnou, tak se hned culím jako sluníčko na hnoji a nejraději bych na onu těhulku skočila a ošmatlala ji bříško :mrgreen: Buď šťastná za bříško :-P Mnohé ti ho závidí :-P a jak říkají zkušené - uteče to rychle a budeš určitě ještě s láskou vzpomínat.. :-P

Hotaru - než jsem byla těhu tak jsem byla stejná jako ty… Viděla jsem těhulku a měla chuť na ní skočit a tulit se s pupíčkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Teď jsem těhu, a říkám si „co ty krávy tak čumí“ :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
12.4.11 10:42

Madi,taky jsem celkem vysoká 175cm a pánev mám takovou…jak se vždy říkalo:„holka ty budeš dobře rodit“ :mrgreen:
Bohužel po druhém těhotenství vypadám asi tak jako při prvním v 7měsíci :zed: nějak se mi to vymklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
12.4.11 10:50

Ahooj holky :mavam:
Tak já měla břicho vidět už ve 4 měsíci :roll: Ale zase se mi to hrooozně moc líbilo :mrgreen: A to Kuba měl 2,7kg.Je fakt že měřím 162 a holka krev a mlíko :lol: A kamarádka je docela vysoká,hubená jak lunt,ale ta mě la fakt baloooon.Tak jsme se batolili spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.4.11 11:11

ja uz pomalu zacinam pocitat s tim, ze poradnej tehotenskej pupek mit nebudu! bud rada, co ja bych za to dala, kdyby me lidi pousteli sednout! jako videt to na me je, ale osmy mesic mi nikdo nehada:/ a brisko jako takovy mi zacalo rust az nekdy v sestym/sedmym mesici, do ty doby jsem vypadala naprosto netehotne! a nabrala sem uz celkem dost, ale roste mi spis zadek nez bricho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.11 19:26

ahoj měřím 158 cm a v těhotenství jsem byla jak balon,břicho mi rostlo sad od prvního dne doktorka na příjmu v porodnici mě řekla,že mám obrovský břicho a to se malej narodil o měsíc dřív tak ani nevím jak bych se valila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky