Malá a tlustá těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10142
11.4.11 22:11
Hotaru píše:
petratavali píše:
hefilka píše:
Ahoj spolu čekatelky - trpitelky. Mám trošku problém s velkým brichem, jsem teprve v 18tt a už ho mám jako normální těhotné v 7 měs. Myslíte si, že to může být tím, že jsem prcek 156cm a plod se prostě nevejde tam kam se má normálně vejít? Ke všemu jsem ještě tlustá začala jsem na 70kg a ted mám 74kg takže se mi ta pneumatika pěkně vypoukla. Máma i babička jsou stejně vysoké jako a já a nepamatují si že by měly takhle velké břicho, ale oni byly štíhlé. Prosím řekněte, že nejsem jediná slonice v 18 tt :-(
ahoj, obecně platí - malá maminka, větší bříško, vysoká maminka (např. já 180cm), malé bříško.
Hlavně že jsi těhu :srdce: to je nejdůležitější :palec:
No tak to chci vidět sebe, až budu taky těhu :roll: Já už teď (při 158 cm) vypadám na 5 měsíc.. a když teda menší ženský maj břichulky větší, potěš koště :lol: Moje maminka, když čekala mě, přibrala 20 kg a nemohla si přes bříško zapnout kabát - nedosáhla tam.. Jsem zvedavá co čeká mě :lol:
K tématu - já těhu nejsem, ale jak vidím těhotnou, tak se hned culím jako sluníčko na hnoji a nejraději bych na onu těhulku skočila a ošmatlala ji bříško :mrgreen: Buď šťastná za bříško :-P Mnohé ti ho závidí :-P a jak říkají zkušené - uteče to rychle a budeš určitě ještě s láskou vzpomínat.. :-P

tak tak, břicho jako blázen, ale hlavně že je :srdce:
hubnout budeš pak - až budeš lítat sem tam za miminkem - přebalit, převlíknout, nakojit, zvednout, nakojit…to je tělák!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
11.4.11 22:25
Vivik píše:
Viděla jsem název diskuze, a říkám si „sakra, kdo o mě píše“? :lol: Já mám ještě chlapa, kterej když stojí bokem, tak je prakticky neviditelnej, sama jsem normálně mrňavá, akorát s velkejma prsama, teď to dohnalo břicho, takže jsem kulička na nožkách. Chlap mi říká soudku, kulatino a tak vůbec, ale nikdy mě nenapadlo, že bych s tím měla mít nějakej problém… v modelku 180cm se asi neproměním, kdyby mě chlap neměl rád takovou, jaká jsem, tak by se mnou asi nebyl a zbytek nemá cenu řešit. Řeším, jak se cítím - jestli mi třeba je zrovna blbě a podobně - ne, jestli jsem kulatá, šišatá nebo hranatá. :twisted:

Nechodis s mym chlapem? Ten je taky jak dvakrat prelozenej vitr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
11.4.11 22:28
korana.kora píše:
Vivik píše:
Viděla jsem název diskuze, a říkám si „sakra, kdo o mě píše“? :lol: Já mám ještě chlapa, kterej když stojí bokem, tak je prakticky neviditelnej, sama jsem normálně mrňavá, akorát s velkejma prsama, teď to dohnalo břicho, takže jsem kulička na nožkách. Chlap mi říká soudku, kulatino a tak vůbec, ale nikdy mě nenapadlo, že bych s tím měla mít nějakej problém… v modelku 180cm se asi neproměním, kdyby mě chlap neměl rád takovou, jaká jsem, tak by se mnou asi nebyl a zbytek nemá cenu řešit. Řeším, jak se cítím - jestli mi třeba je zrovna blbě a podobně - ne, jestli jsem kulatá, šišatá nebo hranatá. :twisted:
Nechodis s mym chlapem? Ten je taky jak dvakrat prelozenej vitr :lol:

Snad nééé… :lol: ale je možný, že někde omylem vlezl do kopírky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
11.4.11 22:32
Vivik píše:
korana.kora píše:
Vivik píše:
Snad nééé… :lol: ale je možný, že někde omylem vlezl do kopírky… :lol:

Tak ono je takovych vic, jen me rozesmalo jak jsi to napsala…popsala jsi skoro uplne nas dva, kdyz jsem byla tehu…kulicka na nozkach :palec: Jen skoda, e nevim, jak mi mladej rikal :think: Kamarad se mi jen smal, ze jsem spolkla globus, a ze mam ovladat svoje chute :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
11.4.11 22:36
korana.kora píše:
Vivik píše:
korana.kora píše:
Vivik píše:
Snad nééé… :lol: ale je možný, že někde omylem vlezl do kopírky… :lol:
Tak ono je takovych vic, jen me rozesmalo jak jsi to napsala…popsala jsi skoro uplne nas dva, kdyz jsem byla tehu…kulicka na nozkach :palec: Jen skoda, e nevim, jak mi mladej rikal :think: Kamarad se mi jen smal, ze jsem spolkla globus, a ze mam ovladat svoje chute :mrgreen:

Jo, on mě pořád sleduje, poslouchá břicho a vůbec, takže má stále nové názvy… mimo ty, co už jsem uvedla, třeba ještě mi říkal „pupkins“. :mrgreen: Jeho to všechno hrozně fascinuje, proto si nějak ani nepřipadám tlustá nebo nepřitažlivá, spíš se musím smát, když vidím, jak zkoumá pupek, a odhaduje, kde má malá jakou končetinu a tak různě si mě měří a poměřuje… paradoxně jsem se za břicho styděla spíš trochu před těhu, protože tam nějaké špíčky byly (a jemu to zřejmě bylo úplně šumák, klasika). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.4.11 22:38
hefilka píše:
Ahoj spolu čekatelky - trpitelky. Mám trošku problém s velkým brichem, jsem teprve v 18tt a už ho mám jako normální těhotné v 7 měs. Myslíte si, že to může být tím, že jsem prcek 156cm a plod se prostě nevejde tam kam se má normálně vejít? Ke všemu jsem ještě tlustá začala jsem na 70kg a ted mám 74kg takže se mi ta pneumatika pěkně vypoukla. Máma i babička jsou stejně vysoké jako a já a nepamatují si že by měly takhle velké břicho, ale oni byly štíhlé. Prosím řekněte, že nejsem jediná slonice v 18 tt :-(

Nečetla jsem celou diskusi, ale je to přesně jak píšeš. Já měla přesně opačný problém - jsem hodně vysoká a bříško mi začalo růst až někdy v 5-6. měsíci :mrgreen: Dr. mi právě vysvětloval, že má mimi ve mě hodně prostoru a že mít ani velké bříško nebudu. Tudíž pro tebe platí opak… Já bych se nestresovala :mrgreen: Naopak jsem si přála to bříško mít, protože mě nestále vytáčeli věty příbuzných, kde to dítě jako mám :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1702
11.4.11 22:42
Vivik píše:
Jo, on mě pořád sleduje, poslouchá břicho a vůbec, takže má stále nové názvy… mimo ty, co už jsem uvedla, třeba ještě mi říkal „pupkins“. :mrgreen: Jeho to všechno hrozně fascinuje, proto si nějak ani nepřipadám tlustá nebo nepřitažlivá, spíš se musím smát, když vidím, jak zkoumá pupek, a odhaduje, kde má malá jakou končetinu a tak různě si mě měří a poměřuje… paradoxně jsem se za břicho styděla spíš trochu před těhu, protože tam nějaké špíčky byly (a jemu to zřejmě bylo úplně šumák, klasika). :lol:

No Vy jste my nebo my jsme byli Vy pres kopirak :mrgreen: Ja se taky pred tehu stydela za bricho-ach ty speky-ale jak se krasne zakulatilo do pevna, konecne jsem byla bez speku :) Nejvic se smal tomu, jak mi richo v tehu hopsalo, kdyz jem se smala ja :D Pak jsme se smali oba a nemohli prestat…ty vzpominky na tehu jsou vazne fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
11.4.11 22:44
korana.kora píše:
Vivik píše:
Jo, on mě pořád sleduje, poslouchá břicho a vůbec, takže má stále nové názvy… mimo ty, co už jsem uvedla, třeba ještě mi říkal „pupkins“. :mrgreen: Jeho to všechno hrozně fascinuje, proto si nějak ani nepřipadám tlustá nebo nepřitažlivá, spíš se musím smát, když vidím, jak zkoumá pupek, a odhaduje, kde má malá jakou končetinu a tak různě si mě měří a poměřuje… paradoxně jsem se za břicho styděla spíš trochu před těhu, protože tam nějaké špíčky byly (a jemu to zřejmě bylo úplně šumák, klasika). :lol:
No Vy jste my nebo my jsme byli Vy pres kopirak :mrgreen: Ja se taky pred tehu stydela za bricho-ach ty speky-ale jak se krasne zakulatilo do pevna, konecne jsem byla bez speku :) Nejvic se smal tomu, jak mi richo v tehu hopsalo, kdyz jem se smala ja :D Pak jsme se smali oba a nemohli prestat…ty vzpominky na tehu jsou vazne fajn :palec:

Tak my se smějem nejvíc, když mi vylejzá pupík… ještě ho mám v takovým trochu důlku, ale když se směju, nebo zakašlu, tak vyleze… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
11.4.11 22:45
madi píše:
hefilka píše:
Nečetla jsem celou diskusi, ale je to přesně jak píšeš. Já měla přesně opačný problém - jsem hodně vysoká a bříško mi začalo růst až někdy v 5-6. měsíci :mrgreen: Dr. mi právě vysvětloval, že má mimi ve mě hodně prostoru a že mít ani velké bříško nebudu. Tudíž pro tebe platí opak… Já bych se nestresovala :mrgreen: Naopak jsem si přála to bříško mít, protože mě nestále vytáčeli věty příbuzných, kde to dítě jako mám :roll: :mrgreen:

Aha, tak takhle to je…je to dany vyskou? Ja jsem totiz potkala slecnu a ta byla hubenoucka a vysoka, ja myslela, ze uz to ma za sebou. Dali ji ke me na pokoj, tak jsem se ji ptala, myslim, ze na to jaky byl porod a ona mi rekla, ze jde druhy den na vyvolani…tak jsem se trosku citila blbe, pac ona vypadala bud jako po porodu, nebo v nejakym 6-7 mesici 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
11.4.11 22:46
Vivik píše:
korana.kora píše:
Vivik píše:
No Vy jste my nebo my jsme byli Vy pres kopirak :mrgreen: Ja se taky pred tehu stydela za bricho-ach ty speky-ale jak se krasne zakulatilo do pevna, konecne jsem byla bez speku :) Nejvic se smal tomu, jak mi richo v tehu hopsalo, kdyz jem se smala ja :D Pak jsme se smali oba a nemohli prestat…ty vzpominky na tehu jsou vazne fajn :palec:
Tak my se smějem nejvíc, když mi vylejzá pupík… ještě ho mám v takovým trochu důlku, ale když se směju, nebo zakašlu, tak vyleze… :lol:

Jojo tomu jsme se taky smali :mrgreen: Vidis, na ten pupik jsem uplne zapomnela…ted se tomu taky smeju jak si vzpominam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
11.4.11 22:50

Tak já ěmla taky brzo bříško vidět a teda měla sjem na koneci mega pupek :mrgreen: . přibrala sjme jen 11kg ale ostatní odhadovali min 20 apak říkali proč tam s tomíkem byla i postýlka :mrgreen: . Bohužel sjme furt říkala že se vyfotim až dýl a nakonec jsme ráda za 2 momontkový fotky v 35tt. Bohužel sjem pak rodila akutně takže už další fotky nebyly :cry: . A pak když sjme viděla fotky tak jsme nevěřila vlastnim očím. kdo je viděl tak neveřil že jsme mohla normálně chodit a mě šlo vše do břicha, žádný otoky ale břicho fakt mega :mrgreen: :mrgreen: a nakonec mě těhu strašně chybí :-? , jsme víc jak rok po císaři a furt mě je to líto že to tak brzo skončilo. tak si těhu zkus užívat a na to že máš větší bříško enkoukej, hlavně když je miminko ok. když malýho vyndali tak říkali že se nediví proč to břicho bylo tak mega :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.4.11 22:54
korana.kora píše:
madi píše:
hefilka píše:
Nečetla jsem celou diskusi, ale je to přesně jak píšeš. Já měla přesně opačný problém - jsem hodně vysoká a bříško mi začalo růst až někdy v 5-6. měsíci :mrgreen: Dr. mi právě vysvětloval, že má mimi ve mě hodně prostoru a že mít ani velké bříško nebudu. Tudíž pro tebe platí opak… Já bych se nestresovala :mrgreen: Naopak jsem si přála to bříško mít, protože mě nestále vytáčeli věty příbuzných, kde to dítě jako mám :roll: :mrgreen:
Aha, tak takhle to je…je to dany vyskou? Ja jsem totiz potkala slecnu a ta byla hubenoucka a vysoka, ja myslela, ze uz to ma za sebou. Dali ji ke me na pokoj, tak jsem se ji ptala, myslim, ze na to jaky byl porod a ona mi rekla, ze jde druhy den na vyvolani…tak jsem se trosku citila blbe, pac ona vypadala bud jako po porodu, nebo v nejakym 6-7 mesici 8-o

No já jsem s bříškem šla k pediatrovi, domluvit se co a jak. A on mi říká, že mám času spoustu a kdypak máte termín. Já mu říkám, že mi to tak brzy nepřijde, za 14 dní a on na mě vyvalil jen oči. Fakt jsem měla i před porodem břicho malé a normálně jsem se ohnula na zem zavázat si boty. Do sedmého měsíce jsem nosila vypasovaný kabát co nosím normálně :mrgreen:
Jo a ještě musím dodat, že celkově jsem přibrala 18 kg a taktéž mi to nikdo nevěřil :lol:

• Citovat
  • Upravit
957
11.4.11 23:21

Tahle diskuze mně pobavila a tak jsem se ponořila do vzpomínek…
Tedy vysoká mamča = malé bříško
malá mamča = velké bříško
tak to já jsem nějaká divná…dva kluky po 9-ti letech.První narozen v lednu a druhý v červenci.První bříško malé,byla krutá zima a já natahovala věčně kozačky a v pohodě.Druhé bříško bylo mega,měla jsem pocit,že se převážím při mírném předklonu :roll: U obou jsem přibrala kolem 20-ti kilo-shoda :mrgreen:
Každopádně tak nebo tak milá zakladatelko užívej si krásného těhotenství,bříška a i toho,že tě lidi pouští sednout v MHD :mrgreen:
A foť,třeba si to pak stáhni do pc a podívej se na to za rok nebo dva a uvidíš jak se ti to bude líbit :wink:
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.4.11 06:31

Ahoj, já myslím, že tohle je silně individuální i mezi mrňousama :-D. Já mám 150 cm a že jsem těhotná na mě pořádně bylo vidět až v sedmým měsíci, jinak jsem to byla schopná šikovně maskovat. A štíhlá taky moc nejsem, ale pěkně oplácaná, takže docela dlouho bylo moje těhtenský břicho vlasntě stejně velký jako původní pneumatika. Přibrala jsem asi dvě kila.

myslím, že to spíš souvisí s množstvím plodové vody, asi jí máš víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.4.11 06:35

Nejsem si jistá, ale tohle je tak osmej měsíc, teda po ránu nenajedená, pak trochu vylezlo…

ach jo, teď vypadám mnohem hůř. To těhotenský břicho mělo aspoň nějakej tvar a nebylo tak rozkydlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí