Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Znáte někdo prosím tuto nejen zubařskou kliniku a máte s ní zkušenosti?
partner nemá horní jedničku a bude muset mít implantát.
Teď řešíme kde to dělat.
Máte někdo doporučení na Pražskou/středočeskou kliniku, kde jedničky umí a kde mají dobré ceny?
Pokud máte zkušenost, kolik vás stál implantát, práce, korunka?
Dkuju
Tyhlety centra nebrat. Kvalita péče je vetšinou špatná. Pracuji tam bud absolventi nebo cizinci. Vetsinou neschopní lidé zalozit si vlastni praxi nebo lidé na přechodnou dobu. Jsem z oboru, takze to mohu posoudit. A ceny samozrejme jsou také vysoké. Resp. vyšší, než u samostatně pracujicích lékařů.
@Anonymní píše:
Tyhlety centra nebrat. Kvalita péče je vetšinou špatná. Pracuji tam bud absolventi nebo cizinci. Vetsinou neschopní lidé zalozit si vlastni praxi nebo lidé na přechodnou dobu. Jsem z oboru, takze to mohu posoudit. A ceny samozrejme jsou také vysoké. Resp. vyšší, než u samostatně pracujicích lékařů.
z jakého oboru tedy?
@Anonymní píše:
Jsem spolumajitelka dvou zubnich ordinací.
A můžete mi tedy někoho doporučit na horní jedničku?
Prý to nedělá každý a když jsem slyšela že v Praze to vyjde s prací na 40K a v Brně nebo Mladé Boleslavi na 20tis. nevím čemu a komu věřit.
A na kolik vyjde doplnění kosti, dělá se u jedniček vůbec?
Děkuji mnohokrát.
PS: kde máte ordinace?
My jsme mimo Prahu. V Praze by Vam spise nekoho doporucil kolega. Vim tam jen o MDDr. Kaloš (ovi), který dělá skvěle dostavby zubů a i dobré implantaty. Ona kvalita v tech implantatech jak materiálu, tak provedeni je obrovská. Ceny u pana Kaloše nebudou nejnižší. Ale ani šílené.
@Anonymní píše:
My jsme mimo Prahu. V Praze by Vam spise nekoho doporucil kolega. Vim tam jen o MDDr. Kaloš (ovi), který dělá skvěle dostavby zubů a i dobré implantaty. Ona kvalita v tech implantatech jak materiálu, tak provedeni je obrovská. Ceny u pana Kaloše nebudou nejnižší. Ale ani šílené.
Proč tu jste vlastně nyní jako anonym?
Ordinace mimo prahu mi nevadí, jak jsem psala Praha a Střední Čechy jsou OK.
To doplnění kosti také.
@DanaHlinicka píše:
Proč tu jste vlastně nyní jako anonym?
Ordinace mimo prahu mi nevadí, jak jsem psala Praha a Střední Čechy jsou OK.
To doplnění kosti také.
Já nechci být spojována se svou profesí tady na emiminu. Řeším tu věci okolo našeho dítěte a osobní věci. My jsme v Ústeckém kraji a specializujeme se na jiné odvětví než implantologii.
Nevim jak zubni oddeleni, ale oddeleni dermatologie je spatne.
Sice jsou ve vetsine pripadu prijemni, doktorky cizinky, ale mne popalila a zohavila jizvou oblicej pri zakroku laserem, a to aniz by vubec osetrila pozadovane misto. Take botox nic moc, davaji za pausalni cenu malo a musite jit nekolikrat na dopich, aby to vypadalo jakz takz podle vaseho pozadavku. Uz nikdy vice!