Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Mám ji doma a zrovna ji chci prodat, nemůžu si na ni stěžovat, napodobuje sání dítěte, nic mně u toho nebolelo, nenadřeš se, je dobrá, že si k tomu objednáš různé příslušenství. Je kompatibilní s lahvičkou pro kojené děti Medela apod. Lehce se montovala, sterilizovala. Já bohužel odsála málo, ale to s čímkoli, to nebyla chyba odsávačky.
Mám a jsem moc spokojená, v porodnici jsem zkoušela medelu swing a díky této zkušenosti jsem šla taky do medely ![]()
Já ji mám půjčenou a je dobrá, akorát je hodně hlučná, což vidím jako jediné mínus.
Já už bych ji znova nechtěla. Odsávala jsem po každém kojení a bradavky jsem měla nadranc. Kdybych nedokoupila nástavec Comfort, tak bych to nevydržela vůbec. Taky je velmi hlučná. Zní to banálně, ale v noci prakticky nemůžeš odsávat v pokoji s miminkem. Účinná je, to ano, ale s modelem Swing měly holky z mého vlákna lepší zkušenosti.
Měla jsem jí a super, chtěla jsem s ní napomoct laktaci a povedlo se.
Hlasitá je, to je pravda, ale klukovi to teda bylo dost šumák
bradavky mi víc likvidovalo dítě, odsávačka byla proti savci něžná ![]()
Ahoj, taky jsem jí měla a taky jsem měla možnost vyzkoušet Swing a volila bych Swing, ta Mini byla k nesrovnání a nikdy jsem se s ní nějak nesžila i když jsem jí používala často. Pokud máš ještě možnost tak jí neber a raději si pořiď Medelu Swing. Mini je hrozně hlučná, ale opravdu hodně, neodsaje tak pěkně jako Swing a prsa mě bolely po tom děsném tahání hrozně.
Vím, že swing je lepší, ta byla i v porodnici, ale jelikož je opravdu drahá
tak jsem se pídila po nějaké alternativě, tak teď jsem na vážkách
hlavně není zaručené, že se mi ta laktace opravdu rozjede, přijde mi dát přes 4000 kč za odsavačku vcelku hodně ![]()
Ja za sebe doporucuji Medelu swing. Predtim jsem mela pakovou a elektrickou avent a swing je jednoznacne nejlepsi. Jedina prekazka je mozna cena, ale ja te investice nelituju.
Hlavně po ukončení kojení můžeš poslat dál, takže ta cena se značně sníží.
A nemuzes si nejakou lepsi Medelu pujcit? Ja mela pujcenou Medela Lactina (stoji pres 20 tisic), pujcovne me stalo par stovek. U nas (HK) to pujcuje centrum domaci pece ![]()
Dobrý večer,
uvažuji o koupi odsavačky na mléko, jelikož bych s ní chtěla zvýšit laktaci. Byla mi nabídnuta medela mini eletric, proto bych ráda znala názor někoho, kdo má s touto odsavačkou zkušenosti. Děkuji : )