Mdloby a nízký tlak v těhotenství

388
13.4.11 08:53

Mdloby

Já tedy rozhodně nepatřim mezi ty co, si užívají těhotenství,teďka jsem došla z pošty,kde jsem sebou sekla a nejaka pani mi dava nohy nahoru… uff,to je pekny zacatek dne… :oops: :zed: Je normální,že mám v těhu nízky tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4257
13.4.11 09:00

Ahoj,

u mě to bylo naprosto normální u obou tehotenství. V tom druhém jsem měla štěstí,že jsem vozila kočárek - měla jsem oporu! :wink:

Jednou jsem šla v prvním těhotenství cestu domu od MHD,která normálně trvala 5 min půl hodiny. Co pár metrů jsem se musela opřít,dřepnout… :zed:
Sestřička u dr. mi pak řekla,že je lepší nižší jak vyšší… :-?
Nejvíce mi pomáhalo pravidelně jíst a pít - prostě jsem nesměla mít ani náhodou pocit hladu. Takže v kabelce stále svačinku a pití s sebou… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.4.11 09:03

Ahoj,ano v těhu je normální nižší tlak :-? Já trpím stavy na omdlení už od téměř začátku těhu :-( Je to děs :-x Nejlepší je nosit sebou studený pití a jak se necítím nejlíp,tak se napiju a přikládám si lahev na čelo,na hrudík… nejlepší je odejít na vzduch a tam to rozdýchat a hlavně nikam nechodím sama,vždycky s doprovodem :wink: Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
13.4.11 09:04
Ahojky,tak to jsem si oddychla,me ted rekla znama ze to neni moc normální,ale volala sem mamče a měla to samé :roll:
KacenkaK píše:
Ahoj,

u mě to bylo naprosto normální u obou tehotenství. V tom druhém jsem měla štěstí,že jsem vozila kočárek - měla jsem oporu! :wink:

Jednou jsem šla v prvním těhotenství cestu domu od MHD,která normálně trvala 5 min půl hodiny. Co pár metrů jsem se musela opřít,dřepnout… :zed:
Sestřička u dr. mi pak řekla,že je lepší nižší jak vyšší… :-?
Nejvíce mi pomáhalo pravidelně jíst a pít - prostě jsem nesměla mít ani náhodou pocit hladu. Takže v kabelce stále svačinku a pití s sebou… :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
13.4.11 09:05
Dekuji ti, :-) tak to me zase strasi lidi,ze bych to mela hlasit na gynde ze to neni normální atd
Kvaky píše:
Ahoj,ano v těhu je normální nižší tlak :-? Já trpím stavy na omdlení už od téměř začátku těhu :-( Je to děs :-x Nejlepší je nosit sebou studený pití a jak se necítím nejlíp,tak se napiju a přikládám si lahev na čelo,na hrudík… nejlepší je odejít na vzduch a tam to rozdýchat a hlavně nikam nechodím sama,vždycky s doprovodem :wink: Drž se :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
13.4.11 09:08

Já sem se odporoučela na ultrazvuku :D Chvilku sem měla natažený nohy, začlo mi být mdlo, tak sem řekla, že si musím sednout a najednou se mi zdá nějakej sen :lol: proberu se, kolem mě frmol, já nohy hore :mrgreen: Byla sem mimo tak půl minuty, docela dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.4.11 09:09

Říct to můžeš,ale asi ti moc nepomůžou :-? Já si dávám,tak jednou za měsíc slaboučký kafe a v lednici mám coca colu,kterou nesnáším,ale na nízký tlak když je to hodně špatný,tak mi pomáhá,stačí si jen párkrát cucnout,když je vychlazená,fakt to pomůže :wink: No jo no hold někdo má těhu v pohodičce a někdo si to protrpí,hlavně že jsou mimi v pořádku :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
13.4.11 09:16

já jsem sebou flákla - v trafice,u doktora v čekárně (naštěstí už u sestřičky), na krvi při odběrech, no a pak jsem měla takové ty mdloby,kdy jsem to rozdýchala… :zed:

Já jsem ten typ,co člověka - jakéhokoliv - předem upozorní,že omdlím. Takže největší šok ze mě měl ten mladý hoch v trafice… :mrgreen: Pak jsem dostala colu a noviny zadarmo - jak byl se mě v šoku a modlil se at už jsem pryč! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
13.4.11 09:21

Jj, u mě tomu taky předchází věta: „Asi omdlím.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.4.11 09:21
BabyNicole píše:
Já tedy rozhodně nepatřim mezi ty co, si užívají těhotenství,teďka jsem došla z pošty,kde jsem sebou sekla a nejaka pani mi dava nohy nahoru… uff,to je pekny zacatek dne… :oops: :zed: Je normální,že mám v těhu nízky tlak?

To nemusí být nízkým tlakem, ale i tím, že se ti dítě „opře“ o dutou žílu a jak ji přiškrtí, udělá se ti špatně. Já kvůli tomu měla na konci prvního těhu dokonce zakázáno sama cestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
13.4.11 09:23
KacenkaK píše:
já jsem sebou flákla - v trafice,u doktora v čekárně (naštěstí už u sestřičky), na krvi při odběrech, no a pak jsem měla takové ty mdloby,kdy jsem to rozdýchala… :zed:Já jsem ten typ,co člověka - jakéhokoliv - předem upozorní,že omdlím. Takže největší šok ze mě měl ten mladý hoch v trafice… :mrgreen: Pak jsem dostala colu a noviny zadarmo - jak byl se mě v šoku a modlil se at už jsem pryč! :wink:
:mrgreen: tak ja mela v tehu naopak tlak vysoky a stavy na omdleni jsem mela taky celkem casto.JE to normalni, ze se tehotnym obcas zamota hlava, ja snad neznam ani jednu, co by v tehu stavy na omdleni nemela.zase te nekdo strasi, nizky neni tak hrozny jako vysoky,me strasili opravnene, vysoky tlak je horsi, ja skoncila s lekama v kabelce. na nizky muzes max. kafe.jinak lehnout na levy bok, nozky nahoru a rozdychavat, mne pomohlo otevreny okno.jak je nekde zatuchly vzduch, nemusim bejt ani tehu a padam k zemi taky :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
388
13.4.11 09:26
Myslíš,ale su na začátku 4.mesice :roll:
Amabilis77 píše:
BabyNicole píše:
Já tedy rozhodně nepatřim mezi ty co, si užívají těhotenství,teďka jsem došla z pošty,kde jsem sebou sekla a nejaka pani mi dava nohy nahoru… uff,to je pekny zacatek dne… :oops: :zed: Je normální,že mám v těhu nízky tlak?
To nemusí být nízkým tlakem, ale i tím, že se ti dítě „opře“ o dutou žílu a jak ji přiškrtí, udělá se ti špatně. Já kvůli tomu měla na konci prvního těhu dokonce zakázáno sama cestovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.4.11 09:45

Příspěvek upraven 04.02.16 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
13.4.11 09:48

Taky jsem měla v obou těhotenstvích nízký tlak - mám ho teda nižší i normálně. Omdlela jsem při odběrech asi ve 4 měsíci, potom už si na mě dávaly sestřičky pozor a vždycky mi braly krev vleže - to bylo dobrý :mrgreen: . Jo a ke konci jsem se vždycky dostala na skoro normální tlak, nejhorší byly ty začátky těhu… tak vydrž, třeba se ti to taky trochu srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
13.4.11 09:55
Gábi přesně jak popisuješ polilo me horko,pot no nevidela jsem na obcanku. Koukám,že v tom nejsu sama :think:
gabi.design píše:
Já sebou sekla takhle v kině. Nebýt přítele, který mě zachytil, tak jsem měla asi rozbitou hlavu a pak málem v buse, kde mě stačili pustit sednout. Ovšem jsem myslela, že umírám - pískot v uších, polilo mě horko, před očima žluto a najednou jsem nic neviděla, přítel na mě cosi mluvil, ale já nebyla schopná odpovědět. Nejhorší bylo období někdy mezi 14 a 22.týdnem, to se mi dělalo zle všude, nemohla jsem delší dobu stát, být mezi lidma, nic. Nakupovat chodil přítel a já seděla doma a ani jsem se nehla. U mě to nebylo nízkým, ale hodně kolísavým tlakem. Každopádně po tom 22.týdnu to přešlo a od té doby mám naštěstí klid. Výborná je na to Cola, přítel tenkrát v kině běžel pro Colu a po té jsem se hodně rychle vrátila do normálu a občas jí popíjela doma, když se mi začala motat hlava apod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí