Medorisper - zkušenosti

Anonymní
11.11.21 19:23

Medorisper - zkušenosti

Dobrý den,
psychiatrička mi předepsala Medorisper, máte s ním někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
392
11.11.21 20:03

Co by tě konkrétně zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
11.11.21 20:04
@Anonymní píše:
Dobrý den,
psychiatrička mi předepsala Medorisper, máte s ním někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji. ;)

Ahoj, brala jsem ho už docela dávno, ale teklo mi po něm mléko (může zvyšovat prolaktin), takže jsem ho musela vysadit. Teď beru jiná AP. Můžu se zeptat, na co ho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.11.21 21:28

Syn jej užívá. Předchozí troje AP mu neseděly (vedlejší účinky), tyto bere dlouhodobě. Zvyšují mu chuť k jídlu. Jinak ale fungují i při nízkých dávkách, které bere, přesně tak, jak od nich potřebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.21 10:55

@LaRoux Ahoj, zajímalo by mě, jak ho kdo snášel, jestli se mám obávat nějakých nežádoucích účinků…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.21 10:57

@Lollitka Ahoj, děkuji za příspěvek. Nevím, jak bych to popsala, asi jako bludy. Bylo mi diagnostikováno OCD (na to mám Sertralin), ale kvůli těm bludům mi na noc doktorka ještě predepsala ten Medorisper.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.21 10:59

@Kakika ahoj, děkuji za příspěvek. Jsem ráda, že tyto léky syn snáší dobře, snad to tak bude i u mě. ;)

• Citovat
  • Upravit
392
12.11.21 12:44
@Anonymní píše:
@LaRoux Ahoj, zajímalo by mě, jak ho kdo snášel, jestli se mám obávat nějakých nežádoucích účinků…

Z té medikace chápu, že se léčíš s BAP? Tahle kombinace by měla mít dobré terapeutické výsledky a myslím, že to tvůj ošetřující lékař nastavil dobře. Nějaké NÚ se u Risperidonu mohou objevit, jak psala @Lollitka ta prolaktinemie, sedace (hlavně na začátku léčby), přírůstek váhy může být, ale nemusí. Obecně jsou antipsychotika 2.gen. dobře snášená a účinná a nebála bych se ničeho. Držím palce, ať to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
12.11.21 12:49
@Anonymní píše:
@Lollitka Ahoj, děkuji za příspěvek. Nevím, jak bych to popsala, asi jako bludy. Bylo mi diagnostikováno OCD (na to mám Sertralin), ale kvůli těm bludům mi na noc doktorka ještě predepsala ten Medorisper.

Už vidím tu diagnózu :) Pokud máš Medorisper na uklidnění na noc, tak to určitě nebude vysoká denní dávka a tím pádem bych se velkých vedlejších účinků už vůbec nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.24 13:59

Ahoj chtěla bych se zeptat zda je možné že po medorispenu přiberu na váze. cvičím každý den strava dobrá a pohyb každý den ale stále přibíram na váze. Beru ho zároveň se zoloftem a mitazarpinem. Tak by mě zajímalo jestli je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
14.5.24 14:12
@Lolipop 22 píše: Více

Ahoj, ano, možné to je, po Medorisperu se přibírat může, ale také po Mirtazapinu, ten je tím ještě víc proslulý… jinak mám podobný problém, taky cvičím, jím zdravě a ne moc a váha pořád stojí, přestože mi okolí říká, že jsem zhubla. Beru tedy teď jiné léky, než ty, ale Medorisper, Mirtazapin i Zoloft jsem taky brala. Kdyžtak to prober s Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.24 10:13
@Lollitka píše: Více

Ahoj děkuji moc proberu to s doktorkou a uvidím co mi řekne děkuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí