Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marra píše:
Juro me asi tady z tech lidi klepne,je toho vic na vesnici,proste jak si naplavenina tak si out![]()
o obchode a prodavackach radej ani nemluvim
naposled kdyz jsem si koupila sunku pro decka,jsem po rozbaleni zjistila ze je zelena jak spenat,nesla jsem to zpatky,a misto vymeny ci vraceni penez,mi bylo receno,ze to na rohlik staci
![]()
Já jsem tady taky naplavenina ve vesnici a je to fakt, zejména s tou závistí. Náplavy maj totiž nové domky a že si je museli postavit, to už nikomu nedocvakne
No radši jezdím na nákupy do hypáče do Prahy, buhví co by mi tady v krámku podstrčili ![]()
Gina108 píše:
Jak už tu holky psaly, předně jí řekni, co si to dovoluje ti tykat, když jsi jí to nenabídla. Zdá se ti to jako blbost, ale sama jí dovoluješ, aby se cítila povýšeně, když ty jí vykáš. Prostě bych jí řekla „Ode dneška mi budete vykat.“ A ještě jí pojebala za ty drby. Když jí navíc řekneš, že o ní všechno víš, co kde z huby vypustí, taky jí nasadíš brouka
Přesně taaaaaaaaak ![]()
No všechno to jsou fajn rady ale po tom co bych si s ní „promluvila“ at už jakkoliv bych si od ní zřejmě oběd nevzala, prostě bych nevěřila že do toho minimálně neflusla.. Bohužel lidi jsou jednodušší než vypadají.. Tak hodně štěstí. ![]()
Hollky takze drama se zadne nekona
p orozmluve s mmistni dalsi zbehlou drbnou,mi bylo doporuceno drzet hubu,a radeji byt ticho,prej dotycna roznaseckajidla,jednou zavolala na jednu holku socialku jen kvuli tomu ze ji rekla ze je krava
nastesti na nic jako neprisli,ale ona z toho mela t aholka velke problemy,chodili ji domu a tak
no takze drzi hubu,zatim,a rozhodla jsem se ze zrusim obedy,a nejsis si najmu firmu co taky rozvazi,sice o petikacku drahsi,ale vyber ze tri menu,a jeste az k baraku
a nebo zacnu varit
ale jestli me jeste nasere tak se neudrzim,pinda cernovlasa ![]()
ježiš co je tohle za babu fakt nechápu.To se tak nudí,že se snaží tak stupidně „bavit“?
Marro, tak jí udělej reklamu na eMiminu. A řekni jí, že bude v TV NOVA, když bude prudit. A vyfoť ji, třeba mě by zajímalo, jak taková obludka vypadá… Já ti pak na oplátku můžu poslat fotku dvou dalších takových. Třeba z toho vznikne „album hledaných zločinců“… ![]()
No a podle hesla „nejlepší obrana je útok“ bych si být tebou zašel na sociálku a zeptal se jich na mechanismus, jakým prošetřujou oznámení ohledně zanedbávání péče o děti. A upozornil bych na to, že jseš s touto osobou v konfliktu a že ti vyhrožovala, že si na tebe něco vymyslí a že na tebe pošle sociálku. Prostě bych je aktivně upozornil na to, že toto oznámení můžou obdržet - a že jseš ochotná s nima na vyšetření spolupracovat…
Jura007 píše:
No a podle hesla „nejlepší obrana je útok“ bych si být tebou zašel na sociálku a zeptal se jich na mechanismus, jakým prošetřujou oznámení ohledně zanedbávání péče o děti. A upozornil bych na to, že jseš s touto osobou v konfliktu a že ti vyhrožovala, že si na tebe něco vymyslí a že na tebe pošle sociálku. Prostě bych je aktivně upozornil na to, že toto oznámení můžou obdržet - a že jseš ochotná s nima na vyšetření spolupracovat…
No podle mě oni nebudou prošetřovat kdo to oznámení podal.. Na finančáku když někdo „anonymně“ někoho udá, tak oni taky neprošetřují kdo to byl.. a proklepnou ve většině případů toho udaného. Já bych na sebe teda zbytečně neupozorňovala. Zadavatelka by jistě obstála se ctí, ale příjemné to určitě nebude.