Mé bolavé místo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.3.15 03:17

Mé bolavé místo

Omlouvám se, ale musím anonymně…

Mám splín.. Už delší dobu a dost mě trápí, bolí… K věci. Měla jsem kamaráda, ale asi to nebyl pravý kamarád. Zažívali jsem spolu dost srandy, mraky zážitků, souznění, kecání… Pak se ke mě začali dostávat od lidí bolestivé pomluvy a lži o něm. Jsem průkopníkem pravdy.. Šla jsem za ním, v klidu si popovídat, co o něm šíří lidé, co se honosí titulem kamarád… Pochopil, vzal na vědomí. Šel za těma lidma… Promluvil si… Vše bylo otočeno proti mě… Uvěřil… Otočil se proti mě, pomalu a pak na plno. Přesto mi tvrdil, že chce vědět, kde je pravda. Už mi neuvěřil. Asi to nebyl takový kamarád. Nikdy mezi námi k ničemu nedošlo, vztah pouze kamarádský… Tak mi řekněte, proč to tak bolí??? :nevim: :,( :(
Teď, mě špiní. Nechal vzkázat, že ho nemam otravovat.. Začal se mi vyhýbat. Nechce si promluvit… Zkoušela jsem se od toho odprostit, ale cokoliv pomáhá na chvíli…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2515
29.3.15 03:25

Bez spaaat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
29.3.15 03:33

Za dobrotu na žebrotu. Myslela jsi to dobře, ale asi to nebyl „kamarád“. Vykašli se na to :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.15 03:35

Už je to rok a pořád mi to vrtá hlavou.

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
29.3.15 03:47
@Anonymní píše:
Už je to rok a pořád mi to vrtá hlavou.

Chápu ;).

• Citovat
  • Upravit
9318
29.3.15 04:18

@bambooska my ted budem prudit co vsude? :mrgreen:

Zakl. Opij ss, jestli uz muzes pit a pak se nanej zvysoka vykaslat. smaymzat cislo, fb std :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
29.3.15 05:43

@e-lili @bambooska vy jste taky vsude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
29.3.15 17:32

Dost by mě urazilo, kdyby mě někdo řekl, ať už ho neotravuju. Dokonce si myslím, že i dobrý kamarád, který by už neměl chuť se scházet by to takto neřekl. V mládí jsem zažila něco podobného. Kamarád, který se objevoval v mé blízkosti stále více nadbíhal a postupně jsem zjistila, že mi je to nepříjemné a že mu nejde o kamarádství, ale chce víc. A to se mi tak znechutil, a při všech náznacích, že tudy cesta nevede, neviděl, neslyšel. Pak jsem musela taky rázně zakročit, a říct to jasněji a přestala se s ním stýkat. Nikomu se nevnucuj, kdo o to nestojí a zařiď si život po svém. Hrozné je, že to prožíváš rok. To nemáš nikoho, kdo by ho zastoupil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.15 22:12

@jenika1 Stáhl většinu lidí na svou stranu. Bohužel stejný pošuk jako byl on už asi není

• Citovat
  • Upravit
55
29.3.15 23:37

Třeba ty pomluvy a lži o něm byli pravdivé a už se k tobě nedokáže chovat jako dříve.. ;) zase najdeš někoho, kdo zastoupí jeho místo :roll: :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová