Mediestetic (mediest.cz)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.6.18 19:10

Mediestetic (mediest.cz)

Znáte někdo prosím tuto nejen zubařskou kliniku a máte s ní zkušenosti?
partner nemá horní jedničku a bude muset mít implantát.
Teď řešíme kde to dělat.
Máte někdo doporučení na Pražskou/středočeskou kliniku, kde jedničky umí a kde mají dobré ceny?
Pokud máte zkušenost, kolik vás stál implantát, práce, korunka?
 Dkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.6.18 19:17

Tyhlety centra nebrat. Kvalita péče je vetšinou špatná. Pracuji tam bud absolventi nebo cizinci. Vetsinou neschopní lidé zalozit si vlastni praxi nebo lidé na přechodnou dobu. Jsem z oboru, takze to mohu posoudit. A ceny samozrejme jsou také vysoké. Resp. vyšší, než u samostatně pracujicích lékařů.

• Citovat
  • Upravit
19.6.18 19:19
@Anonymní píše:
Tyhlety centra nebrat. Kvalita péče je vetšinou špatná. Pracuji tam bud absolventi nebo cizinci. Vetsinou neschopní lidé zalozit si vlastni praxi nebo lidé na přechodnou dobu. Jsem z oboru, takze to mohu posoudit. A ceny samozrejme jsou také vysoké. Resp. vyšší, než u samostatně pracujicích lékařů.

z jakého oboru tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 19:23

Jsem spolumajitelka dvou zubnich ordinací.

• Citovat
  • Upravit
19.6.18 19:25
@Anonymní píše:
Jsem spolumajitelka dvou zubnich ordinací.

A můžete mi tedy někoho doporučit na horní jedničku?
Prý to nedělá každý a když jsem slyšela že v Praze to vyjde s prací na 40K a v Brně nebo Mladé Boleslavi na 20tis. nevím čemu a komu věřit.
A na kolik vyjde doplnění kosti, dělá se u jedniček vůbec?
Děkuji mnohokrát.

PS: kde máte ordinace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 19:32

My jsme mimo Prahu. V Praze by Vam spise nekoho doporucil kolega. Vim tam jen o MDDr. Kaloš (ovi), který dělá skvěle dostavby zubů a i dobré implantaty. Ona kvalita v tech implantatech jak materiálu, tak provedeni je obrovská. Ceny u pana Kaloše nebudou nejnižší. Ale ani šílené.

• Citovat
  • Upravit
19.6.18 19:45
@Anonymní píše:
My jsme mimo Prahu. V Praze by Vam spise nekoho doporucil kolega. Vim tam jen o MDDr. Kaloš (ovi), který dělá skvěle dostavby zubů a i dobré implantaty. Ona kvalita v tech implantatech jak materiálu, tak provedeni je obrovská. Ceny u pana Kaloše nebudou nejnižší. Ale ani šílené.

Proč tu jste vlastně nyní jako anonym?
Ordinace mimo prahu mi nevadí, jak jsem psala Praha a Střední Čechy jsou OK.
To doplnění kosti také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 19:49
@DanaHlinicka píše:
Proč tu jste vlastně nyní jako anonym?
Ordinace mimo prahu mi nevadí, jak jsem psala Praha a Střední Čechy jsou OK.
To doplnění kosti také.

Já nechci být spojována se svou profesí tady na emiminu. Řeším tu věci okolo našeho dítěte a osobní věci. My jsme v Ústeckém kraji a specializujeme se na jiné odvětví než implantologii.

• Citovat
  • Upravit
1
31.3.22 19:31

Nedoporucuji

Nevim jak zubni oddeleni, ale oddeleni dermatologie je spatne.
Sice jsou ve vetsine pripadu prijemni, doktorky cizinky, ale mne popalila a zohavila jizvou oblicej pri zakroku laserem, a to aniz by vubec osetrila pozadovane misto. Take botox nic moc, davaji za pausalni cenu malo a musite jit nekolikrat na dopich, aby to vypadalo jakz takz podle vaseho pozadavku. Uz nikdy vice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.