Mediaservis - roznáška novin, plat, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
10.9.19 22:48

Přesně tak, jestli si někdo myslí, že si na cesťáku něco vydělá, tak mu toho za rok moc nezbyde, protože jak tu píšeme, spotřeba je jedna věc (a při stylu jízdy brzda, plyn, rozjezd, zastavení, auto jede v horším režimu jak u taxikářů a za rok je totálně odrovnaný), náklady na opravy nejsou za pár korun a odchází mnohem dřív brzdy i pneu, o motoru nemluvě. Firemní auto bych od nich nechtěla ale ani náhodou, protože zase tady z Jihlavy zkušenost kolegyně, která firemním autem jezdí a koordinátorka jí (pokud by nechtěla vzít třeba záskok za někoho) vyhrožuje, že jí firemní auto vezme a od toho ho má, aby pro ně dělala první poslední. Magoři. A ano v létě je teplo a v zimě zima, ale taky se to má nějak odrazit na výplatě, protože je to tenhle rok od vedení firmy spočítané tak akorát na léto, ale v zimě už bych to nejela, protože to pak člověk maká za 80,– na hodinu (a to se z toho samozřejmě nestrhává ani sociální a zdravotní, protože je to dohoda, jinak by to po srážkách bylo tak 60,–) a za ty prachy už dělají jen lidi iq tykve, protože normální člověk do toho nejde. A mobil používám a už se mi milionkrát stalo, že mi ráno kolem 5:30 přišla sms, že bude mít závoz zpoždění (ale noviny mi do bedny měly chodit ve 3:45), takže když jsem tam pak jak idiot seděla hodinu a půl v autě zadarmo, tak už mě to po nějaký době fakt přestalo bavit. Myslete si o Mediaservis co chcete, kdo chce, ať si to jde zkusit a uvidíte sami. Tady kolem Jihlavy ale fakt pracuje několik „jednoduchých“ lidí, který by si asi normální práci neanašli a je jim nejspíš i jedno, kolik za co dostanou, kolikrát ani neví, co mají vlastne ve smlouvě. Ono to taky asi bude koordinátorkou, co kdo dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.9.19 10:02

No, nic ve zlém, ale víc negativního člověka než jste vy jsem dlouho neviděla. Pokud ke všemu přistupujete takto, tak vás bych nechtěla ani zadarmo, protože i zadarmo jste drahá. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.19 18:45

Dobrý den jsem ve firmě od roku 2017 a projekt doručování novin jsem rozjížděla ve východních Čechách okres Náchod a myslím si, že za 2 roky práce jsou u mě všichni mojí doručovatelé spokojeni, protože se k nim chovám jako k sobě rovným a snažím jim vyjít maximálně vstříc a to samý i oni mně. Kdyby měl zájem někdo v okrese Náchod pracovat budu ráda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.19 06:39
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem ve firmě od roku 2017 a projekt doručování novin jsem rozjížděla ve východních Čechách okres Náchod a myslím si, že za 2 roky práce jsou u mě všichni mojí doručovatelé spokojeni, protože se k nim chovám jako k sobě rovným a snažím jim vyjít maximálně vstříc a to samý i oni mně. Kdyby měl zájem někdo v okrese Náchod pracovat budu ráda.

Dobrý den, jsem z Náchoda, ve starobním důchodu, aktivní, měla bych zájem o roznášku novin, jaké by byly možnosti? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
23
25.10.19 14:35

Bylo by dobré se přihlásit přímo přes některý inzerát jako tento - https://www.nabrigadu.cz/…gada-1032809
nebo
 https://www.jenprace.cz/…okres-nachod

Ozvou se vám děvčata z náborového odd. a pošlou to dál, přímo vedoucím ranního doručování novin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.10.19 14:39

@Adou sakra,vy jste negativní jako blázen. Nebylo jednodušší se zeptat vaší koordinátorky, proč je zpoždění nebo co se děje? Raději lepší kritizovat než se ptát. Já to vidím tak., že pro vás nebude žádná práce ani plat dobrý, vy vždycky budete mít na něco „kecy“. Jinak koordinátor má tak malé možnosti hýbat s platem, že by jste se divila. Mohla jste si vzít větší úsek, jak je to u nás, hýbnout zadkem a vydělala by jste si. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.20 18:13

Hatkom

U nás bohužel převzala distribuci novin privátní firma, Hatkom. Vklínila se do řetězce mezi PNS s doručovatele, těm sice nabídla nový kontrakt, ale na IČO, za méně peněz a neproplaci cestaky.

Je smutný že PNS na to přistoupila a rozbourala se funkční distribuční síť. Spousta doručovatelu, kteří tam dělali od počátku od toku 2018 s tím praštila.

• Citovat
  • Upravit
19
12.2.21 13:55

@Zuzanice011 Dobrý den, můžu se zeptat? Taky si teď budu přivydělat u Mediaservisu. Budu roznášet jen letáky. Ty letáky mi přivezou v sobotu? A zavolá mi až bude před barákem nebo je jen dá před vchod a odjede? A budou nějak aspoň svázané? Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.2.21 22:49
@lussy3028 píše:
@Zuzanice011 Dobrý den, můžu se zeptat? Taky si teď budu přivydělat u Mediaservisu. Budu roznášet jen letáky. Ty letáky mi přivezou v sobotu? A zavolá mi až bude před barákem nebo je jen dá před vchod a odjede? A budou nějak aspoň svázané? Děkuji za odpověď :)

Zdravím, taky jsem pro ně roznášela letáky. Letáky vozili v sobotu. S tím voláním to asi záleží na řídici někdy volal, někdy ne. Letáky bývají svázané takovými těmi umělohmotnými páskami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.2.21 09:49

@Barshka děkuji za odpověď.
Měla jsem je dnes brzo ráno před vchodem. Teď jsem to dokompletovala a mám o 15 letáků více. Takhle to dávají normálně? Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat