Pomluvy při donášce jídla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
FloraBolger
2.9.11 15:35
kattkka píše:
Ja bych se nedala.Co ji je potom.Mimochodem jako i jinde nemela by mlcet komu vozi jidlo nebo kdo si pro nej chodi.Ja bych ji rekla ze jeste jednou a nepozenes to pres jeji nadrizene ale pres ty co jsou nad nema dal.Ze tam nikoho nemas to uz vedet nemusi.

Tak nějak podobně :wink: . Dneska je to kravina (=jídlonosiče), přístě to může být horší. Takže utnout zavčasu…
A čistě za sebe - určitě bych ji upozornila, aby mi netykala. V práci a na brigádách jsem bývávala nejmladší, automaticky mi tykali a musím říct, že tomu odpovídalo i chování :zed: :pocitac: . Je pravdou, že líp se řekne „ty vole“ než „vy vole“ :roll: . I když už dávno nejsem v zaměstnáních nejmladší, tak alergie na automatické jednostranné tykání mi zůstala. Naštěstí už si to prakticky nikdo nedovolí :lol: .
Jinak - čau Marro :mavam:

• Citovat
  • Upravit
marra
2.9.11 16:03

holky dik moc jste zlatka :wink: No takze pripravena na vse,s pul hodinovym premyslenim,po ceste do skolky,jsem do jidelny naletela jako tajfun :lol: mila roznaseck na kole uz tam nebyl,jaka skoda :lol: ale za to tam byla vedouci jidelny,mmch velice mila usmevava pani,a ta se me ptala co potrebuji,mela jsem cukani ji vse vyklopit,ale jen jsem ji rekla ze s potrebuji osobne popovidat s pani L,a pokud s ni ten problem nevyresim ze ji urcite navstivit at s tim pocitam,no snazila se ze me vsechno vythanout ale necukla jsem.uvidime v pondeli, na pani roznasecku..ale urazena jsem furt,nejaka krava co roznasi obedy,a ja ji za to vlastne platim :roll: :roll: a to jeste mi je ma donest az pred dvere,a nechava mi je u sousedky,jen aby nemusela za zatacku doprava :roll: a s tim tykanim jsem to naplanovala tak,ze ji normalne zacnu taky tykat..a uvidime co na to rekne,nemam jinak slov pinda :poblion: mmch,syn si byl pridat obed dneska ve skolce,a tato jista osoba o ktere diskutujem,mu prej rekla ,ze to je tak kdyz maminka doma nevari 8-o

• Citovat
  • Upravit
6378
2.9.11 16:10

Marki to si děláš srandu 8-o tohle řekla jo???Tak to je ale už moc ne?Pinda jedna co si o sobě myslí???Ať si jako první zamete před svým prahem…

To máš jako denně vyvyřovat omáčky,pečené masa a pak… to házet z okna,když malý jí ve školce a bydlíš sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.9.11 16:12

Marra: ja se divim ze jsi se neobratila a nesla sistezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
2.9.11 16:21

Normálne rekla,rekla mi to maminka co tam je s postizenou holcickou,zustala jsem stat jak oparena,az cestou domu se mi to rozlezelo,ale nebojte ja to v pondeli na ni vytahnu,a pokud se zacne cukat ci delat halo,tak pujdu z vedouci(jen aby nebyly jedna ruka),jinak nevim co komu je do toho ze nevarim,delam to nejen proto ze me to financne vyjde mnohem levneji,ale hlavne proto ze se muzu misto sporaku venovat na plno malemu,a nemuset dopoledne travit spocena u vareni :roll: ale to je vlastne jedno,ale dokazete si predstavit co je to za jobovku na vesnici,kdyz mlada koza co sedi doma na maaterske nevari? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
2.9.11 16:23

:mrgreen: mmch.jsem dneska upekla sedesat plnenych rohlicku :lol: :lol: jsem chtela donest ucitelkam a detem do skolky,i do kuchyne,seru na to vsechny je seezeru :oops: :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
2.9.11 16:24
marra píše: :mrgreen: mmch.jsem dneska upekla sedesat plnenych rohlicku :lol: :lol: jsem chtela donest ucitelkam a detem do skolky,i do kuchyne,seru na to vsechny je seezeru :oops: :oops: :mrgreen:

Dobrou chut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
2.9.11 16:27
kattkka píše:
marra píše: :mrgreen: mmch.jsem dneska upekla sedesat plnenych rohlicku :lol: :lol: jsem chtela donest ucitelkam a detem do skolky,i do kuchyne,seru na to vsechny je seezeru :oops: :oops: :mrgreen:
Dobrou chut :lol:Dík :lol: :lol: ti poslu chces? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
18305
2.9.11 16:29

Marro kliiid, nejsi v tom sma… Když jsem bydlel ve vesničce střediskové, tak tam byla v potravinách jedna taková prodavačka - no akční na nepravém místě.. Když jsem platil nákup, tak mně párkrát vyrvala peněženku z ruky a začla v ní hrabat, jestli tam nemám drobné, co by se hodily do té placené sumy. Taky jsem měl chuť zařvat, co to proboha dělá… Jenže u jednoduchých lidí akorát skončíš v obrátkách jak turbína a ničeho nedosáhneš.
Její manžel - taky cosi takového - pocházel z 23 dětí, docela kuriozitka. Když jsme jednou - tak před 15 lety - jeli na firemní zájezd, tak přišel během jízdy za šoférem, chytil ho za rameno a povídá: „Ty, poslechni - já si z ledničky vezmu pivo“. Šofér se tak lekl, že málem autobus narval do příkopu. A on jenom naštvaně povídá: „No co děláš? Čum na cestu, vole…“

Příspěvek upraven 02.09.11 v 16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
2.9.11 16:29

máš recht prď na ně :wink:
nebo všem dej a jen té kávě ne :jazyk:

No to jo-to sis dovolila moc být doma a nevařit.Si je tam něak pohoršila :mrgreen: nebo závidí :lol: :lol:

Já vařím denně a někdy mi z toho už hrabe.Věčně malou za zadkem než se otočím je všechno z linky na zemi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
2.9.11 16:34

Juro me asi tady z tech lidi klepne,je toho vic na vesnici,proste jak si naplavenina tak si out :lol: :lol: o obchode a prodavackach radej ani nemluvim :roll: naposled kdyz jsem si koupila sunku pro decka,jsem po rozbaleni zjistila ze je zelena jak spenat,nesla jsem to zpatky,a misto vymeny ci vraceni penez,mi bylo receno,ze to na rohlik staci :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6378
2.9.11 16:37

:lol: :lol: :lol: :lol:
takže dokud to samo neuteče z papíru je to dobré :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.9.11 16:37
marra píše:
Juro me asi tady z tech lidi klepne,je toho vic na vesnici,proste jak si naplavenina tak si out :lol: :lol: o obchode a prodavackach radej ani nemluvim :roll: naposled kdyz jsem si koupila sunku pro decka,jsem po rozbaleni zjistila ze je zelena jak spenat,nesla jsem to zpatky,a misto vymeny ci vraceni penez,mi bylo receno,ze to na rohlik staci :lol: :lol:

No tak to už potom jedině vozit si nákupy odjinud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
2.9.11 16:43

Jako ke me si tohle nekdo dovolit tak se ozvu hned.. Uz jen po tom tykani.. Vic by si uz snad pak nedovolila.. A k tomu pomlouvani.. Ja si teda otevru pusu vzdy! Zeptala bych se ji, co to ma znamenat.. Normalne bych ji vyklopila to co jsem slysela. A dodala k tomu jen to at uz si to vicekrat nedovoluje.. V tu chvili by sla slusnost stranou.. :-/

• Citovat
  • Upravit
23847
2.9.11 17:06

Jak už tu holky psaly, předně jí řekni, co si to dovoluje ti tykat, když jsi jí to nenabídla. Zdá se ti to jako blbost, ale sama jí dovoluješ, aby se cítila povýšeně, když ty jí vykáš. Prostě bych jí řekla „Ode dneška mi budete vykat.“ A ještě jí pojebala za ty drby. Když jí navíc řekneš, že o ní všechno víš, co kde z huby vypustí, taky jí nasadíš brouka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová