Nepřiměřená reakce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.3.15 12:48

Nepřiměřená reakce

Můj 13letý syn přišel včera domů s tím, že ho spolužačka kopla do koulí. Přiznal se mi sice, že jí sáhnul na prsa, ale nechtěně. Je to hrozně hodný až bych řekla zamlklý kluk. A nedovedu si vůbec představit, že by nějakou dívku sexuálně obtěžoval. Reakce té dívky byla naprosto nepřiměřená a klukovi kromě velké bolesti může klidně způsobit neplodnost. Kluk sice nechce, abych šla do školy si na ní stěžovat, ale já bych to nechtěla nechat bez povšimnutí. Jak byste to řešili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
28.3.15 12:52

Jen doufam ze jmeno je smyslene, protoze jestli se to domakne nekdo z jeho super spoluzaku, ze to matka resi verejne na netu- bude mit ostudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
28.3.15 12:54

Pokud se něco takového stalo jednou, tak bych to určitě neřešila. A z neplodnosti bych taky strach neměla, to by byl neplodný snad každý. Bůhví jak to bylo, ve 13 letech v mezi kamarády :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
28.3.15 12:57

Pokud se to stalo prvně, tak to neřeš
jestli je holce taky 13, tak ji hormony lítají všemi směry a reaguje na spoustu věcí nepřiměřeně :roll: jak bys reagovala ty jako 13letá, když by ti někdo sáhl na prsa (i když omylem) řekla bys mi to nic, nic se neděje, mi to skoro nevadí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204

Když jsme začali tak v sedmé, osmé třídě sahat holkam na prsa a zvedat sukně, tak se po čase přidali i ti nejtišší a nejhodnejší kluci ze třídy. Pokud synovi na 100% věříš, vysvětlil bych mu proč ta holka reagovala tak jak reagovala, co ji k tomu vedlo a jak nepříjemné tyhle situace pro ní jsou. Dál bych se v tom nevybral, nepomůže to ani jemu ani jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862

Druhá diskuze a zase o koulich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.3.15 13:00

@Monika Polanská Asi tak, ty jsi u toho nebyla. A sáhnout omylem na prsa…hmmmm…
Rozhodně bych to nerozmazávala, protože by z toho mohl vyjít ještě hůř. Holka se začne brátnit a máš obvinění ze sexuálního obtěžování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
28.3.15 13:01

@Monika Polanská

A jak přesně ti to popsal? Ono na kopnutí do oněch míst mustí stát holka hodně blízko, narozdíl třeba od facky kdy může stát metr od něho.. Aby stál cizí člověk v intimní zóně těsně u druhého, to není náhodné setkání kolemjdoucích.. S respektem k tomu že znáš svoje dítě bych to veřejně neřešila bez uvážení, na napadnutí druhého a do intimních partií by normální člověk musel být vyprovokován podobně intimním a surovým způsobem.. pokud si chlapec opravdu úmyslně šáhl nebo měl při „dotyku omylem“ třeba chlapské řeči před kamarády, tak abys to zjistila dřív než to začneš veřejně skandalizovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
28.3.15 13:07

Tak aspon bude priste vedet kam nema sahat ani " omylem ".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.3.15 13:07

Ahoj,
no já nevím - mně kdyby to kluk udělal, tak ho taky automaticky kopnu a pokud by mi pak řekl, že nechtěně, tak mu nevěřím. A rozhodně bych ve 13ti neřešila, zda úmyslně či ne - prostě automatická reakce v tom věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
28.3.15 13:10

Cim vic se do howna stoura, tim vic smrdi. Syn bude v skole za blbecka. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4373
28.3.15 13:10

To je zajímavé, tvůj syn za posledních několik měsíců vyrostl o 4 roky??? :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
28.3.15 13:12

@Monika Polanská Omylem jí sáhnul na prsa? Věř, že mezi 13tiletýma děckama se tyhle omyly nedějí, to je sáhnutí na jistotu :mrgreen: A stěžovat si nechoď, akorát ho ztrapníš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
28.3.15 13:15

Omylem sáhnout na prsa ani nejde. Kluk dostal, co zasloužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
28.3.15 13:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat