M.E.G bio bachovky

Anonymní
27.2.25 23:09

M.E.G bio bachovky

Ahoj 😊 chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s kapkami a pokud opravdu pomáhají. Mají hodně dobrých recenzí, ale stejně chci vědět jestli je tu nekdo, kdo je používá 🙂 není to zrovna levné, tak abych nevyhodila zbytečně peníze
Děkuji ❤️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
96
28.2.25 02:21

Nemám zkušenost s těmito od MegBio, takže nemohu posoudit. Ale čistě subjektivně to za mě bude navoněná bída. Už jen ty webovky zaměřené hlavně na líbivost. Když budeš pátrat, jistě narazíš i na negativní zkušenosti.

Já mám zkušenost s Bachovky od Markéty, kterou najdeš na Fb. Za ní dám ruku do ohně :srdce: Dlouhá léta jsem tím řešila předcházení případných falešek u feny. A pomáhaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 12:26

@Abeba Já právě koukala jak moc dobré ty recenze má a žádný negativní tak ještě zkusím zapátrat nebo se ještě někdo ozve tu a kdyžtak zkusím tu Marketu 😊 moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
1
5.5.25 10:35

@Abeba Já s MEG bachovkama negativní zkušenost teda mám. Udělala jsem objednávku za 800,–. Výsledek? I přes to, že mají garanci odeslání do 10 dnů, tak kapky po měsíci stále nikde. Dovolat se jim nešlo. Až přes kontaktní formulář, kam jsem psala opravdu už nas… mi volala slečna, že za to může Zásilkovna, že to určitě ztratili a jestli jim dám ještě jednu šanci. Co myslíte? Zásilkovna od nich balík pro mě nikdy nepřevzala, nic neodeslali ale hlavně, že to bylo na koho svést. Řekla jsem jim, že šanci už jim nedám a že požaduji vrácení peněz. Je to opět více než 3 týdny a peníze stále nikde, telefon opět nikdo nebere. Určitě nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková