Nabourala jsem půjčené auto

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1472
25.3.15 10:01

Nabourala jsem půjčené auto

Dneska ráno jsem chtěla s dcerou jet k rodičům, ale ani jsem nevyjela.. Priteluv stryc mi pujcil auto, bobohužel ho nechal zaparkované v,,garáži,, ktera pro me neni garáží. Mate pred sebou jen metr a půl mista a pak vysoké kameny takze musite hned zatacet a prostě jsem to nezvládla. Auto z boku promackle a to hodne a to na celych zadnich dverich, barva taky samo pryč.. Ten strejda je dnes v nnemocnici ale az přijde tak nevim teda co budu dělat, priteli jsem to rekla no nanadšený nebyl ale taky je ještě v praci prijde večer.. Je mi z toho tak nanic, vic se mi to povest nemohlo.. Ke všemu jsem auto nechala stat jak je, protože uz s tim nemůžu zacouvat jak je fest u stěny, jestli prijdou pritelovi rodiče, to bude taky super.. Mám ted takovy výčitky, ze jsem to neměla zkoušet vyjíždět, vzdycky mi auto nachystali ven, protože je to fakt na nic garáž.. Stalo se vam taky neco podobného, pripadam si úplně neschopná a je mi do breku. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
25.3.15 10:07

To vis, ze to je nepříjemne, ale asi te nezabíje :mrgreen: pokud ma havarijní pojištění, tak zaplatíš jen spoluúčast a pokud ne, zaplatíš nejspíš vse…stane se, zpet se to vzit nedá… Je strejda prudas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
25.3.15 10:08

Stane se no. Auto bych uz asi nechala stat, jak je, jestli neprekazi v provozu. nezbyva nez se omluvit a zaridit opravu a zaplatit ji. to bude dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
25.3.15 10:08

Už s tím nic neuděláš, jen se připrav, že pokud nemáš nějakou pojistku na,,blbost,, že to budeš muset uhradit. Ber to s nadhledem, odřela jsi jen pitomé auto, mnohem horší by bylo, kdyby jsi někoho přejela. Nám se tato situace stala z té druhé strany, půjčili jsme,,půjčené,, auto, dotyčný ho zrušil na totálku, pojišťovna zaplatila jen něco a zbytek peněz jsme z dotyčného již nikdy nedostali, ikdyž sliboval, že rozdíl zaplatí. Takže nakonec jsme to museli zaplatit my. Ale byla to naše hloupost, člověk nikdy neví co se dokáže na 5 km stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
25.3.15 10:10

Ne nestalo, s autem umím jezdit.
Havarijní pojistku nemá? Ta by to vyřešila…
Jestli ne, pak asi bude nejlepší dát to na opravu k nějakému šikovnému automechanikovi - lakýrníkovi, autorizovaný servis by vyšel moc draho. Stejně to ale bude asi stát dost peněz.
Nebo mě napadlo, nějaká pojistka na blbost? Třeba by to šlo uplatnit… bývá to třeba zahrnuté do pojištění domu a domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.3.15 10:11

Už se stalo.. třeba tě to ochránilo před větší nepřijemností, kdyby jsi vyjela. Ber to tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
25.3.15 10:12

No stane se… chápu tě, že je ti do breku. Pár dní ti ještě bude nepříjemně, pak se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
25.3.15 10:14
@Radunka píše:
Nebo mě napadlo, nějaká pojistka na blbost? Třeba by to šlo uplatnit… bývá to třeba zahrnuté do pojištění domu a domácnosti.

Když běžné pojistky na blbost mají škodu na autě ve vyjímkách… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
25.3.15 10:16

@Radunka To jsem ráda, že s autem jezdit umis. :| Jinak dekuji za reakce ostatních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.3.15 10:19

@yasmine5 Stalo se, je to jen auto. Neudělala jsi to přece schválně :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.3.15 10:25

Já kdysi nabourává auto tátovi, tajne jsem si ho půjčila a při zajizdeni do vrat jsem urvala zrcátko a promackla dveře… sice to byl táta, ale auto mi nepujcil. Taky jsem z toho byla špatná, no, hold jsem celý léto makala na brigádě, abych zaplatila opravu. Takže teď už nenadělás nic. Zajisti a zaplať opravu. Víc se dělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.15 10:28

Tak stávají se i takové věci. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
25.3.15 10:29

Tak zkus to vzit s humorem - predstav si jak se po letech bude vzpominat, jak snacha zrusila strejdovi auto. Samozrejme zaplatis, ale takove veci se proste stavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.3.15 10:33
@j.a.n.i1 píše:
Když běžné pojistky na blbost mají škodu na autě ve vyjímkách… :-(

za zkousku to stoji. znamy tuknul auto pri zkusebni jizde a kupodivu to pokryla pojistka domacnosti. az jsem cumela.

@yasmine5
jinak ja podobnym zpusobem odrela auto sice nase vlastni, ale asi jen mesic stare. nastesti manzel je klidas, ale stejne mi bylo taky do breku.

@Radunka píše:
Ne nestalo, s autem umím jezdit.

to je fajn, ze se pochlubila. a jestli myslis, ze lidem, co „umi ridit“ se nikdy nic takoveho nemuze nic stat, tak jsi dost na omylu a chtelo by to trochu pokory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.3.15 10:36
@Ali-Ali píše:
to je fajn, ze se pochlubila. a jestli myslis, ze lidem, co „umi ridit“ se nikdy nic takoveho nemuze nic stat, tak jsi dost na omylu a chtelo by to trochu pokory.

Naprosto souhlasím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová