Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sonam- já jsem ve 24tt měla už cca +15kilo,možná víc.Pak se to na pár týdnů zastavilo i když jsem jedla pořád sladký a po 30tt začala jít váha opět nahoru a to dost rychle:-(Vim,že si zato můžu taky sama,s takovou sestavou jídelníčku se to dalo čekat,ale já si nemůžu pomoct,zeleninu do sebe nedostanu vůbec to se mi příčí v krku,takže jim jogurty,ovoce,pečivo a spoustu sladkýho ![]()
Ja si aj spravim salat, lenze sa z toho nenajem. Tiez potom tlacim napr. pecivo so syrom. Proste som stale hladna
a ked som hladna, tak som nervozna. Nastastie aspon v noci sa ovladam a pockam do rana, nechodim vyjedat chladnicku
ale aj tak je to hrozne. Kto robi tie tabulky, ze zena ma pribrat 9 - 12 kg? ![]()
sonam píše:
Ja si aj spravim salat, lenze sa z toho nenajem. Tiez potom tlacim napr. pecivo so syrom. Proste som stale hladnaa ked som hladna, tak som nervozna. Nastastie aspon v noci sa ovladam a pockam do rana, nechodim vyjedat chladnicku
ale aj tak je to hrozne. Kto robi tie tabulky, ze zena ma pribrat 9 - 12 kg?
mam to taky přesně jak píšeš..pořád hlad:(
A nečekáš taky holčičku,že jdeš po sladkym? ![]()
Já znám jen jednu,co přibrala taky 30 kilo,před těhu byla hubenounká 55kilo,po porodu jí zůstalo skoro 90 a dodnes to nezhubla,nejde jí to shodit-je to už 5 let ![]()
Daniella82 píše:sonam píše:mam to taky přesně jak píšeš..pořád hlad:(
Ja si aj spravim salat, lenze sa z toho nenajem. Tiez potom tlacim napr. pecivo so syrom. Proste som stale hladnaa ked som hladna, tak som nervozna. Nastastie aspon v noci sa ovladam a pockam do rana, nechodim vyjedat chladnicku
A nečekáš taky holčičku,že jdeš po sladkym?
Já znám jen jednu,co přibrala taky 30 kilo,před těhu byla hubenounká 55kilo,po porodu jí zůstalo skoro 90 a dodnes to nezhubla,nejde jí to shodit-je to už 5 let
To mi ani nehovor, ja si neviem predstavit, ze by mi to ostalo. Cakam chlapceka. Na sladke som vzdy bola, ale prve tri mesiace tehu mi skoro vobec nechutilo, ved som ani tak nepriberala, ale od stvrteho akoby sa to telo snazilo dohnat ![]()
Nasa pribuzna pribrala 28 kilo len za 7 mesiacov tusim, potom sa prestala vazit, potom mala druhe dieta a az teraz to zhodila, v poslednych rokoch.
Jedna známá měla postavičku, jak modelka, v těhotenství nabrala asi 18 kg, porodila a už zas vypadá jak před tím…to má někdo štěstí
to je určitě i v genech
já už jsem 38. týdnu taky 18 kg navrch, ale mě to tak dobře dolů beztak nepůjde, se nechci vidět to bude hnus…všechno povadlý… ![]()
Já myslím že jde vše, ale chce to pevnou vůli. Před těhu jsem pravidelně cvičila a sportovala abych si udržela hezkou postavu, pak mě začly trochu přepadat chutě na sladký, ale jakmile sem začla víc nabírat, tak sem to hned omezila. Ted sice nabírám stejně i když jim, ale asi to není zas tak strašný když čtu, co maj jiný v tom týdnu co já. Ale pak chci stejně zas jak to bude možný cvičit, ani né tak kvůli hubnutí ale zpevnění. Myslím že každý může zhubnout, ale není to zadarmo ale musí se chtít. Jsem ráda že mě nepostihly ty těhotenský chutě a nebude to pro mě zas až tak strašný po porodu se dostat do normálu. Je to o tom zda se člověk dokáže ovládat nebo na to kašle. Myslím že kdybych se začla cpát, tak pak mám taky pořád hlad, kdysi jsem si tou žravostí taky prošla, ale pevnou vůlí jsem proti ní zvítězila.
sonam píše:
riká se,ze optimalni vaha je 12 - 15,ale ja te uklidnim jsem na tom podobne jako Daniella82.. ve 24 jsem mela navrh 11 a dneska ve 27tt mam 14kg
Holky já letim posladkym jak slepice po flusu a cekam kluka ![]()
To já čekám taky kluka a mám chutě víc na sladký, takže asi to na to nemá vliv.
IvaX píše:
Jedna známá měla postavičku, jak modelka, v těhotenství nabrala asi 18 kg, porodila a už zas vypadá jak před tím…to má někdo štěstíto je určitě i v genech
já už jsem 38. týdnu taky 18 kg navrch, ale mě to tak dobře dolů beztak nepůjde, se nechci vidět to bude hnus…všechno povadlý…
Už jste viděly těhotnou Milu Jovovitch?
http://img.dailymail.co.uk/…_468x760.jpg
A jaká je to normálně křehotinka ![]()
chuanitka píše:IvaX píše:Už jste viděly těhotnou Milu Jovovitch?
Jedna známá měla postavičku, jak modelka, v těhotenství nabrala asi 18 kg, porodila a už zas vypadá jak před tím…to má někdo štěstíto je určitě i v genech
já už jsem 38. týdnu taky 18 kg navrch, ale mě to tak dobře dolů beztak nepůjde, se nechci vidět to bude hnus…všechno povadlý…
A jaká je to normálně křehotinka
Tyyyjo..ta má taky tak 30kilo+ odhadem ![]()
chuanitka píše:IvaX píše:Už jste viděly těhotnou Milu Jovovitch?
A jaká je to normálně křehotinka
jo jo viděla jsem i jiný fotky, na nich vypadala fakt chutně, ale jak porodila, tak už zas vypadá, jak předtím.....to se někdo má…
Holky to zhubnem.Musíme si věřit a půjde to.Sice nevím jak,ale ano.
No budeme musiet, neviem si predstavit takto chodit po svete ![]()
No to jsme na tom stejně.Takže po porodu šupky na to a kila dolů.Nebude to tak snadné,ale nějak to přece jít musí. ![]()
já spoléhám na to že snad při té honičce s mimkem nebudu mít čas, tak žrat a budu se beztak i víc hýbat, tak doufám,že ty špeky snad slezou… ![]()