Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za dobrotu na žebrotu. Myslela jsi to dobře, ale asi to nebyl „kamarád“. Vykašli se na to
.
@Anonymní píše:
Už je to rok a pořád mi to vrtá hlavou.
Chápu
.
@bambooska my ted budem prudit co vsude? ![]()
Zakl. Opij ss, jestli uz muzes pit a pak se nanej zvysoka vykaslat. smaymzat cislo, fb std ![]()
Dost by mě urazilo, kdyby mě někdo řekl, ať už ho neotravuju. Dokonce si myslím, že i dobrý kamarád, který by už neměl chuť se scházet by to takto neřekl. V mládí jsem zažila něco podobného. Kamarád, který se objevoval v mé blízkosti stále více nadbíhal a postupně jsem zjistila, že mi je to nepříjemné a že mu nejde o kamarádství, ale chce víc. A to se mi tak znechutil, a při všech náznacích, že tudy cesta nevede, neviděl, neslyšel. Pak jsem musela taky rázně zakročit, a říct to jasněji a přestala se s ním stýkat. Nikomu se nevnucuj, kdo o to nestojí a zařiď si život po svém. Hrozné je, že to prožíváš rok. To nemáš nikoho, kdo by ho zastoupil?
@jenika1 Stáhl většinu lidí na svou stranu. Bohužel stejný pošuk jako byl on už asi není
Třeba ty pomluvy a lži o něm byli pravdivé a už se k tobě nedokáže chovat jako dříve..
zase najdeš někoho, kdo zastoupí jeho místo
![]()
Omlouvám se, ale musím anonymně…
Mám splín.. Už delší dobu a dost mě trápí, bolí… K věci. Měla jsem kamaráda, ale asi to nebyl pravý kamarád. Zažívali jsem spolu dost srandy, mraky zážitků, souznění, kecání… Pak se ke mě začali dostávat od lidí bolestivé pomluvy a lži o něm. Jsem průkopníkem pravdy.. Šla jsem za ním, v klidu si popovídat, co o něm šíří lidé, co se honosí titulem kamarád… Pochopil, vzal na vědomí. Šel za těma lidma… Promluvil si… Vše bylo otočeno proti mě… Uvěřil… Otočil se proti mě, pomalu a pak na plno. Přesto mi tvrdil, že chce vědět, kde je pravda. Už mi neuvěřil. Asi to nebyl takový kamarád. Nikdy mezi námi k ničemu nedošlo, vztah pouze kamarádský… Tak mi řekněte, proč to tak bolí???

Teď, mě špiní. Nechal vzkázat, že ho nemam otravovat.. Začal se mi vyhýbat. Nechce si promluvit… Zkoušela jsem se od toho odprostit, ale cokoliv pomáhá na chvíli…