Mindráky z postavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6311
16.4.11 09:08

No ale tolko urcite nejem, aby mi vaha povedala plus 12,3 :cert: minuly vikend som mala plus 10. Ako sa daju pribrat dve kila za tyzden, nechapem. Ved to nemoze ist tak rychlo hore :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
16.4.11 11:28
sonam píše:
No ale tolko urcite nejem, aby mi vaha povedala plus 12,3 :cert: minuly vikend som mala plus 10. Ako sa daju pribrat dve kila za tyzden, nechapem. Ved to nemoze ist tak rychlo hore :zed:

Já měla vždy období,že jsem nepřibrala za 14 dní-3 týdny ani kilo i když jsem hodně jedla a pak najednou za další týden jsem přibrala 4 kila :nevim: a voda to určitě nebyla.. takže to možný je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
16.4.11 19:50
sonam píše:
No ale tolko urcite nejem, aby mi vaha povedala plus 12,3 :cert: minuly vikend som mala plus 10. Ako sa daju pribrat dve kila za tyzden, nechapem. Ved to nemoze ist tak rychlo hore :zed:

Když jsem řekla dr.,že jsem přibrala kilo za dva dny tak mi řekl,že je to voda,která se ve mě hromadí.A s tím holt člověk nic neudělá.Zmrzka byla výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
16.4.11 19:52

Dnes pro změnu jsme se šli projít a dala jsem si opět zmzku točenou.A nastává večer a já mám opět žravku.Jdu si dát chleba s vajíčkovou pomazánkou a uvidíme čím budu pokračovat dál.Jsem hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
16.4.11 20:14

my sme boli celi den na vylete, tam som toho zjedla len tak primerane, ale teraz som mala sosovicu s vajickom a par kuskov ovocnej bublaniny, co som vcera piekla. Tak ale mala som minimalne 5 hodin chodze, snad sa to nejako vyrovna :)

ze to je voda, uvidim asi az po porode, ako to pojde dole. Vzdy som bojovala s tym, aby som mala max 63 kg na 169 cm, tak sa bojim, kolko to zhadzovanie potrva. Zadarmo to nikdy nebolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.4.11 21:13

Též jsem byla dneska celý den pryč, takže během dne KFC a teď večer během hodiny jsem zbouchala zapečený brambory, jahody s cukrem, pudink, jablko.. a to si myslím, že zdaleka není konec. Nevím proč, ale mám čím dál víc „žravou“.. říkám si, že nemůžu, ale nedá mi to, jdu, strčim hlavu do lednice a už jí čistim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
17.4.11 07:06

Ahoj holky, já spíš začínám řešit co na sebe, když se začíná oteplovat. Uvědomuju si že břicho roste víc a víc a já sem jak koule. Pnou mě kalhoty a řešim jaký vzít triko vůbec k leginám a vůbec si zvykat že budu muset ukazovat svůj pupek. Pro J-zycek, prosím tě ty otékéš že ti doktora řekla že zadržuješ vodu? Já se taky děsim každý kontroly za 14 dní kolik budu mít navíc a přitom jim pořád stejně jen břicho je větší. Tak bych byla ráda kdybych nabírala taky jen vodu, ale já teda neotékám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
17.4.11 10:07

Ja som zvedava, co mi v pondelok na kontrole povie dr., ked zisti, ze mam plus 7 kg od poslednej poradne pred mesiacom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
17.4.11 10:12

Já už obleču, jen jedny těhotenský kalhoty (a i ty mě trochu tlačí) obuju jen jedny tenisky (a ty mi byly původně trochu větší)normální tričko neobleču, ty větší už taky ne už i jedno těhotenský je mi tip ťop…mikinu zapnu už jen jednu a jeden svetr…bundu už nezapnu žádnou…ještě že už je celkem teplo, takže chodím s rozepnutou… :oops: No je to síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
17.4.11 10:30

Ja tiez uz neobleciem ziadne veci spred tehu, mikinu zapnem len jednu. Som rada, ze mi porod vychadza uprostred leta, lebo tehu oblecenie je dost drahe a to som kupovala len trojo nohavic a nejake tricka a jedny saty, plus jedny teplaky a nocne kosele. Keby som mala kupovat svetre a kabat, uff :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
17.4.11 11:24
RomcaS píše:
Ahoj holky, já spíš začínám řešit co na sebe, když se začíná oteplovat. Uvědomuju si že břicho roste víc a víc a já sem jak koule. Pnou mě kalhoty a řešim jaký vzít triko vůbec k leginám a vůbec si zvykat že budu muset ukazovat svůj pupek. Pro J-zycek, prosím tě ty otékéš že ti doktora řekla že zadržuješ vodu? Já se taky děsim každý kontroly za 14 dní kolik budu mít navíc a přitom jim pořád stejně jen břicho je větší. Tak bych byla ráda kdybych nabírala taky jen vodu, ale já teda neotékám.

Nohy mám nazeklé fest.Kolem kotníku a připadá mi,že i v obličeji jsme opuchlá.Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
17.4.11 11:26

Tak já chodím jen v těhu věcech.Bunda žádná,mikina asi jen jedna a jinak nic nemám.Taky jsem zvědavá do čeho se budu oblékat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
17.4.11 11:32
xangel87 píše:
Upřímně, co bych dala za celulitidu, té se dá zbavit ( i když pracně), já mám víc strií než kůže po těhu a ty už jsou na furt :-?

Jsem na tom úplně stejně.. :evil: beru to jako daň za tak krásnou princeznu :mrgreen: a navíc, po porodu s tím určitě něco půjde dělat, teď na to kašli :kytka:

• Citovat
  • Upravit
53
17.4.11 12:46

Mám jedny těhu legíny a dvoje těhu kalhoty.. maximálně dva svetry a asi tři trička, boty naštěstí dobrý, kotníky ani nohy nateklé nemám, bunda žádná, jedna vesta, která zaplá drží jen silou vůle. Takže tohle všechno střídám.. Vím, že mě čeká nakoupit něco na jaro a léto a vůbec se netěším. Těhotenské věci se mi moc nelíbí, nemůžu si pomoct, ale všechno je takový… prostě jak pytel a navíc drahý :-( Nevim proč si myslí, že když je ženská těhotná, že se musí oblíkat jak hastroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
17.4.11 13:14

Drahe to je, ale inak ja som nasla obchod s vkusnymu tehu vecami, vola sa Brendon, neviem, ci ho mate aj vy v CR. Kupila som si tam dvoje dlhe a jedny kratke nohavice, vyzeraju uplne normalne, len maju pas na brusko, a dve tricka s kratkym a asi dve s dlhym rukavom. tricka tam stoja okolo 18 eur, nohavice dost, cca 60 eur. Tak ale co mam nosit :nevim: v C&A a klasickych obchodoch, aj ked maju tehu oddelenie, nic na moju velkost nemali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí