Mindráky z postavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
18.4.11 16:27

RomcaS: Váha doma je za trest.. stojim na ní skoro denně, někdy i dvakrát :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.4.11 16:58

pro Aja1982: jakej zátěžovej test myslíš, na cukrovku? jestli jo, tako tom mi povídej, já naněm byla minulou středu a jak mám ráda sladký, tak po tomhle hnusu sem ho celej den nemohla vidět, byla sem ráda, že sem jim to tam nevyhodila. Jinak u mě to funění je jak kdy, včera mi bylo zle, ale dnes sem prošla město a v pohodě. Když si vždy u dr. stoupnu na váhu, tak si říkám třeba nic nepřiberu, ale vždy to je horší, to se mi asi ještě před měsícem podařilo jednou za měsíc přibrat jen půl kila a ještě sem měla strach že asi málo přiberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
18.4.11 17:50

Tak to já chodím na kontrolu jednou za měsíc a vždy mám 3 kila nahoře.Nevím jak to,ale jsem nějakej špekoun,kterej rád přibírá nebo já už fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
18.4.11 17:51
Aja1982 píše:
Sonam: jo o tom funění mi mluv, vyjdu jen pár schodů a jsem udýchaná jak kdybych běžela maraton, celulitida to je kapitola sama o sobě, a ten spánek taky děs. Bývala jsem spáč a nevzbudila mě ani sbíječka a teď??? Každý přetočení z jednoho boku na druhý mě vzbudí, každej kosák co si zazpívá pod oknem mě budí.. :zed:
Teď jsem byla ve městě, prolezla x krámů a sehnala tričko.. jedno blbý tričko, co by mi bylo. V týdnu mě čeká zátěžový test, takže na tu sladkou břečku se fakt netěšim.

S tím spaním to mám to samé.Jak kdy.Většinou,když jdu v noci na záchod nebo k ránu tak už pak těžko usínám.A to jsem byla taky velkej spáč.Musíme to nahonit pač jak budeme mít malé tak toho moc nenaspíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
19.4.11 08:28

Poslednu dobu aj ja zle spim, stale sa budim a pretacam.

Tak uz som skoncila s jogou a turistikou, vcera na kontrole ma doktorka nepotesila, povedala mi, ze sa mi skratil krcok, co ma byt 40 mm, mam 36 mm, povedala, ze musim mat kludovy rezim, vela lezat s podlozenou panvou, ze to takto musi ostat aspon do 34 tt a mam brat magnezium. Moja vaha ju nejako neznepokojovala. Rozlucila sa so mnou, ze majte sa pekne a vesele priberanie. Ale kaslat na kila, hlavne nech tam maly ostane este aspon tych 9 tyzdnov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.4.11 08:48

No tak to jsme na tom podobně, já tohle mám asi od dvacátýho týdne, ale mám jen 24mm, ale zatím se neotvírám, nález je už přes měsíc stejný, tak sem začla aspon chodit na trošku delší procházky, pokud by se to na kontrole zhoršilo, tak budu muset ubrat. Taky sem se hodně bála. ALe po tom magnézku se mi to zlepšilo i když křeče bolení vazů občas stejně mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
19.4.11 10:15

No ja som sa dost zlakla, teraz som v 25 tt, to sa mi zda strasne skoro na taketo veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.4.11 10:25

Jo máš pravdu, je to hodně brzo, ale co sem četla diskuze, tak to některý holky mívaj. Já už to mám pod hranicí co se posílá do nemocnice, u tebe mi to přijde ok vzledem k tomu že 30mm je běžná délka čípku, důležitější je zda ti nenaléhá hlavička nebo se neotvíráš. To já zatím nemám, tad bud ted v klidu a uvidíš zda se to zlepší abys mohla aspon trochu chodit, já kdybych měla takový nález jako ty tak sem úplně v pohodě, ale zas nevím jak na tom celkově si čípek se ti vlastně zkrátil jako mě o 6mm ale máš ho ješě dostatečně dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
19.4.11 10:44

Mne o 4mm. Dr. mi povolila „max. vychadzky do cukrarne s kamaratkami“. Tak mozno som si sama na vine, ze som chodila na tury a na jogu, ale vsetko bolo v pohode a ja som chcela byt ako tak v kondicii, zase si myslim, ze som to az tak neprehanala, vzdy som davala pozor, aby som sa moc nezadychala a neunavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.4.11 11:08

NO to máš asi určitě od těch túr, prože mě se asi zkrátill z toho že jsem každý den chodila rychlou chůzí asi dva kilometry k našim, tahala tašky s nákupem, vytírala, taky sem chtěla mít kondici, do toho ještě chodila na těhu cvičení, jenže mě braly křeče do břicha a tvrdlo, což sem nevěděla. Takže ted doma dělám jen lehčí práce a chodim na kratší procházky. Jakmile ti bude tvrdnout břicho, tak musíš ležet. I když mě ted tvrdne většinou když ležim, ale dr říkal že to je jak malej kope, tak dráždí dělohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
19.4.11 11:12

Tvrdne mi brusko tak 5× denne, zacala som brat aj magnezko. Tak uz som zrusila vsetky akcie, kde som planovala ist, budem len v praci a doma a doma to nebudem prehanat s varenim, zehlenim a upratovanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.4.11 11:28

No když je t do desítí tvrdnutí za den je to ok, taky senemá dlouho stát a dlouho chodit. Prostě vše pomalu, aby se břicho zbytečně nenamáhalo. Já byla taky hodně neštastná, že budu ležet a bála sem se nemocnice, no snad se mi to nezhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.4.11 17:24

S tím tvrdnutím bříška mám taky zkušenosti, brala jsem Magne, nejdříve 3 x denně po dvou, pak 3 x denně po jednom. Žádná extra změna nenastala, hlavní je moc nechodit. Jen kratší procházky a hodně ležet. Doktor mi hrozil zase nemocnicí (ležela jsem tam během těhu dvakrát s hematomem :-( ), tak radši dodržuju. Když jdu na „delší“ procházku, posedávám na lavičce a dělám si přestávky.
Jinak RomcaS: Jojo, myslím ten test na cukrovku. Byla jsem jednou a humus, tak teď se přemlouvám, protože v tomhle týdnu tam musim jít.. fuuuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
19.4.11 17:42

Ahojte holky,
já byla dnes plavat a pak se ještě projít.Nohy mám nateklé jak konve.To jsou ty včerejší 2 kila beztak.
Mě to bříško tvrdne taky,ale dr.nic neříkal tak jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
19.4.11 17:44

Sonam tak vidíš dr. ti na váhu nic neříkala tak můžeš být v klidu.Za to mě dr.vždy něco řekne.Na kontrolu jdu 3.5. tak jsem zvědavá co mi zas řekne.Už se toho děsím a jestli ještě přiberu tak už mě klepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí