Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
hele vubec to neřeš a jak říkaj holky užívej si těhotenství.První těhotenství sem tak nevnímala ale druhý sem si pěkně vychutnávala a je fakt že bříško sem měla taky brzy vidět.měřim 155cm a váhu sem měla 63kg a ve třetim měsíci sem měla už 71kg takže nevěš hlavu a naopak si užívej a těš se na mimíska.Ono to bříško zmizí
Taky sem si připadala jak meloun a to sem přibrala 24kg.Šla sem rodit s váhou 86kg.A vyfot si bříško.Budeš mít hezkou vzpominku.Mě mrzí že nemám fotky prvního těhulkování,ale za to ted??mám fotek spousty a ráda si je prohlížim. ![]()
petratavali píše:hefilka píše:ahoj, obecně platí - malá maminka, větší bříško, vysoká maminka (např. já 180cm), malé bříško.
Ahoj spolu čekatelky - trpitelky. Mám trošku problém s velkým brichem, jsem teprve v 18tt a už ho mám jako normální těhotné v 7 měs. Myslíte si, že to může být tím, že jsem prcek 156cm a plod se prostě nevejde tam kam se má normálně vejít? Ke všemu jsem ještě tlustá začala jsem na 70kg a ted mám 74kg takže se mi ta pneumatika pěkně vypoukla. Máma i babička jsou stejně vysoké jako a já a nepamatují si že by měly takhle velké břicho, ale oni byly štíhlé. Prosím řekněte, že nejsem jediná slonice v 18 tt
Hlavně že jsi těhuto je nejdůležitější
Tož to teda nevim, já mám 160cm a celý těhotenství mě nikdo nepustil sednout, na začátku 6. měsíce sem se vdávala v normálních korzetových šatech…Břicho mi vyskočilo asi 10 dní před porodem (tedy ve 31.tt
)…Asi to neplatí úplně obecně. Mně asi do pátýho měsíce kamarádky pořád říkaly, že jim lžu, že sem těhotná ![]()
Hotaru píše:petratavali píše:No tak to chci vidět sebe, až budu taky těhuhefilka píše:ahoj, obecně platí - malá maminka, větší bříško, vysoká maminka (např. já 180cm), malé bříško.
Ahoj spolu čekatelky - trpitelky. Mám trošku problém s velkým brichem, jsem teprve v 18tt a už ho mám jako normální těhotné v 7 měs. Myslíte si, že to může být tím, že jsem prcek 156cm a plod se prostě nevejde tam kam se má normálně vejít? Ke všemu jsem ještě tlustá začala jsem na 70kg a ted mám 74kg takže se mi ta pneumatika pěkně vypoukla. Máma i babička jsou stejně vysoké jako a já a nepamatují si že by měly takhle velké břicho, ale oni byly štíhlé. Prosím řekněte, že nejsem jediná slonice v 18 tt
Hlavně že jsi těhuto je nejdůležitější
Já už teď (při 158 cm) vypadám na 5 měsíc.. a když teda menší ženský maj břichulky větší, potěš koště
Moje maminka, když čekala mě, přibrala 20 kg a nemohla si přes bříško zapnout kabát - nedosáhla tam.. Jsem zvedavá co čeká mě
K tématu - já těhu nejsem, ale jak vidím těhotnou, tak se hned culím jako sluníčko na hnoji a nejraději bych na onu těhulku skočila a ošmatlala ji bříškoBuď šťastná za bříško
Mnohé ti ho závidí
a jak říkají zkušené - uteče to rychle a budeš určitě ještě s láskou vzpomínat..
Hotaru - než jsem byla těhu tak jsem byla stejná jako ty… Viděla jsem těhulku a měla chuť na ní skočit a tulit se s pupíčkem
![]()
Teď jsem těhu, a říkám si „co ty krávy tak čumí“
![]()
Madi,taky jsem celkem vysoká 175cm a pánev mám takovou…jak se vždy říkalo:„holka ty budeš dobře rodit“ ![]()
Bohužel po druhém těhotenství vypadám asi tak jako při prvním v 7měsíci
nějak se mi to vymklo ![]()
Ahooj holky ![]()
Tak já měla břicho vidět už ve 4 měsíci
Ale zase se mi to hrooozně moc líbilo
A to Kuba měl 2,7kg.Je fakt že měřím 162 a holka krev a mlíko
A kamarádka je docela vysoká,hubená jak lunt,ale ta mě la fakt baloooon.Tak jsme se batolili spolu ![]()
ja uz pomalu zacinam pocitat s tim, ze poradnej tehotenskej pupek mit nebudu! bud rada, co ja bych za to dala, kdyby me lidi pousteli sednout! jako videt to na me je, ale osmy mesic mi nikdo nehada:/ a brisko jako takovy mi zacalo rust az nekdy v sestym/sedmym mesici, do ty doby jsem vypadala naprosto netehotne! a nabrala sem uz celkem dost, ale roste mi spis zadek nez bricho ![]()
ahoj měřím 158 cm a v těhotenství jsem byla jak balon,břicho mi rostlo sad od prvního dne doktorka na příjmu v porodnici mě řekla,že mám obrovský břicho a to se malej narodil o měsíc dřív tak ani nevím jak bych se valila
Hondy, vážně?? Takže mám u druhého naději na pěkné bříško

Taky se pokusím vyhrabat fotku, mám někde s bříškem těsně před porodem.
Je to fakt asi individuální.. Je fakt, že jak jsem vysoká a ač jsem bývala hubená, měla celkem širokou pánev, mimčo fakt mělo hodně prostoru. Třeba pohyby jsem taky cítila mnohem dýl než se píše…
Suik, bříško