Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky maminky. Jdu k Vám pro radu. Před 4 dny jsem byla na trhání dvou zubu. Vše bylo v pořádku až na trochu bolest. Ale dneska od rana jsem hrozně unavená a odpoledne se dostavila zimnice a vše mě boli. Nohy kolena… co to může byt? Mám strach ![]()
A rána už nebolí? Nemáš to nějak zarudlé nebo z neteče z děr něco? Já měla komplikace po trhání - nejdřív suché lůžko - poznáš, rána se nezatáhne. Ošetřovala mi to týden, dalších pár dní jsem přežila, protože řekla, že je to ok, ale pak mě začalo přesně to, co popisuješ, zimnice, nevolnost, bolesti těla a druhý den mi z dásně začal téct hnis, takže to bylo jasné a musela mi to znovu otevřít a čistit. Dáseň okolo byla hodně zarudlá. Nicméně pokud je dáseň zatáhlá a růžová bude to spíš něco jiného.
Trochu to ještě boli ale nic z toho netece. Nemám to ani zarudle. Ale zimnici a bolesti kolenou mam
teplotu taky zatim nemam
chvíli je mi horko a chvili zima. Je mi jak kdybych tu teplotu měla. Nevim ![]()
Ahoj, beres ATB? Mela bys je mit napsane bud uz pred vytrzenim nebo je zacit brat po vytrzeni. Doporucuju pohotovost, neni to uplne prijemny stav a zanetlivost v okoli zakroku nemusi byt videt. Muze to byt jen reakce tela na „stres“, ale nemusi. Urcite utikej k doktorovi, hlavu ti neutrhnou ![]()
Tak v tom nejsem sama.Zub me netrhaly ale zitra jdu konecne na cisteni kanalku a odstraneni nervu.Dnes jsem na to kousala a zase je me hur.