Medela mini eletric

Anonymní
30.4.13 20:36

Medela mini eletric

Dobrý večer,

uvažuji o koupi odsavačky na mléko, jelikož bych s ní chtěla zvýšit laktaci. Byla mi nabídnuta medela mini eletric, proto bych ráda znala názor někoho, kdo má s touto odsavačkou zkušenosti. Děkuji : ) :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.4.13 20:40

Ahoj, já jsem ji měla a byla jsem móóóc spokojená. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4163
30.4.13 20:40

Mám ji doma a zrovna ji chci prodat, nemůžu si na ni stěžovat, napodobuje sání dítěte, nic mně u toho nebolelo, nenadřeš se, je dobrá, že si k tomu objednáš různé příslušenství. Je kompatibilní s lahvičkou pro kojené děti Medela apod. Lehce se montovala, sterilizovala. Já bohužel odsála málo, ale to s čímkoli, to nebyla chyba odsávačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
30.4.13 20:42

Mám a jsem moc spokojená, v porodnici jsem zkoušela medelu swing a díky této zkušenosti jsem šla taky do medely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.4.13 20:48

Já ji mám půjčenou a je dobrá, akorát je hodně hlučná, což vidím jako jediné mínus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
30.4.13 20:49

Já už bych ji znova nechtěla. Odsávala jsem po každém kojení a bradavky jsem měla nadranc. Kdybych nedokoupila nástavec Comfort, tak bych to nevydržela vůbec. Taky je velmi hlučná. Zní to banálně, ale v noci prakticky nemůžeš odsávat v pokoji s miminkem. Účinná je, to ano, ale s modelem Swing měly holky z mého vlákna lepší zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fif
36
30.4.13 20:50

Měla jsem jí a super, chtěla jsem s ní napomoct laktaci a povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
30.4.13 20:53

Hlasitá je, to je pravda, ale klukovi to teda bylo dost šumák :lol: bradavky mi víc likvidovalo dítě, odsávačka byla proti savci něžná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
30.4.13 21:04

Ahoj, taky jsem jí měla a taky jsem měla možnost vyzkoušet Swing a volila bych Swing, ta Mini byla k nesrovnání a nikdy jsem se s ní nějak nesžila i když jsem jí používala často. Pokud máš ještě možnost tak jí neber a raději si pořiď Medelu Swing. Mini je hrozně hlučná, ale opravdu hodně, neodsaje tak pěkně jako Swing a prsa mě bolely po tom děsném tahání hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.13 21:07

Vím, že swing je lepší, ta byla i v porodnici, ale jelikož je opravdu drahá :( tak jsem se pídila po nějaké alternativě, tak teď jsem na vážkách :roll: hlavně není zaručené, že se mi ta laktace opravdu rozjede, přijde mi dát přes 4000 kč za odsavačku vcelku hodně :zed:

• Citovat
  • Upravit
6637
30.4.13 21:09

Mě swing krásně laktaci rozjela :palec: A koupit třeba starší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
30.4.13 21:09

Ja za sebe doporucuji Medelu swing. Predtim jsem mela pakovou a elektrickou avent a swing je jednoznacne nejlepsi. Jedina prekazka je mozna cena, ale ja te investice nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
30.4.13 21:13

Hlavně po ukončení kojení můžeš poslat dál, takže ta cena se značně sníží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
30.4.13 21:14

A nemuzes si nejakou lepsi Medelu pujcit? Ja mela pujcenou Medela Lactina (stoji pres 20 tisic), pujcovne me stalo par stovek. U nas (HK) to pujcuje centrum domaci pece ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
30.4.13 21:15

Dívala jsem se a starší jde koupit i do 2000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová